עבור לתוכן

איזה כרטיס מתאים לשימושים שלי ?

Featured Replies

פורסם

שלום !

נהגתי לגלוש ולהיות פעיל בפורום לפני כ 10 שנים, אך אין לי מושג אפילו מה המשתמש הישן אז פתחתי אחד חדש.

אחי מחפש כרטיס מסך חדש שיחליף את ה radeon 6870 שיש לו כרגע.

המעבד הוא i5 3570k

8GB זיכרון פנימי

ספק כח  Seasonic 600w

אם צריך פרטים נוספים שמח לתת.

דרישות:

1. אחי משחק בעיקר במשחקי ספורט כמו פיפ"א, מנג'ר, nba וכו, אך מדי פעם גם ב GTA V, וניסה לשחק גם בבאטמן ללא הצלחה.

2. כרטיס שיריץ את המשחקים האלה ומשחקיםמ עתידיים ברמתם באופן חלק, לא חייב להיות על ההגדרות הכי גבוהות, רק שיהיה playable.

3. תמיכה עתידית טובה, ז"א אני לא ארכוש geforce 750 או rx3xx אלא כרטיסים מהדורות החדשים ע"מ להבטיח תמיכה עתידית טובה.

אני לא יודע אם יספיק לו כרטיס כדוגמת ה RX460, או שהוא צריך/יצטרך בקרוב כרטיס ברמת ה GTX1060.

כלל המגוון שהסתכלתי עליו הוא:

RX460 2GB

RX460 4GB

RX470

GTX1060 3 GB

GTX 1060 6GB

הכרטיסים נעים בין 590 שקל ל 1250 שקל. הכי קל להגיד "קח את הכי יקר", קצת יותר בעיה היא לנתח מה באמת מתאים ומה יהיה תמורה טובה לכסף. 

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה יהיה תמורה טובה לכסף ובעיקר לשימושים שלו.

בברכה,

ישראל

פורסם

GTX 1060 עושה צל כבד על RX 470 היום. ה-RX פשוט לא זול מספיק כדי להיות המלצה כדאית לדעתי.

RX460 2GB הוא בחירה קלה באיזור 600 שקל, כי הוא פחות או יותר הכרטיס המודרני היחיד באיזור מחיר הזה.

איפשהו באמצע נמצא גם ה-GTX 950 שעולה סביב 700 בחנויות הגיימינג בארץ, שהוא בהחלט אופציה ראויה.

GTX 1050 צפוי גם הוא להגיח לדעתי באיזור אמצע אוקטובר, צפוי לעלות באיזור 850 גם כאפשרות

פורסם

ה RX 460 חלש, לא יודע אם שווה להתייחס אליו בכלל.

ה RX 470 קרוב מידי במחיר ל RX 480 4GB.

ה GTX 1060 3GB הוא לא GTX 1060 עם פחות זיכרון, לא ברור למה NVIDIA עשו את המיתוג השקרי והמגעיל הזה. בכללי לא מומלץ, עריף את ה RX 480 4GB.

המחירים כרגע מנותקים מהמציאות, ה RX 480 8GB אמור להיות זול יותר מה- GTX 1060 אבל כרגע גם בארץ וגם ב AMAZON זה לא המצב (אם בכלל מוצאים כרטיס במלאי).

בקיצור אם אתה רוצה כרטיס מהדור החדש אז או RX 480 4GB או GTX 1060 6GB...

פורסם
  • מחבר

ברור שה 460 חלש, אבל צריך יותר מזה בשביל משחקים בסיסיים כמו שציינתי? לדעתי הוא השדרוג הכי הגיוני, מקבלים פי כמה וכמה יותר ביצועים מהכרטיס הנוכחי, תמיכה מתקדמת, יפעיל כל משחק שהמשתמש הנ"ל צריך וכל זה במחיר הזול ביותר.

אם אני מנסה להשוות הפרשים אחוזיים הן בביצועים והן במחיר, עושה רושם שהכרטיס המשתלם ביותר הוא ה 470, מעבר ל 1060 יציג הפרש ביצועים קטן מהפרש המחיר. 

אולי אני מפספס משהו ?

פורסם

ההבדל במחיר בין RX 470 ל RX 480 4GB הוא בערך 100 שקל אז ה RX 470 הוא בערך הכרטיס הכי פחות משתלם שאפשר לקנות היום. לא ברור למה AMD עשו את זה אבל יש להם 2 כרטיסים בערך באותו המחיר עם הפרש ביצועים מורגש.

לא הייתי אומר ש BATMAN ו GTA V הם משחקים בסיסיים, ה 460 יריץ אותם אבל אם אפשר שווה להשקיע ב 480 או ב 1060.

פורסם
  • מחבר

RX470 עלה 950 שקל, ה RX480 עולה 1150 שקל, הפרש של 21% במחיר לעומת הפרש ממוצע של 16% בביצועים, ככה שסביר להניח שאם אני רוצה לשמור על תקציב שפוי, הייתי בוחר ב 470.

בכל אופן, אחי מעדיף להשקיע מעט יותר וכנראה שנלך על ה GTX1060. אפשר להשיג כרטיס שפוי באזור ה 1200-1250 ש"ח ?

ראיתי אסוס עם קירור שהבנתי שלא כ"כ מומלץ:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TURBO-GTX1060-6G&cart=14745263011142915&lang=heb

ג'יגבייט- מדוע הכרטיס שלהם קצר יותר מהאחרים? האם יש לזה השפעה על הביצועים? 

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-N1060IXOC-6GD&cart=14745263011142915&lang=heb

ומעבר להם יש את ה gainward  ו evga (שגם הוא קצר).

האם יש כרטיס שעדיף על האחרים? האסוס די זול, אם הקירור שלו טוב- אעדיף אותו

פורסם

במקרה של 1060 אין עדיפות לאחד על השני, קנה את הזול ביותר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

אין משמעות לקצר/ארוך או לקירור אחד על פני השני ?

פורסם

לא בכרטיס של 120W.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

האסוס טורבו הוא הכרטיס הכי זול שיש ורואים את זה על הקירור שלו. הגוף קירור שלו ורעש, לא מקרר כל כך טוב ופלסטיקי מאוד. החלק עם התאורה בכלל לא קשור לשאר הגוף (פלסטיק שקוף נפרד שפשוט מודבק על הגוף קירור בצורה שאוד מרושלת).

אם אתה קונה EVGA אל תקנה את הדגם הבסיסי, הגוף קירור ב SC הרבה יותר טוב. חשוב לדעת שהכרטיסים שלהם עברו עדכוני ביוס. יש להם 3 סוגי ביוס, שקט (0dB במנוחה), ביצועים (מאורר על 45% במנוחה) ומאוזן (מאורר מסתובב לאט במנוחה). אני לא יודע עם מה הכרטיס מגיע בארץ, הכרטיס שלי יגיע אלי ביום ראשון ואז אני אוכל לתת עליו יותר מידע. המחיר הכי זול שראיתי את ה SC זה ב- "זיגזג 2000", יצא לי 1420 שקל כולל משלוח ויש גם הנחה למזומן/העברה בנקאית.

ה PALIT/GAINWARD שקט ומקורר מספיק טוב, האפשרות המשתלמת ביותר בארץ.

אם אין לך מגבלה פיזית אין באמת סיבה ללכת על כרטיס קטן, אני עברתי למחשב ITX ולמרות שיש מקום יותר נוח להכניס כרטיס קצר.

פורסם

אם יד שנייה זה גם משהו אפשרי מבחינתך אז אפשר למצוא דברים משתלמים יותר לשימושים שלך מאשר קניית חדש

עם אחריות. 970\960 למשל אלה אופציות מעולות ואפשר להוריד מוכרים לסכומים הוגנים. במידה ולא רלוונטי יד שנייה

אז ההפרש מחירים בארץ כן גורם ל 1060 הכי זול שתמצא להיות בחירה ראשונה. אם תצליח למצוא 470 עד 900 שקל.. ( אולי מחו"ל )

זה גם בחירה טובה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים