עבור לתוכן

מחשב ב- 4,000 לעיצוב גרפי ועריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (סטודנט) אלא אם ישנם רכיבים שישנו את החוויה מהמחשב לגמרי

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח (^)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימייר, אפטר אפקטס, דרימוויוור, פוטושופ, אילוסטריטור - לרוב ב2 במקביל לפחות. למטרות לימודים ופרנסה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). משתמש ב "23.8 Dell LED IPS S2415H

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אם יש המלצה למקלדת ועכבר איכותיים ולא יקרים אשמח (לא חייב להיות חלק מהתקציב)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חייב להיות שקט לגמרי - אבל ימצא בחדר שינה אז שלא ירעיש כמו טרקטור.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה - בגרסא בסיסית ביותר (משתמש רק בתוכנות אדובי)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. שוהם (ירושלים/מודיעין/תל אביב הכל בא בחשבון) יש אופציה גם לרכישה מאילת.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא (: מצפה שיחזיק כמה שנים

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

*כונן SSD הכרחי (במידה וחוסך עלויות והגודל עולה על 500gb יכול להיות גם הכונן היחידי)

*אשמח לעזרה אמיתית מאנשים שמבינים.. כפי שציינתי אני סטודנט וגירדתי במשך כמה חודשים את הסכום כדי לשדרג את עצמי מהלפטופ המקרטע (:

תודה מראש לכולכם!!

נערך על-ידי DB20

פורסם

היי

עצתי לך, לעבור כאן בפורום על הדיונים של מערכות מחשב

לעריכה, ולו רק בשביל להבין / להפנים עד כמה התקציב שלך

לא תואם את הדרישות שלך.

מצטער, אין עיגולי פינות / קיצורי דרך.

במיוחד בתקופה הזאת ........

פורסם
ציטוט של askme

היי

עצתי לך, לעבור כאן בפורום על הדיונים של מערכות מחשב

לעריכה, ולו רק בשביל להבין / להפנים עד כמה התקציב שלך

לא תואם את הדרישות שלך.

מצטער, אין עיגולי פינות / קיצורי דרך.

במיוחד בתקופה הזאת ........

אם הוא רוכש באילת זה עוד גבולי.. זה בטח עדיף על "הלפטופ המקרטע". אבל בהחלט תקציב נמוך מדי.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם
  • מחבר

כמה צריך להוסיף למחשב שירוץ בצורה טובה?

אני פשוט לא מבין בחומרה.. עד עכשיו המקבוק אייר שלי סחב סרטים קצרים בפרימייר עם פוטושופ ברקע... חשבתי שההבדל בין מחשב נייד למייל יהיה גדול.

תוכלו להרכיב עבורי מפרט שיעשה את העבודה בצורה טובה? אני אראה איך אני סוגר את הפער של הכסף

פורסם

היי

הנה דיון שמתאים עבורך.

תצמד למפרט בעמוד השני.

גם אם הוא לא אידאלי בכללותו, בוא לא נתפרע

ונתחשב ברקע הסטודנטיאלי שלך מחד גיסא ובמינימום ההכרחי

למערכת מאידך גיסא.  :)

https://hwzone.co.il/community/topic/577427-מחשב-לגרפיקה-עד-5000-שח/

בהצלחה !

נערך על-ידי askme

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים