עבור לתוכן

המקסימום המוחלט: NVIDIA TITAN Xp הוא מלך חדש של כרטיסי המסך

Featured Replies

פורסם

אני הייתי מוכן לתת 1200$ רק בשביל להיות בישיבה שבא הוחלט לשחרר את הכרטיס הזה ולבצע בדיקת סמים לכל מי שהיה שם :P

פורסם

כן שעמתי עליו כרגע אבל הקטע המעניין שה980TI במשחקים נתן ביצועים טובים יותר מהTITAN המקביל שלו

פורסם

לא הבנתי אם זה ציניות בפיסקה האחרונה ואם לא ציניות סוף סוף הבנת!?

פורסם

לא הייתי קונה את הכרטיס הזה וזה בגלל הרבה דברים : 1. קודם כל לא HDMI 2.1 שזה פי 3 תעבורה של ביטים , לא תומך 12BIT /4K ובטח לא 14/16BIT כל המאפיינים של איכות סאונד ותמונה יגיעו בסוף שנה ושנה הבאה . 2. בעוד 6 חודשים יופיעו מסכים חדשים שיהפכו את כרטיסי המסך של היום למיושנים מאוד 3. מוגבל HDR , מוגבל HDMI 2.0 עד 2 מטר ב- 4K . 4. הכרטיס הזה אולי נותן כמה FPS אבל לא נותן פיקסלים טובים ואיכותיים . תסלחו לי בזבוז כסף שמתחלף דור HDMI

פורסם

מישהו פה אמר פראיירים רק מתחלפים....אין מה לעשות

פורסם
ציטוט של 80EA

מישהו פה אמר פראיירים רק מתחלפים....אין מה לעשות

יש מה לעשות לא לקנות , לשמור על הכסף למסך חדש שנה הבאה 

לכרטיס HDMI 2.1 

פורסם

לא ולא! ממש לא ציניות! זו עובדה בלתי ניתנת לערעור! (ממה שאני זוכרת גם היו כמה וככמה המצאות ואפילו יצירות שטוהר מקורן הוא AMD ושNVIDIA פשוט הנדסה +שינתה שם (כי יש לה יותר כסף ליותר עובדים)... ...והמשתמשים חושבים שמVIDIA המציאה... (ולא כך הדבר) לא לא לא! יש לי מנת כבוד מכובדת לAMD במקומות שמגיע לה! _ (ואלו מקומות חשובים ולא נישות!!!)

פורסם

ממש לא!!!! הKEPLER היה האחד והיחידי שהיה DP! כל השאר.... טיטאן ל"גיימרים ועורכים" אתם לא מבינים איך המוניטין שלה נפגע בעיניי! חשבתי שNVIDIA עושה כבוד לקליינטים שלה.. חבל על המילים! הטיטאן במחיר שלו הוא פארסה אחת גדולה _ אני אומרת ש Ti הוא סקסי מאד כמו שהוא ואין צורך בTITAN אבל יש כאלו שאין להם אלפי דולרים והיו מאד רוצים כרטיסי FP64 מקוצצים!

פורסם

בתור אחד שיכול להביא כרטיס כזה אני בחיים לא ייקנה כרטיס כזה מיותר ולא נותן תמורה סתם לזרוק כסף ולקנות את הכי יקר. מזכיר את המפגרים ב-fxp שמישהו כותב תבנו לי מפרט התקציב 15 אלף שקל וסתם דוחפים חלקים יקרים בלי לחשוב. הכרטיס הכי משתלם ומריץ משחקים ב-2k וחלק ב-4k זה gtx 1070 אין צורך יותר מזה.

פורסם

ציטוט של AQ King

אין צורך יותר מזה.

ואם אני רוצה את כל המשחקים ב4K ולא רק חלק?
אז אולי בכל זאת יש צורך ליותר מזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים