עבור לתוכן

דרוש מפרט מחשב גיימינג עד 7K

Featured Replies

פורסם

חברים אשמח שתעזרו לי למצוא מפרט ב7000 ש"ח לא כולל מארז ולא כולל מסך ולא כולל אביזרים נלווים בכלל (כגון עכבר ,מקלדת וכו.) את אלו כבר יש לי. (מארז קונה בנפרד פול טאוור של קולר מאסטר ומסך גם רוצה לקנות בנפרד 27" שכולל יציאה של DVI )

בעקרון אני יודע כבר את הרכיבים העיקריים שאני רוצה , השאלה רק מאיפה לקנות ואיזה חברה מכל דבר 

אני מעונין במעבד i7  לא צריך oc    (יודע שצריך רק i5 לגיימינג. עדיין מעונין בi7)

קירור רגיל למעבד שיקרר אותו בצורה טובה 

16 גיגה ראם DDR4 במהירות 1600 ומעלה..

כונן לדיסקים הכי זול שיש העיקר שיריץ כמובן דיסקים במידה ואחפוץ לשים איזשהוא דיסק

לוח אם שיתמוך בתקן USB 3 או 3.1  ושיתמוך גם באודיו של 7.1 (לוח טוב אך מה שנכנס בתקציב , עם עדיפות ללפחות 4 יציאות USB )

דיסק קשיח רגיל 2 טרה בייט במהירות 7200

כונן SSD  עם זכרון של 256 גיגה בייט (עדיפות לדגם איכותי כמו 850 EVO )

כרטיס מסך gtx 1070 (למרות שאשחק על מסך 1080P עדיין מעוניין בכרטיס הזה ולא אחר ולמרות שיודע שגם ה1060 יחזיק לי על המסך שאשחק)

ספק כח איכותי ומספק כדי להחזיק את המפרט בכיף ובלי למצמץ עם עדיפות לתקן גולד 80 זהב

להלן התשובות לשאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי?  7000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך מבלי לגרוע באף רכיב שצויין למעלה

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

המחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

והמשחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב הם: באטלפילד 1 , GTA V ובקיצור המשחקים הכי כבדים שיש ושיהיו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P עדיפות ל27"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד , אולטרה 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 = בכל מקרה עם המפרט שאני מבקש לא נדמה שיעשה רעש..

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא צריך רק הרכבת מחשב ורצוי עם מפרט כזה שיהיה ללא עלות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.עדיפות מבית שמש והסביבה אך לא קריטי במידה והמחיר יהיה טוב יותר ממקום אחר

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע  הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אופק שדרוג תמיד טוב להיות פתוח .. אך לא הכרחי

תודה רבה לכל מי שיעזור חברים!!

פורסם

התקציב שלך מאוד גבוהה בשביל FHD.. שאגב, על 27" מאוד הייתי ממליץ על 1440p, אני עובד עם מסך כזה.

בכל מקרה, חסכתי לך 1000 שקלים, אם תרצה בכל זאת לנצל את כל התקציב, זה אפשרי אבל לא הכי הכרחי ברזולוציה כזאת.

logo-dark.png
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151
לוח אם: 619 ₪ - MSI Z170-A PRO S1151
זכרון: 359 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14
כרטיס מסך: 2179 ₪ - * מבצע * - Gainward GeForce GTX1070 8G D5 1632MHz-1835MHz Phoenix GS
דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO
ספק כוח: 419 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 560W PLATINUM Modular BULK
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 5901 ₪ למזומן  
 6019 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

פורסם

*המלך הקדים אותי כרגיל :) 

אם עוד לא קנית מסך, עדיף לך ללכת על רזולוציה של 1440P ב27" ולא FHD.

מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151
לוח אם: 529 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H170-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 359 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14
כרטיס מסך: 2139 ₪ - * חדש במבצע * - Palit GTX1070 8G D5 1632MHz-1835MHz SUPER JETSTREAM
דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty
כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO
ספק כוח: 419 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 560W PLATINUM Modular BULK
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 

מחיר סופי: 5701 ₪ למזומן  
 5815 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נערך על-ידי shapin

פורסם
  • מחבר

תודה ענקית על התגובות המהירות חבר'ה, אין עליכם הצוות של הזון , מהירים , אדיבים , תותחים, מבינים ענין..!!

מס' שאלות לגבי המפרטים הכמעט זהים שהוצעו כאן:

1. האם כרטיסי המסך שהוצעו כאן, של החברות החיצוניות מספיק טובות שאפשר לסמוך עליהן ? כמה יעלה לשדרג לחברה מוכרת ?אני יותר מכיר את MSI ואסוס וגיגה בייט בקיצור החברה המוכרים, עם העדפה לאסוס עם הלדים שאפשר להחליף צבעים ולעשות מודינג וכאלו) 

2. לגבי המסך, אני פשוט רוצה שהכל המחשב יריץ על אולטרה, ויודע מנסיון שעל 4K אין סיכוי שאריץ על אולטרה הכל.. שבקושי ש1080 של אנוידיה מצליח להתמודד עם הרזולוציה המטורפת הזו.

אך בכל מקרה נגיד ששכנעתם אותי, איזה מסך הכי מומלץ בין 1000 ל2000 ש"ח תתנו לי בבקשה המלצה אחת למסך 1080P והמלצה אחת על 4K כמובן בגודל 27" ועדיפות למסך IPS

3. האם הרכבת המחשב במפרטים שהוצעו הינה ללא עלות?

4. שכחתי לכתוב אך, חייב שיהיה בלוח אם חיבור אופטי דיגיטל כי יש לי מערכת קולנוע שתומכת רק בחיבור הזה, האם יש בלוח אם של MSI או של גיגה בייט את החיבור הזה?.

תודה ענקית.

נערך על-ידי שלומי אסולין

פורסם

1. לגבי כרטיס מסך, לקנות כרטיס של החברות היקרות יותר לדעתי זה זריקה של כסף. ההבדלים ממש לא משמעותיים בין החברות השונות, ובלי קשר, שמעתי המון דברים טובים על כרטיסים של GAINWARD בסדרה של ה-1000.

ממליץ לך לצפות בסרטון הזה של אחד מחברי הפורום

2. הרזולוציה שאני וג'וקר הצענו לך היא לא 4K, היא בין 4K ל- FHD. יש הנוהגים לכנות אותה QHD או 1440P. הגודל שלה הוא 2560x1440.

אני כרגע עם GTX 1070 ומסך 27" ברזולוציה הזאת ואין לי שום בעיה להריץ הכל על ULTRA חוץ מGTA V שבעיקרון מסוגל לרוץ על ULTRA אבל הורדתי טיפה כדי לקבל 40 ולא 30FPS.

אני עובד על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 - מסך מעולה גם למשחקים.

ברזולוציה שדיברנו עליה, אין לי מה להציע לך שהוא זול מזה

ב-FHD הייתי ממליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=889328

3. ההרכבה בחנות שהרכבנו לך את המפרטים היא ללא עלות במידה ואתה מזמין מחשב שלם.

4. זה לוח עם חיבור אופטי:

logo-dark.png

לוח אם: 669 ₪ - MSI H170 GAMING M3 S1151

מחיר סופי: 669 ₪ למזומן  
 682 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

דבר אחרון - אם תחליט שאתה הולך על מסך 1440P יכול להיות שעדיף ללכת עם המפרט של הג'וקר (כיוון שהוא זול יותר) ולשדרג ל-1080. כבר אומר שיהיו חילוקי דעות בנושא כמו "1080 זה רק 4K"- לא מסכים עם זה, עוד 4 שנים 1080 לא יהיה רק ל4K.

נערך על-ידי --- The King ---

פורסם

כבר עכשיו 1080 הוא מעולה ל1440P, לא OVERKILL בכלל לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

אך לדעתי המסך ללא חיבור DVI חיבור שאני חייב.

יש את אותו המסך רק עם יציאה גם של DVI או משהו אחר מומלץ? מדבר על המסך של ה1080P

נערך על-ידי שלומי אסולין

פורסם
ציטוט

סודר

נערך על-ידי netanel305

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים