עבור לתוכן

בעיה בoc לp3 550 mhz

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי ישן כפי שניתן לראות, אז חשבתי לעשות לו oc, העלתי את הבאס ל110 והכל היה בסדר ויציב, אז רציתי להעלות אותו עוד יותר, העלתי את הבאס ל112, המחשב עלה והגיע לwindows, ושם התחילה הבעיה, הwindows נדפק לגמרי, חשבתי שזאת בעיה של הטמפ, אך היא הייתי על 34-35, ניסיתי להעלות מעט מתח, אך הבעיות חזרו, הלוח שלי הוא MS-6163 pro של MSI, אם מישהו יודע מה הבעיה, אנא עזרו לי :\

פורסם

מה הבאס מקור?

לפני שהתחילו הבעיות (במצב האחרון הנורמלי, נגיד באס 110) הפעלת PRIME95 למשך 6 שעות והכל היה תקין?

פורסם
  • מחבר

באס המקור הוא 100, ולא, לא הפעלתי prime95, אבל אני כרגע עובד ומשחק על 110, והכל יציב ונורמלי.

עריכה: windows עשה לי כל מני דברים מוזרים אז חזרתי לבאס 100, והוא עדין עושה לי בעיות שלא היו לי אף פעם, אין לי מושג מזה, אני לא על oc יותר :\

פורסם

המהרה זה לא לגו

זה לא עוד אופציה נחמדה ששמו בBIOS לכל מיני אנשים שלא יודעים מה הם עושים וסתם בא להם לשנות דברים

אם אתה חחפן ולא יודע מה לעשות אל תעשה OC

אתה לא יכול לעבוד על באס מסויים ולהגיד וואי איזה יופי זה לא עושה בעיות אז זה בטח טוב

אתה צריך לבדוק אותו תחת מאמץ רק ככה תדע אם אתה במצב עמיד או לא

תוריד ממחלקת ההורדות את התוכנה PRIME95 תריץ אותה במשך 6 שעות

אתה יכול להריץ חיפוש ולמצוא הסבירו פה כבר 100 פעם איך מפעילים את התוכנה אני חושב שזה מיותר שיסבירו את זה שוב..

אם המערכת ממשיכה לפעול אחרי 6 שעות כרגיל לא נתקעה לא עשה בעיות אז המערכת שלך יציבה ועמידה לשימוש

תבדוק בהתחלה על באס 105 אחרי זה 110

במקרים אחרים ממליצים בהתחלה לקפוץ 10-10 אבל בגלל שהמעבד שלך לא תותח OC אז אני ממליץ להתחיל בקטן ולא לזנק...

אני מאמין שהמעבד שלך יכול להראות תוצאות לא רעות.. זה תלוי גם בשאר החומרה שלך

פורסם

ללוח שלך יש ציפסט 440BX והוא מצויין לאוברקלוק

רוב מעבדי הפנטיום 2 350Mhz אמורים לשרוד באס של 112

(שלי עלה יפה מאוד ויציב כמו אבן של באס של 133 למערכת, 467 למעבד)

ולכן הדבר שנראה לי שמגביל אותך הוא הזכרונות (נראה לי יש לך PC100 SDRAM)

אילו זכרונות יש לך ומה היחס בין הזכרונות לליבה על הלוח אם שלך? (במידה שאפשר לשנות)

פורסם
  • מחבר

הזכרונות שלי הם pc133, והיחס הוא 1:1, לא מצאתי אפשרות לשנות אותו בביוס.

פורסם

אממ..

אתה בטוח שהם יכולים לרוץ ב latency שהם עכשיו ב 133?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים