עבור לתוכן

יש בימינו מתחרה ראוי למקבוק פרו?

Featured Replies

פורסם

מחיפוש זריז בזאפ לפי "גודל 13 אינץ', עד 1 קילו" עושה רושם שהמקבוק פרו הוא האופציה היחידה שחזרה בתוצאות החיפוש...

אם אני יורד ל-12.5" אז יש את היוגה של לנובו, אבל לא בא לי לרדת לשם. (וב-12" יש רק את המקבוק הרגיל)

יש בימינו לפטופ שיוכל להתחרות במקבוקים ברמה הזאת של משקל עד 1 ק"ג, או שהאולטרבוקים עדיין לא הגיעו לשם?

אני מחפש משהו בסביבות גודל 13.3", כמה שיותר דק ובמשקל בסביבות ה-1 ק"ג. אני מבין שאין לי ברירה אלא לגרד את איזור ה-1.2 ק"ג - 1.3 ק"ג.....

שאר הנתונים הטכניים סטנדרטיים... אין דרישה יוצאת דופן. יש עדיפות למסך מגע.

יש המלצות?

פורסם
  • מחבר

עושה רושם שמה שנחשב להכי "מתחרה למקבוק פרו" הוא ה-XPS של דל...

מצד שני אלה סרטונים מלפני שנה+ ..... 

משהו השתנה מאז?

פורסם

הXPS13 וXPS15 הם המתחרים הקרובים ביותר למיטב ידיעתי.

גם הHP Spectre לא רע

פורסם
  • מחבר

זה קצת מבאס כי לפי הסרטונים הנ"ל הוא לא נראה מלהיב במיוחד :/ 

גם הסוללה שלו לא מי יודע מה, במיוחד לא בדגם עם המסך המגע..

איך הזנבוקים החדשים?

פורסם

הזנבוקים גם סבבה, אבל הם ההמלצה שלי בגזרת הbudget. הspectre והxps שניהם עדיפים אם יש לך את התקציב עבורם.

פורסם

יצא לי להיות בערך כשבועיים עם המקבוק פרו של חבר שהתגייס והשאיר אותו אצלי עד שחזר לקחת. מהניסיון שלי בשבועיים האלו, לא אהבתי. 

בעיקר בגלל המערכת הפעלה (אני משתמש לינוקס בכללי ואם המקבוק היה שייך לי הייתי מתקין לינוקס במקום OSX) ובגלל שזה Apple והמוצרים שלהם ממש יקרים בישביל מה שהם מביאים (זו דעתי כמובן).

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא אמר שאני אוהב את המקבוקים, גם בחינם לא הייתי לוקח מחשב של אפל....

אבל הם כן הכי טובים לפי מה שאני רואה מבחינת האיכות חומרים (גודל/עובי/משקל/סוללה), ומעצבן שאין משהו מקביל ב-PC.

פורסם

למיטב ידעתי MACBOOK PRO בגודל 13 אינץ לא שוקל פחות מקילו , הוא שוקל בדיוק כמו כל נייד אחר באותו גודל.

עשית חיפוש בזאפ כמו שאמרת ויש רק תוצאה אחת ולא נראה לי שמה שכתוב שם נכון. גם אם תסתכל בסרט בקישור הריאשון שנתת הוא אומר שהדל קל יותר מהמק.

המתחרה הישיר לדעתי לאפל בסגמנט הזה הוא microsoft surface והוא נחשב למצויין. לי באופן אישי יצא קצת לשחק איתו. הוא טוב אבל אני לא בטוח שהתחברתי למקלדת המתנתקת שלו. גם הדל הוא בחירה מצוינת והוא יותר קומפקטי מהמק.

נערך על-ידי lompy

פורסם
  • מחבר

כן גם לי זה נשמע מוזר.. אני מניח שאני מדבר על ה-Air, אבל עכשיו אני בודק וגם הוא שוקל 1.3 קילו...

אממ...

ציטוט של alont

הזנבוקים גם סבבה, אבל הם ההמלצה שלי בגזרת הbudget. הspectre והxps שניהם עדיפים אם יש לך את התקציב עבורם.

במבט ראשון הם נראים יותר "מרשימים" מה-xps, גם יש להם גירסאות "מתהפכות" וכל מיני כאלה...

במה ה-xps למשל עדיף עליהם?

עריכה: אוקיי בתור התחלה הוא משמעותית קטן יותר עבור אותו גודל מסך...

פורסם

הוא הרבה יותר איכותי בפרטים הקטנים, כמו מקבוק פרו :)

מקלדת, מסך, איכות בניה... מספיק סשן של 2-3 דקות עם שניהם בשביל לראות הבדלים משמעותיים

פורסם

אם איני טועה , אסוס ZEN עשוי מאלומניום וניראה איכותי, מתקרב  לאיכות הבניה של APPLE, אך לא עולה עליו.

תענוג לתקן מחשבי APPLE.

יש פלוס אחד בAPPLE, שיש להם מוצרים טובים ואמינים.

שהוציאו את AIO , ציידו אותו עם מסך שעילית הטכנולוגיה 2K, שאז בקושי מכרו מסכים FHD.

פורסם
  • מחבר

יש לי זנבוק, את המקורי שיצא לפני כמה שנים (עם המקלדת המחורבנת, מזל שלא יצא לי להשתמש בה יותר מדי), חוץ מנושא המקלדת שתוקן בדורות הבאים הוא בנוי אחלה.

אבל בהשוואה אליו ה-XPS קטן יותר (הוא בגודל של מחשב עם מסך 11"...) וקל יותר, ולפי מה שאני מבין גם הסוללה שלו טובה יותר (במיוחד בדגם עם ה-FHD במקום 4K, אבל אז לא מקבלים מסך מגע...)

פורסם
  • מחבר

אהבתי ש-DELL כבר הוסיפו את הקבי-לייק (i5-7200U) אבל בארץ אין שום חנות שמוכרות אותו... מנסים להיפטר קודם מהמלאי הקיים?

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

אהבתי ש-Dell כבר הוסיפו את הקבי-לייק (i5-7200U) אבל בארץ אין שום חנות שמוכרות אותו... מנסים להיפטר קודם מהמלאי הקיים?

באתר של dell בשיתוף התאחדות הסטודנטים כבר זמין למכירה

http://www.b-student.co.il/Product/36144979/מחשב-נייד-דל-5378-מסך-13-3--Intel®-Core-™-i5-7200U------כונן-SSD

אני גם מחכה ששאר החנויות יעלו עם הדגמים החדשים 

עריכה: טעות, מדובר בסדרה שונה, אבל סביר שלאתר הזה יגיע ראשון 

נערך על-ידי OR S1
טעות

פורסם

יש את IDEA PAD 710 של לנובו,

יש את ה - HP  שהוזכר ומשום מה מתעלמים ממנו,

יש את CARBON של לנובו, כבר גירסה 2 אאל"ט,

יש את טושיבה פרוטז'ה

יש את טושיבה קירה

ויש עוד, גגלו ניידים קלים .......

אפל כבר מזמן לא לבד ........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים