עבור לתוכן

1060 מול 480 - ביקורת עדכנית

Featured Replies

פורסם

עדיין ברוב המשחקים 1060 מהיר יותר, במיוחד שאפשר בקלות להגיע ל-2000MHZ לליבה...

משחקים שרצים על מנוע DAWN, שם ה-RX480 מהיר יותר.

פורסם
ציטוט של djelectric

למעשה, כמו שאתה רואה, ההפרש הממוצע גדל מ-2 אחוז בFHD ל-12 אחוז, זה המון.

אני חושב שאתה קורא את התוצאות הפוך, המאמר טוען שה-480 צמצם את ההפרש ב-1080 DX11 מפיגור של 12% לפיגור של 2% היום וב-DX12 הגדיל את הפער שהיה לו.

פורסם

נכון, סליחתי (קצת מסומם על משככי כאבים כרגע), אוקי. אם כך אנחנו במצב טוב משחשבתי, ורק צריך לטפל בעניין המחיר

פורסם

בשורה התחתונה הכרטיסים התייצבו על אותו המחיר עם בערך אותם הביצועים.

בנוסף לזה כמו ש GTA V קיצוני לצד אחד יש משחקים כמו COD החדש שקיצוניים לצד השני.

GTX-1060-UPDATE-61.jpg

ההבדל הוא רק ההספק והעיצוב, מי שיש לו מחשב ATX או mATX כנראה לא יעניין אותו ההבדל הזה (והוא יבחר לפי התוספות שמעניינות אותו כמו freesync או shadowplay). מי שיש לו מחשב קטן כנראה שיבחר ב GTX 1060 בלי קשר לביצועים..

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא יודע איזו סיבה יש לקנות את 1060, מלבד העובדה שהוא שואב 30W~40W פחות הספק. 

480 תומך ב-Asynchronous compute בצורה מלאה (או באיזו צורה שלא תכנו אותה), מראה ביצועי DX12 טובים יותר, מגיע עם נפח זיכרון גדול יותר ובאופן כללי מהווה אופציה משתלמת יותר לטווח הרחוק. 

פורסם

בעיקר העדפות אישיות, אם יש משחקים מסויימים שבהם הוא מצטיין מול RX 480, ואם מכניסים אוברקלוק כשיקול.

זאת בנוסף ל-ShadowPlay ותוכנות מואצות CUDA, לצד שאר כלים ירוקים

פורסם

לא לשכוח את הדרייברים החדשים של AMD שיוצאים מחר

פורסם

ועוד הייתי טיפה מבואס שלא היתה לי הזדמנות לקחת את ה 1060.. (ה RX480 יצא ראשון ונוצרה לי אפשרות להביא אותו מארה"ב)

טוב לראות שהתאוריה שלי לא אכזבה, ה 480 נותן פייט :) ובנוסף קניתי גם מסך Freesync בגודל 29 אינץ' בזול בבלאק פריידי...

פורסם
ציטוט של Idanh

ועוד הייתי טיפה מבואס שלא היתה לי הזדמנות לקחת את ה 1060.. (ה RX480 יצא ראשון ונוצרה לי אפשרות להביא אותו מארה"ב)

טוב לראות שהתאוריה שלי לא אכזבה, ה 480 נותן פייט :) ובנוסף קניתי גם מסך Freesync בגודל 29 אינץ' בזול בבלאק פריידי...

שורה תחתונה, 480/1060 הם ה-Sweetspot של 1080P.

תתחדש ותהנה ממנו, אתה לא צריך להיות מבואס.

פורסם

הדרייבר החדש של AMD הוסיף מתחרה ישיר ל shadowplay ולא דורש הרשמה והתחברות למשתמש...מחודש לחודש מספר היתרונות של NVIDIA יורד.

שלא לדבר על זה שעוד לפני העדכון הזה הדרייבר של NVIDIA היה פחות טוב מ Crimson (פחות ידידותי, פחות מהיר ופחות אפשרויות). נראה כמה זמן יעבור עד שהענק הירוק יתעורר.

פורסם
  • מחבר

^ זה בדיוק מה שאני חושב. 

NVIDIA מרשה לעצמה לנוח על זרי הדפנה, כנראה בגלל ההכנסות היפות שלה. 

פורסם
ציטוט של NAND

^ זה בדיוק מה שאני חושב. 

NVIDIA מרשה לעצמה לנוח על זרי הדפנה, כנראה בגלל ההכנסות היפות שלה. 

חברות ששוות מליונים לא עובדות ככה, מצטער..

פורסם
ציטוט של David_K

חברות ששוות מליונים לא עובדות ככה, מצטער..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
חחחחחחחחחחחחח...
אינטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים