עבור לתוכן

צריך ייעוץ למחשב גיימינג סביבintel 7700K, עם אפשרות לSLI בעתיד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,
יש מספר חלקים ברשותי ואני מעוניים לבנות מחשב סביבם, אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל ייעוץ בקקשר לחלק מהחלקים.
*דרוש רק מחשב, יש לי כבר את כל הציוד ההקיפי*
השגתי בזול דרך חבר שעובר באינטל את ה 7700K, יש לי כבר כונן קשיח גדול ו SSD של 128GB
הכיוון הוא לקנות 970-980 WINDFORCE יד שנייה ולבנות מערכת עם כרטיס מסך אחד ו16GB ראם (2X8), ובהמשך כשיהיה עוד כסף להוסיף עוד ראם 2X8GB ועוד כרטיס מסך בSLI וגם SSD גדול יותר...

כרגע השימוש העיקרי הוא לשחק BF1 ו BF4 על מסך 1080P, אבל הכיוון הוא שהמחשב הזה ישמש לגיימינג ב4-5 שנים הקרובות וכניראה שבשלב מסויים אחליף גם מסך.

התקציב הוא 3K למארז, לוח אם, קירור למעבד, ראם וספק כוח (ואולי מערכת הפעלה...)  לא חייבים לנצל אותו לגמרה, ומעדיף שלא, אבל אם אין ברירה - נחרוג בעד 500 שקל.

מארז - מאוד אהבתי את הNZXT Source 340 Mid-Tower, אבל לא ראיתי שמוכרים אותו יותר, מצאתי רק גרסא יקרה יותר שלו... (במומלצים הוא מתומכר ב380 שקל) - אם צריך מאוור נוסף, גם לכלול....
לוח אם - אני צריך לוח אם תומך 2WAY SLI, עדיף מהחדשים (עם תאימות מלאה לדור ה7 של אינטל) וUSB3.1 (type C) יהיה מעולה כי אני מאמין שבעוד כמה שנים זה יהיה סטנדנטי...  ומקום ל4 סטיקים של ראם (למרות שזה נראה לי סטנדרטי)
קירור למעבד - Noctua NH-D15S נראה לי אש, כרגע אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל בגלל שיש טורבו אוטומטי, אני חושב שקירור טוב לא יכול להזיק...
ראם - אני חושב ש2X8GB DDR4 ב 2133 mhz יעשו את עבודה, אשמח לדגם מומלץ (אמין) שלא יקר מידי...
ספק כוח - אחרי שקראתי דיי הרבה, אני מאמין שספק איכותי של 850W יעשה בקלות את העבודה (בעתיד כשארצה להוסיף עוד כרטיס בSLI)
מערכת הפעלה - יש אפשרות להעביר מהמחשב הקודם? אם לא - אז צריך גם, הום אדישן... (זה אומר שזה פשוט נכנס לתקציב...)

כרטיס מסך - לא קשור לתקציב.

נראה לכם שהתקציב ריאלי למה שאני צריך?

את ההרכבה נראה לי שאני אעשה לבד, אלה אם החנות תסכים להרכיב מעבד שאביא לבד...

ובלי קשר, יש חנות מומלצת לקנות ממנה? או ללכת על הכי זולה?

תודה מראש על הזמן והעזרה, מקווה שכתבתי את כל מה שדרוש.

פורסם

אין לי הרבה זמן לכץוב, אבל היה חשוב לי לציין ש-SLI של כרטיסים עם 4GB זיכרון הוא מיותר ביותר מכיוון שהיום קיימים משחקים שמנצלים יותר מ-4GB ב-FHD. למה אני אומר את זה? כי SLI לא משכפל את הזיכרון, לכן אתה נשאר עם 4GB.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
  • מחבר
ציטוט של OR2OOO

אין לי הרבה זמן לכץוב, אבל היה חשוב לי לציין ש-SLI של כרטיסים עם 4GB זיכרון הוא מיותר ביותר מכיוון שהיום קיימים משחקים שמנצלים יותר מ-4GB ב-FHD. למה אני אומר את זה? כי SLI לא משכפל את הזיכרון, לכן אתה נשאר עם 4GB.

אם לדעתכם עדיף שאקנה 1060 6G זאת גם אפשרות (ראיתי כזה יד שנייה ב1100)
איזה כרטיסים בכלל קיימים עם יותר מ4GB?
ודווקא קראתי כמה מאמרים של כאלה שעשו SLI עם כל מיני כרטיסים ובכולם היה שיפור מטורף בביצועים בFHD

פורסם
ציטוט של barakzan

איזה כרטיסים בכלל קיימים עם יותר מ4GB?

GTX 1060 6GB ,GTX 1070 ,GTX 1080 ,RX480

כיום 4GB נחשב די מעט 

פורסם
  • מחבר

אני קונה כרטיס מסך יד שנייה, וזה מחוץ לתקציב שכתבתי, אבל אנסה להשיג 1060 :)

מה בקשר לשאר? יש לכם לוח אם/מארז/ראם מומלצים?

פורסם

שלום אני חדש לפורם.

אבל ביד2 אתה יכול למצאות עכשיו GTX 980 TI ברמת GTX 1070 בביצועים עם 6GB ב1300 ש"ח דגם GIGABYTE G1.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך זה ממש לא הבעיה שלי, אם זה אני אסתדר, אני צריך ייעוץ בקשר לשאר החלקים שפירטתי...
בעיקר לוח אם מומלץ, ראם, וספק, אפילו W650 איכותי מאוד יספיק 

פורסם

אם אתה לוקח כרטיס מסך עדכני סדרת 900 או 1000 הם חסכוניים בחשמל, בשביל SLI יספיק לך גם 750.

עבור כרטיס מסך הייתי ממליץ לקחת 1060 זה דיי והותר עבור BF1 וזה גם כרטיס חזק להיום (משתווה ל980 הקודם)

welp.jpg

פורסם

בכללי אני לא ממליץ להבנות על מערכי כרטיסים, זה לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

כניראה שאני באמת אקח את ה 1060, אני שומר את האפשרות ל SLI בעתיד כי כניראה עוד כמה שנים הוא כבר לא יספיק...

ויש לכם המלצה למארז באזור ה 400 שקל?

פורסם

אי אפשר לעשות SLI עם 1060.

בעוד כמה שנים יהיו כרטיסים בודדים חזקים ועדכניים ממנו, לכן SLI, שלא מתוכנן ליום הקניה הוא מיותר.

פורסם
ציטוט של barakzan

כניראה שאני באמת אקח את ה 1060, אני שומר את האפשרות ל SLI בעתיד כי כניראה עוד כמה שנים הוא כבר לא יספיק...

ויש לכם המלצה למארז באזור ה 400 שקל?

Antec VSP5000 מביא לך את כל מה שצריך אם לא אכפת לך מהניראות - יש לי כרגע אותו (200 ש"ח)

Sharkoon BW9000  מביא לך כל מה שצריך ואפילו יותר (כוננים לדיסקים באמצע יורדים אם יש צורך (בעתיד עבור הSLI שאתה מתכנן) 300 ש"ח

Antec P9  כנ"ל כמו השרקון שלמעלה אבל עולה 330 ש"ח

Antec GX1200 אם אתה בעניין של מארזים גדולים מאוד - אחד הטובים והמחיר שלו (400 ש"ח) מצויין ביחס לזה שהוא FULL TOWER  

Corsair Spec Alpha Gaming - מארז גיימינג מעוצב יפה שחור ואדום, האיכות אחד הגבוהים ממותג טוב למארזים - שוב יש בו הכל אבל המחיר גבוה בגלל העיצוב גם כן וגם בגלל המותג.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gery Gorenshtein

Antec VSP5000 מביא לך את כל מה שצריך אם לא אכפת לך מהניראות - יש לי כרגע אותו (200 ש"ח)

Sharkoon BW9000  מביא לך כל מה שצריך ואפילו יותר (כוננים לדיסקים באמצע יורדים אם יש צורך (בעתיד עבור הSLI שאתה מתכנן) 300 ש"ח

Antec P9  כנ"ל כמו השרקון שלמעלה אבל עולה 330 ש"ח

Antec GX1200 אם אתה בעניין של מארזים גדולים מאוד - אחד הטובים והמחיר שלו (400 ש"ח) מצויין ביחס לזה שהוא FULL TOWER  

Corsair Spec Alpha gaming - מארז גיימינג מעוצב יפה שחור ואדום, האיכות אחד הגבוהים ממותג טוב למארזים - שוב יש בו הכל אבל המחיר גבוה בגלל העיצוב גם כן וגם בגלל המותג.

תודה רבה!!! :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

VSP5000 אחלה VALUE FOR MONEY מבחינת האבזור אבל בקרת האיכות על הפנים. תבדוק אותו טוב טוב (בעיקר את מתגי המהירות של המאווררים) אם אתה לוקח כזה.

לאותה קטגוריה אפשר להכניס את GX505 גם של ANTEC

SHARKOON זה הכיוון למארז זול ופונקציונלי עד 300 ש"ח.

CORSAIR להתרחק כמו מאש. או חומרים טובים ואין מחשבה מאחורי המארז, או מארזים סבירים מחומרים סבירים ותג מחיר מוגזם. (או תג מחיר מוגזם וכל השאר מחורבן)

לגבי הSPEC ALPHA כך בחשבון שאין שם מקום לכונן דיסקים.

רוב הSPEC שלהם סבירים, חבל שמתקמצנים על מאווררים.

ממליץ בחום על הבחירה הראשונית שלך הNZXT 340 (שגם הבו אין מקום לכונן דיסקים), תכנון טוב, לא תמצא אסטתיות ויחודיות כזו משולבת עם חומרים ואיכות בנייה טובה במחירים האלה (גילוי נאות- בעלים גאה :) )

אני קניתי בTMS לפני איזה חצי שנה ככה, לא יודע אם הם עדיין מוכרים. 

לCOOLER MASTER פה ושם יש הברקות באיזור ה400, תתרחק מANTEC וCORSAIR

אבל תבדוק גובה קירור מקסימלי בכולם אם אתה מתכוון לדחוף NH-D15

פורסם

לא ניתן לעשות sli עם 1060

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים