עבור לתוכן

ניצול נמוך של gtx 1070

Featured Replies

פורסם

אהלן,אני חדש פה ואני חייב לשאול כי יש לי בעיה.

קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש

I5 6600

Gtx 1070

16Gb ram 2133hz

Psu vp500pc

שמתי לב שהניתול של הכרטיס כמעט ברוב המשחקים הוא ב60-70% לפעמים פחות והניצול של המעבד לפעמים נמוך ולפעמים כמו בbattlefield 1 ו battlefield 4 מעל 90%

מעלות של הכרטיס הוא 50-60

מעבד לא עובר את ה45 מעלות בכל המשחקים.

יש משהו שאני מפספס??

דרייברים עדכניים,ראיתי סירטונים ברשת עם מערכת כמו שלי שהניצול של הכרטיס גבוהה 99% וככה הfps גבוהה גם.

מישהו יכול לעזור לי??

פורסם

האם התקנת את ה-chipset driver של הלוח שלך?

בעמוד הרשמי של הלוח אם תוכל למצוא את ההתקנה.

בגדול יש משחקים שיושבים יותר על המעבד ויש כאלה שפחות.

במידה וכל הדרייברים עדכניים הייתי ממליץ לך לעשות בדיקות חומרה מקיפות, אני עושה את זה כל תקופה כדי לוודא שאכן הכל תקין. אם יש לך חשד אתה יכול לנסות להוריד 3D-Mark, בגרסאת ניסיון יש לך אופציה להריץ "מבחן" למעבד ולכרטיס מסך, ובסוף כל רכיב מקבל ציון. את הציון תוכל להשוות לציונים שיש באתר שלהם, לכל רכיב יש ציון משוער.

עוד דבר שתוכל לעשות זה בדיקת זיכרונות דרך התוכנה MemTest86.

https://www.futuremark.com/benchmarks/3dmark/all

http://www.memtest86.com/

בהצלחה :)

פורסם

תבדוק גם ניצול של המעבד.

פורסם

גם אם המעבד(CPUׂ) לא במאה אחוז ניצול זה יכול להיות בגלל שהמשחק פשוט לא מנצל את כל הCORES אבל הוא דווקא כן מוגבל על ידי המעבד בקורים שהוא כן משתמש...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לעונים,דבר שני יכול להיות שi5 6600 יוצר צוואר בקבוק עם ה1070??

זה נשמע ממש לא הגיוני למרות שיכול להיות.

דבר שני אני אני עשיתי רק עדכונים של הווינדוס לא התקנתי דרייברים של הלוח אם.

איך אני יודע אם התקנתי chipset driver ?

פורסם

אתה עם VSYNC מופעל?

פורסם

הנקודה היא שזה תלוי פר משחק. יש משחקים שכתובים עם פחות אופטימזציות או למשל שמנצלים פחות ליבות ממה שיש למחשב שלך...

פורסם
ציטוט של itzkobh15 bh

קודם כל תודה לעונים,דבר שני יכול להיות שi5 6600 יוצר צוואר בקבוק עם ה1070??

זה נשמע ממש לא הגיוני למרות שיכול להיות.

דבר שני אני אני עשיתי רק עדכונים של הווינדוס לא התקנתי דרייברים של הלוח אם.

איך אני יודע אם התקנתי chipset driver ?

הוינדוס לא מתקין לדעתי, כנראה שלא התקנת.

תתקין בבכל זאת זה בטוח לא ייגרע.

אגב, על איזו רזולוציה אתה משחק?? ה1070 מנצל את עצמו ב100 אחוז רק ב4K. אם אתה משחק על FHD או על 2K אתה צריך להגדיר scaling מ4K ואז הביצועים יהיו טובים יותר.

פורסם

1070 יכול לנצל את עצמו בכל רזולוציה, הfps עולה.

לעלות רזולוציה לאחת שלא קיימת ואז להוריד, זה סוג של החלקת תמונה שלוקחת משאבים, אפשר, זה לא משהו הכרחי לניצול כרטיס.

פורסם
ציטוט של none77

1070 יכול לנצל את עצמו בכל רזולוציה, הfps עולה.

לעלות רזולוציה לאחת שלא קיימת ואז להוריד, זה סוג של החלקת תמונה שלוקחת משאבים, אפשר, זה לא משהו הכרחי לניצול כרטיס.

לא כש V-SYNC  פועל... אם יש הגבלת FPS כלשהי (משחק/דריבר/מעבד) והFPS לא עולה מעל נק' מסויימת ה% ניצול יהיה נמוך מ100%.

לכן השאלה של OR2OOO היא החשובה ביותר פה...

פורסם

מסכים.

להבנתי @--- The King --- הציג את זה בתור משהו גורף, הכוונה שלא בהכרח.

פורסם
ציטוט של עידן פ.

לא כש V-SYNC  פועל... אם יש הגבלת FPS כלשהי (משחק/דריבר/מעבד) והFPS לא עולה מעל נק' מסויימת ה% ניצול יהיה נמוך מ100%.

לכן השאלה של OR2OOO היא החשובה ביותר פה...

אמת.

אצלי  V-SYNC תמיד מופעל (גם אני עם 1070 על1440P) וזה קבוע על 60 פריימים וככה הכ.מסך לא "נקרע" ועובד סביבות ה40%-60%, אני עושה את זה משתי סיבות:

1. המסך שלי הוא 60 הרץ.

2. גם ככה לא מרגישים בהבדל מעל 60 הרץ.

פורסם

מרגישים הבדל ברזולוציות גבוהות נראה לי.

פורסם

אמת.

אצלי  V-SYNC תמיד מופעל (גם אני עם 1070 על1440P) וזה קבוע על 60 פריימים וככה הכ.מסך לא "נקרע" ועובד סביבות ה40%-60%, אני עושה את זה משתי סיבות:

1. המסך שלי הוא 60 הרץ.

2. גם ככה לא מרגישים בהבדל מעל 60 הרץ.

מרגישים הבדל מעל 60Hz במידה והמסך תומך ביותר במידה ולא זה משפר את ה-input lag בכל מקרה, אבל גורם לקריעת תמונה, זה עהיין של העדפה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

אין בעיה עם הניצול הזה, זה לא ניצול נמוך ואין הגבלה מהמעבד.

BF1 מראה לי ניצול GPU יותר גבוה אוטומטית שאני משחק בלי vsync. אישית אין לי שמץ של מושג איך

אנשים מסוגלים לשחק בלי, הגלים האלה על המסך שורפים תאים במוח. כן זה בציניות אבל עדיין איך אפשר אני לא יבין לעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים