עבור לתוכן

מפרט גיימינג ב- 7500

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?   7500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אם חייב

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כונן דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם מומלץ

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בת ים, מרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שיהיה ניתן לשדרוג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשבתי על המפרט הבא, אשמח לתיקונים והמלצות:

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster Hyper 212X 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1
      זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 ROG Strix 8GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Purple 1TB 64MB Sata III WD10PURX 1
      כונני SSD: כונן קשיח Corsair MP500 CSSD-F240GBMP500 240GB SSD M.2 2280 Retail 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic  750W 80+ Gold  S12G-750  1
      מארזים: מארז ללא ספק CoolerMaster Cosmos SE Full Tower ATX Black  1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 7794 שקל
עמוד מוצר

שימו לב שחרגתי מהמחיר שלי אז אני אשמח להמלצות על חיסכון קצת אם לקחתי חלקים מיותרים

פורסם

היי

הנה השוואה בין הלוחות מאותה סדרה

http://ksp.co.il/?list_compare=.28088..28098..28089.

תראה אם כל מה שמציע הלוח היקר ( זה שבחרת ) אכן דרוש לך.

אולי הלוחות הזולים יותר מספיקים לצרכים שלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

היי

הנה השוואה בין הלוחות מאותה סדרה

http://ksp.co.il/?list_compare=.28088..28098..28089.

תראה אם כל מה שמציע הלוח היקר ( זה שבחרת ) אכן דרוש לך.

אולי הלוחות הזולים יותר מספיקים לצרכים שלך.

תודה, חוץ מזה אתה רואה מקום לשיפור או חסכון?

אני מתלבט לגבי המארז ולגבי ספק הכוח.

פורסם

מארז זה עניין של טעם.....

בספק כח אפשר בשקט להוריד 100 וואט.

משום מה, אתה לא מפרט בעניין הגרפיקה. זו זכותך, אבל....

אם רוב העבודה מתבטאת בפוטושופ, אז הכל טוב.

אם זה דווקא פרמייר ואפטר - אז לא כל כך.

פורסם

קודם כל למה ללכת על מעבד ולוח דור ישן?

אוברקלוק? אם לא יבוצע אובר קלוק אפשר בקלות לבחור לוח פשוט יותר.

והכי חושב איזה תוכנות אתה מתכוון להשתמש בהן? יש תוכנות שנהנות מכרטיסים\מעבדים מסוימים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של askme

מארז זה עניין של טעם.....

בספק כח אפשר בשקט להוריד 100 וואט.

משום מה, אתה לא מפרט בעניין הגרפיקה. זו זכותך, אבל....

אם רוב העבודה מתבטאת בפוטושופ, אז הכל טוב.

אם זה דווקא פרמייר ואפטר - אז לא כל כך.

המטרה המרכזית של המחשב היא גיימינג כמובן, יש לי מחשב לעבודה בנפרד.

אני עובד בעיצוב אתרים לכן העבודה שלי היא עם פוטושופ לרוב, ואני משתמש באפטר ליצירת סרטוני לוגו וכו״, אבל המטרה המרכזית של המחשב שאני רוצה היא משחקים כבדים.

אשמח להצעות לשיפור אם יש:)

ציטוט של k534d

קודם כל למה ללכת על מעבד ולוח דור ישן?

אוברקלוק? אם לא יבוצע אובר קלוק אפשר בקלות לבחור לוח פשוט יותר.

והכי חושב איזה תוכנות אתה מתכוון להשתמש בהן? יש תוכנות שנהנות מכרטיסים\מעבדים מסוימים.

אני רוצה לבצע OC לכן בחרתי בלוח ומעבד האלה.

המטרה המרכזית היא גיימינג כבד ולאחר מכן אשמח שהמחשב יהיה מתאים גם לפוטושופ בעיקר, מן הסתם גם לצפייה בסרטים וכל השימושים האלה.

אשמח להצעות אם יש.

פורסם
ציטוט של Daniel Janashvili

1. מה התקציב המקסימאלי?   7500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אם חייב

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כונן דיסקים

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם מומלץ

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. בת ים, מרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שיהיה ניתן לשדרוג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשבתי על המפרט הבא, אשמח לתיקונים והמלצות:

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1
      מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster Hyper 212X 1
      לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1
      זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1
      כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 ROG Strix 8GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1
      דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Purple 1TB 64MB Sata III WD10PURX 1
      כונני SSD: כונן קשיח Corsair MP500 CSSD-F240GBMP500 240GB SSD M.2 2280 Retail 1
      ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic  750W 80+ Gold  S12G-750  1
      מארזים: מארז ללא ספק CoolerMaster Cosmos SE Full Tower ATX Black  1
  הרכבה: הרכבת מחשב שלם - מחלקים של קיי.אס.פי

מחיר החבילה: 7794 שקל
עמוד מוצר

שימו לב שחרגתי מהמחיר שלי אז אני אשמח להמלצות על חיסכון קצת אם לקחתי חלקים מיותרים

מארז ענק מיותר אלא אם אתה בקטע, דעה אישית היום הולך יותר מארזים קטנים ככל שאפשר וחזקים ככל שאפשר.

למה WD Purple? אתה לא בקטע של אבטחה וכדומה, Blue או Black יתאימו יותר.

ספק כוח עוצמתי מדיי לדעתי עבור כרטיס בודד, אלא אם אתה מתכוון לעשות SLI בעתיד הקרוב.

יצרתי פה בניה נחמדה שלי, יספיק לך ל3 שנים הבאות, שים לב צירפתי 5 מאוררי נוקטואה כי ביקשת שקט, זה להחליף את כל המאוררים של המארז - משהו בדומה למה שאני עשיתי עם המארז שלי.

כל נושא הOC הוא מיותר לדעתי, כמות התועלת במשחקים של זה היא כמעט אפסית ולכן לא שווה להשקיע עוד מאות שקלים רק בכדי לקבל תועלת של 15% לכל היותר וזה במספר נורא קטן של משחקים.

כן הייתי ממליץ OC למי שעושה benchmark - ששם כל נקודה נורא חשובה ואף הייתי ממליץ על ה7700K ששבר שיאי עולם חדשים.

build.png

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gery Gorenshtein

מארז ענק מיותר אלא אם אתה בקטע, דעה אישית היום הולך יותר מארזים קטנים ככל שאפשר וחזקים ככל שאפשר.

למה WD Purple? אתה לא בקטע של אבטחה וכדומה, Blue או Black יתאימו יותר.

ספק כוח עוצמתי מדיי לדעתי עבור כרטיס בודד, אלא אם אתה מתכוון לעשות SLI בעתיד הקרוב.

יצרתי פה בניה נחמדה שלי, יספיק לך ל3 שנים הבאות, שים לב צירפתי 5 מאוררי נוקטואה כי ביקשת שקט, זה להחליף את כל המאוררים של המארז - משהו בדומה למה שאני עשיתי עם המארז שלי.

build.png

נראה אחלה אחי!

תאמת שעד לפני כמה רגעים לא ידעתי מה פשר הצבעים ב- HDD של WD ועכשיו קראתי:)

אתה לא חושב שהלוח אם קצת פשוט מדי?

ועוד שאלה עדיף 2 ראם של 8 מאשר אחד של 16? או שאין בזה יתרון משמעותי.

פורסם

נראה אחלה אחי!

תאמת שעד לפני כמה רגעים לא ידעתי מה פשר הצבעים ב- HDD של WD ועכשיו קראתי:)

אתה לא חושב שהלוח אם קצת פשוט מדי?

ועוד שאלה עדיף 2 ראם של 8 מאשר אחד של 16? או שאין בזה יתרון משמעותי.

אין כזה דבר פשוט מדיי בלוחות אם, יש מה צריך, אם אתה חושב שחסר פיצ'ר כלשהו כמו חיבור USB 3.1, כרטיס קול מובנה יותר טוב או לדים אם אתה בעניין אז תרשום, לוח אם זה הבסיס שמחבר בין כל החלקים זה התפקיד המרכזי שלו.

כן, עדיף 2 ראם על אחד - יש סיבה שעל הלוחות אם הסלוטים מגיעים בזוגות של 2 צבעים, על מנת לעשות Dual Channel - הם מתפקדים יותר טוב, מביאים לתוצאות אומנם קטנות אבל יותר גבוהות גם במשחקים וגם בעריכה, יש ללוח שציינתי 4 סלוטים ככה שמבחינת מקום וגם לעתיד אם תרצה להוסיף ל32 אין שום בעיה.

פורסם
  • מחבר

אין כזה דבר פשוט מדיי בלוחות אם, יש מה צריך, אם אתה חושב שחסר פיצ'ר כלשהו כמו חיבור USB 3.1, כרטיס קול מובנה יותר טוב או לדים אם אתה בעניין אז תרשום, לוח אם זה הבסיס שמחבר בין כל החלקים זה התפקיד המרכזי שלו.

כן, עדיף 2 ראם על אחד - יש סיבה שעל הלוחות אם הסלוטים מגיעים בזוגות של 2 צבעים, על מנת לעשות Dual Channel - הם מתפקדים יותר טוב, מביאים לתוצאות אומנם קטנות אבל יותר גבוהות גם במשחקים וגם בעריכה, יש ללוח שציינתי 4 סלוטים ככה שמבחינת מקום וגם לעתיד אם תרצה להוסיף ל32 אין שום בעיה.

תודה, רק דבר אחרון באיזה חנות אתה ממליץ להזמין את המפרט גם מבחינת שירות ומחיר.

פורסם

תודה, רק דבר אחרון באיזה חנות אתה ממליץ להזמין את המפרט גם מבחינת שירות ומחיר.

אין לי שום דבר נגד אייבורי אבל בכללי קניתי עד עכשיו ב4 סניפים של KSP ולא הייתי מאוכזב, המפרט שצויין נבנה בKSP.

פורסם
  • מחבר

אין לי שום דבר נגד אייבורי אבל בכללי קניתי עד עכשיו ב4 סניפים של KSP ולא הייתי מאוכזב, המפרט שצויין נבנה בKSP.

עוד משהו קטן-

SSD שווה ללכת על ה- PCIe או ש- SATA3 זה לא קריטי?

פורסם

עוד משהו קטן-

SSD שווה ללכת על ה- PCIe או ש- SATA3 זה לא קריטי?

אם אתה עוסק בהקלטות וידאו מצלמות אבטחה וכדומה או שאתה הולך להעביר ג'יגות על גבי ג'יגות בתדירות גבוהה אז כן - הPCIe / M.2 הוא הכרחי.

אתה אתה מעוניין בSSD בשביל להריץ תוכנות, משחקים ומערכת הפעלה - כל SSD SATA3 פשוט יעשה לך את העבודה באותה הרמה.

פורסם

Daniel Janashvili

חבל על הכסף

המפרט לא טוב

בזבוז כסף

פורסם
  • מחבר
ציטוט של amir8824

Daniel Janashvili

חבל על הכסף

המפרט לא טוב

בזבוז כסף

אשמח להצעות אחי:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים