עבור לתוכן

מחפש לוח אם Msi z77A-GD65/80 למעבד I7-3770

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מחפש אחד מהלוחות אם שהזכרתי Msi Z77A-GD65 או Msi-Z77A-GD80.הרעיון הכללי הוא לוח אם Msi Z77 בגודל Atx מלא

ללא Pci ישן ועם חיבור Spdif קואקסיאלי אבל זה לא חובה אפשר לוח טוב אחר שוב Msi בלי זה אם אין אפשרות אחרת.על סכום כבר נדבר בפרטי.

תודה רבה לכם מראש.:)

פורסם

לא סביר להניח שתמצא לוח אם כזה חדש בחנויות מפני שמדובר בלוח המיועד לתושבת יחסית ישנה (תושבת 1155 הוחלפה ע"י תושבת 1150, שבעצמה כבר הוחלפה ע"י תושבת 1151). אתה יכול לנסות לחפש לוח אם כזה באתרי קניות מחו"ל, אבל סביר להניח שהוא יהיה משומש וללא אחריות. אתה גם יכול לנסות לפנות לחנות או ליבואן ולשאול אותם האם יש אפשרות שהם יביאו לך לוח אם כזה, אבל גם אם התשובה תהיה חיובית סביר להניח שהמחיר לא יהיה משתלם.

 

אגב, אם הכוונה שלך הייתה לבקש מהמשתמשים כאן למכור לך לוח כזה, אז הדבר עומד בניגוד לחוקים ותנאי השימוש של האתר:

ציטוט

קנייה ומכירה:
הודעות קנייה ומכירה על גבי הפורומים או בחתימות אסורות. אם ברצונכם לקנות או למכור משהו עשו זאת במערכת ה-TradeZone אשר נפתחה במיוחד למטרה זו. כמו כן, בפרופיל של כל משתמש ניתן להגדיר לינק למערכת ה-TradeZone אשר יופיע בתור סימן של "$" מתחת לאווטר של אותו משתמש.
הודעות קנייה ומכירה בפורום יימחקו ללא אזהרה!

 

פורסם
  • מחבר

אני יודע איזה לוח אם זה תודה רבה גבר ואני יודע שאני לא אמצא חדש.אתה מוזמן למחוק את האשכול אם אתה רוצה.יום טוב.

פורסם
  • מחבר

התייאשתי מהרעיון והזמנתי Z97-GD65 עם מעבד I7-4790K מאמזון.לא שידרגתי לסקיילק כי יש לי

32GB DDR3 2800Mhz G.Skill שעלה לי הון תועפות ולא מומלץ לשים זיכרונות 1.65v על לוח D3

עם מעבד סקיילק.http://imgur.com/a/N62GF סיבה אחת להחלפה היא שהזיכרונות לא עובדים לי

ב2800 בלוח Z77 אלא רק ב2400.ואני גם צריך ATX מלא ולא מיקרו.:)

פורסם

טוב, אני מקווה שחישבת את העלות של הלוח והמעבד שרכשת מול שילוש חדש המבוסס על תושבת 1151 (מעבד Core i7-6700K, לוח אם סביר להמהרה וזיכרון DDR4 בנפח של 32GB העובד בתדר של לפחות 2400MHz, אמורים לעלות לך, לפחות בארץ, בסביבות ה-3300 ש"ח) ויצא שהמעבד והלוח שרכשת משתלמים יותר. אני אישית פשוט הייתי מוכר את הזיכרון הקיים ומשקיע בשילוש חדש מודרני ועדכני, אבל זה שיקול שלך ובכל מקרה זה כבר מאוחר מדיי...

פורסם
  • מחבר

איפה אני אמצא מישהו שיקנה 32GB DDR3 2800Mhz CL12 G.Skill במחיר טוב? זוג אחד עלה לי 800 שקל מאמזון אמריקה השני 600 מאמזון בריטניה.כל פעם שניסיתי למכור משהו פה בישראל בחצי שנה האחרונה נתנו לי מחירים מגוחכים ביותר.ניסיתי למכור את הזיכרונות הקודמים שלי G.Skill 1866Mhz CL8 שעלו לי 850 שקל עם מכס שלא יודע למה לקחו בכלל ומשלוח ב600 שקל והציעו לי 400 שקל בקושי הסכימו על 500 בסוף לא מכרתי אותם.ניסיתי למכור GTX 970 ב1200 הייתי מוכן אפילו ל1100 או 1000 הציעו לי 800 גם נשאר אצלי ויש לי עוד כמה דוגמאות שנשארו אצלי כמו גשר SLI EVGA V2 PRO חדש דנדש שעלה לי 200 רצו אותו ב120.אין מה לנסות למכור יד שניה פה בישראל גבר כולם רק מחפשים פראיירים וזה לא אני.:)

 

וכדרך אגב הלוח והמעבד החדשים עלו לי רק 1600 וקצת מאמזון.מצאתי את המעבד ב292 דולר ואת הלוח ב500.

פורסם

gtx 970 לא שווה אגורה מעל 800 ש"ח.

אין משמעות למחיר שקנית אותו.

פורסם
  • מחבר

אז אני לא מוכר אותו אני לא פרייאר למכור ביצועים של 970 תמורת גרושים סורי.

פורסם

אתה לא מבין בערך של רכיבים, אם קנית משהו במחיר X והיום שנה אחרי יצא מוצר שמספיק ביצועים שווים או עדיפים במחיר שנמוך מ-X בכעשרה אחוזים. אתה באמת מצפה למכור מוצר ישן יותר שהיה בשימוש במחיר שקרוב מאוד למוצר עדיף עליו אבל חדש?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

אם אפשר למצוא היום ב-1000 כרטיס עם ביצועים יותר טובים חדש באחריות, למה שמישהו יקנה ממך משומש במחיר הזה? מבחינת הקונה השאלה היא לא כמה זה עלה לך לפני שנה אלא איך זה בהשוואה לאופציות האחרות שיש לו.

פורסם

מחיר סביר לדעתי זה בין 40-60% למוצר בעל ביצועים דומים, מי שרוצה נגיד של אותה חברה, האחוזים בהתאם למצב, אחריות וכו'.

פורסם
ציטוט של Ofir Aviram

איפה אני אמצא מישהו שיקנה 32GB DDR3 2800Mhz CL12 G.Skill במחיר טוב? זוג אחד עלה לי 800 שקל מאמזון אמריקה השני 600 מאמזון בריטניה.

טוב, אם קנית זיכרון בכל כך הרבה כסף אני מקווה שניצלת אותם כמו שצריך. קנייה כזו מצד אחד מעידה על הרצון שלך לקבל ביצועים גבוהים ככל האפשר, אך הסירוב שלך לעבור לטכנולוגיה מודרנית יותר שתיתן לך ביצועים טובים יותר מעידה על ההיפך. בכל מקרה, אין טעם לדון בזה עכשו אחרי שכבר רכשת מעבד ולוח חדשים.

 

ציטוט של Ofir Aviram

ניסיתי למכור את הזיכרונות הקודמים שלי G.Skill 1866Mhz CL8 שעלו לי 850 שקל עם מכס שלא יודע למה לקחו בכלל ומשלוח ב600 שקל והציעו לי 400 שקל בקושי הסכימו על 500 בסוף לא מכרתי אותם.ניסיתי למכור GTX 970 ב1200 הייתי מוכן אפילו ל1100 או 1000 הציעו לי 800 גם נשאר אצלי

מוצר משומש - אוטומטית צריך להוריד לפחות 25% מהמחיר של מוצר הנותן ביצועים דומים. לאחר מכן צריך להוריד עוד מהמחיר בהתאם לתקופת האחריות שנותרה, המצב החיצוני, האריזות והתיעוד המקורי וכד'. אם מדובר במוצר שמיועד באופן ברור למטרות המהרה סביר להניח שהוא הומהר, אז הסיכון בקנייתו הוא גדול יותר ולכן כנראה המחיר שלו יהיה נמוך אף יותר. בנוסף לכל זה יש לקחת בחשבון את ההתיישנות הטכנולוגית - הטכנולוגיה מתקדמת ואף אחד לא יישלם סכומים גבוהים על טכנולוגיה מיושנת, לא משנה כמה היא עלתה בתקופתה.

 

אגב, לדעתי GTX 970 משומש כיום צריך לעלות 400-500 ש"ח ולא יותר מזה, אז העובדה שהציעו לך 800 ש"ח רק מעידה על כך שלמציע אין מושג מה הוא קונה. בנוגע לזיכרון DDR3 משומש בתדר של 1866MHz - הייתי מצפה ל 75 ש"ח ל 8GB, אולי 100 ש"ח אם מדובר בזיכרון איכותי.

פורסם
  • מחבר

רואים שאין לכם שמץ של מושג על מה אתם מדברים וזה חבל מאוד ומאכזב מאוד.כרטיס 970 זה לא 780 זה עדיין כרטיס מצויין גם היום והזיכרונות שלי הם CL8 שאין בכלל בארץ 70 שקל על זיכרונות שעלו 850? ירדתם מהפסים לחלוטין באמת שכן.400-500  שקל ל970? זה סכום אולי לGTX 660.וכמה הבדל כבר בין הביצועים של I7-3770 או I7-4790K לI7-6700K? חמש אחוז?עשר אחוז? בשביל זה לשלם 3300 שקל? בקיצור תמחק את האשכול הזה התאכזבתי מהפורום הזה לחלוטין.שיהיה לך המשך ערב טוב.

פורסם

אני מצטער שנפגעת מדעותיהן המוחכמות של חברי הפורום, שערים למצב שוק יד שניה ולערך רכיבים.

אני לא מצטער שנפגעת משווי החומרה הנמוך שהם העריכו. זה המצב, חומרה מתעדכנת, מתחלפת, מתחזקת.

 

זה מקרה קלאסי של עודף הערכה כספית למוצר שעבר היה יקר והיום ערכו נמוך משמעותית. נחש מה? מספיק קשה למכור R9 290X ב-600 שקל, וזה כרטיס שבמקרים רבים חזק מ-GTX 970. כרטיס GTX 780? פייר אינף לנסות ב-500 שקלים למכור, להצליח ב-450-400. אני יודע, כי מה שתיארתי בפסקה הזאת מתאר את הפעולות שהייתי צריך לעשות בימים האחרונים.

 

מקלות בודדים של 8GB DDR4 2400MHZ נמכרים היום בגרושים בחו"ל ובקצת יותר מגרושים בארץ. גם אם זה יהיה זיכרון סופר DDR3 אקסטרים גיימינג, זה בסופו של דבר DDR3, לתושבת שחלפה, ולא יהיה רלוונטי יותר בעתיד לשדרוגים.

 

לבנות על ערך כספי לאורך זמן של מוצרי חומרה זמניים זו טעות קלאסית. הואר לך שהפורום הוא לא זירת מכירה ולך לא כל כך אכפת. חבל. אם תרצה בכל מקרה, ה-Tradezone פתוח לסחר ואתה מוזמן לבקר. שם.

  • djelectric locked this דיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים