עבור לתוכן

הצצה אל העתיד? קוביית העיבוד המפלצתית של AMD

Featured Replies

פורסם

מפתחת השבבים חשפה מוצר רשמי ראשון שמבוסס על ארכטיקטורת ה-Vega החדשנית שלה, ולצידה יחידת עיבוד מהפכנית שמסוגלת לספק עד 100 טריליון חישובי נקודה צפה בכל שנייה

לכתבה

פורסם

Tal Baruchi

פורסם

Shahaf Peleg

פורסם

Itamar Shpak

פורסם

Shoham

פורסם

יופי לכל החישובים 50 מיליארד , 159.9 מיליארד אבל מה אנחנו הלקוחות נקבל לא הבנתי ? המרה ל- 4K איכותי ? 16BIT צבעים ? המרה של סטריאו ל- 5.1 ? המרה של סרט 8BIT ל- 12 BIT ? מה שווה כל הסיפורים על חישובים באם אף אחד לא יכול לבדוק את זה ?

פורסם

לא הבנת כי אתה לא הלקוח, זה לא כרטיס לצרכנים ביתיים, כמו הטסלה של נוידיה זה כרטיסים לשרתים שעושים עיבוד מידע big data, בעיקר לאלגוריתמים של לימוד מכונה.

פורסם

אז כבר ירדו מחצי שעה לסופר פי?

פורסם

Eldad Michaeli אין להן את האלגוריתם שלנו.. בטח חובבנים חח

פורסם

יאללה ! מגניב!!! חכה אולי נמכור להם...

פורסם

לא מרשים בכלל! אלק קובייה! לי זכור טוב מאד איך בAMD אוהבים לעשות REBRAND .... והREBRAND הזה הוא כמו הקוביה הזו, "נוסיף עוד ליבות, נרחיב את רוחב הפס.... ונקבל סוס עבודה (שיבוא על חשבון כמה דברים אחרים)" בקיצור ובלי לחרטט אפ'חד..... היה טוב אם AMD הייתה מפסיקה לדבר ומציעה לרכישה מוצרים יותר טובים מNVIDIA ו INTEL. אולי הפעם זה יקרה ... נחכה ונראה.

פורסם

אז אני מבין שהוא אמור להתחרות מול כרטיסי טסלה של נוידיה כן?

פורסם
ציטוט של 1stcowgirl

לא מרשים בכלל! אלק קובייה! לי זכור טוב מאד איך בAMD אוהבים לעשות REBRAND .... והREBRAND הזה הוא כמו הקוביה הזו, "נוסיף עוד ליבות, נרחיב את רוחב הפס.... ונקבל סוס עבודה (שיבוא על חשבון כמה דברים אחרים)" בקיצור ובלי לחרטט אפ'חד..... היה טוב אם AMD הייתה מפסיקה לדבר ומציעה לרכישה מוצרים יותר טובים מNVIDIA ו Intel. אולי הפעם זה יקרה ... נחכה ונראה.

איך REBRAND?

זה ארכיטקטורה שונה לגמרי, זכרון שונה לגמרי שטרם נראה בעולם ה-GPU וגם שיטת ייצור שונה לחלוטין.

זה נקרא מוצר חדש, לא REBRAND ולא נעל בית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים