עבור לתוכן

שידרוג כרטיס מסך למחשב בן 3.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

היתי שמח להמלצה מחברי הפורום כאן לגבי כ.מ למחשב שלי.

המפרט הנוכחי:

מעבד- i5 4570 3.2G

ספק - Seasonic 500W ECO

זיכרון- 8G

כ.מ נוכחי - Gigabye Sprakle Geforce GTX760 2GB

לוח אם - Gigabyte GA-B85M -HD3

מארז - Ippon S1

מסך -  AOC G2460P

בגדול זה הכל.

התקציב שלי הוא 1500 שקלים,במידה ובאמת ישתלם לי לגרד עוד איזה 500 שקלים אני מוכן.

אבל אני חושב שאני לא צריך,מכיוון שהכרטיס בעיקר נועד למשחק Counter strike Global Offensive.

ופה ושם World of Warrcraft.

אבל אם בעתיד יצא משהו רק למחשב אז היתי רוצה שהכרטיס יתמוך.

לשאר המשחקים אני עם קונסולה PS4.

בגדול אני צריך כרטיס יחסית טוב,שעומד חזק בעומס של ה- CSGO (אני משחק בצורה תחרותית)

אז נאמר ויש הרבה Smokes ויש יריות ברקע אז שלא יפול עם FPS DROPS.

תודה מראש.

פורסם

במידה והוא מתעסק בגיימינג תחרותי הייתי עושה מאמץ לעלות ל- GTX1070 שעלותו 2100 שח.

התוספת של כ- 40% ב- FPS עבור "הסוג הספציפי הזה של מתאר", ייתן לו גילוח של כמה מילישניות אם המסך

יוכל להסתנכרן על תדר גבוה יותר, ולשחקן מקצועי זה מורגש.

פורסם

מה שאתה אומר הוא נכון, אבל לגבי המשחק הספציפי שהוא משחק בו גם 7970 נותן מעל 200FPS.

פורסם

עבור המשחק CS:GO, הכרטיס  7970 נותן כ300 FPS על המקסימום הגדרות.

ואם ניתן להשיג את הכרטיס הזה ביד שניה ב500 שקל, אז חבל לקנות 1070 שיעלה פי 4.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של StavBN

ז"א שעדיף לקנות 7970?

למרות שאני מעדיף Nvidia אבל אם באמת זה ישתלם על 1070,אני מוכן ללכת על זה.

איפה אפשר לרכוש כרטיס כזה?

אני פשוט לא מוצא גם לא ביד 2.

פורסם

אם אתה לא מוצא 7970 אתה יכול לחפש גם 280X , שזה תכלס אותו כרטיס רק קצת חדש יותר

פורסם
ציטוט של StavBN

אפילו ב- 400 עכשיו בלוחות ממישהו מפתח תקווה. 

וזה המחיר שבו הם עובדים מיד ליד כך או אחרת, מזה הרבה מאד זמן.

פורסם

בשביל המשחקים האלה לא הייתי משקיע... ה GTX760 מספיק טוב, אם יש לך בעיה של FPS DROPS פשוט תשחק טיפה עם ההגדרות של המשחק.

World of Warcraft גם כן לא דורש כלום - תמשיך לחסוך עד שתמצא משחק שתהיה לך בעיה להפעיל אותו.

פורסם

^כשאני חושב על זה שוב, צודק ...

פורסם

טעות לדעתי.. יש לך תקציב מסוים, תקנה לך אז 470 כלשהו באיזור ה 1000 שקל.

יספיק לך מעל ומעבר, יהיה לך מרווח מעל ומעבר ואם תרצה תוכל לשחק בעוד דברים כבדים יותר, תקבל

כרטיס עם אחריות שמתאים יופי למפרט שלך. לא מבין את השיקול בכלל האם לקחת כרטיס חרוש וגמור

כמו 7970 באיזור ה 400 שקל אל מול 470 חדש שיכול להספיק לו גם לעוד 5-6 שנים בשקט. אין לדעת

מתי כרטיס יד שנייה יתפגר לו, בתקציבים האלה זה מגוחך ללכת על יד שנייה אלא אם כן זה כרטיסים

שהולכים למחשבים בסלון שמנגנים סרטים.

יד שנייה זה או 970 באיזור ה 800 שקל ואז הבחירה כבר לגמרי מוטה לטובת 470 חדש בהפרש הזה.

תחסוך לך כאב ראש ותקנה 470.. יופי של כרטיס למפרט שלך.

פורסם

נסיוני מראה אגב, שגם כרטיסי מסך ישנים למדי, מצליחים לשרוד הרבה מאד שנים. נקודת התורפה העיקרית הינה המאווררים,

שבדר"כ הולכים ראשונים לפני יתר רכיבי הכרטיס (שהם הלוח מעגל המודפס), משום שאלה רכיבים מכניים.

ליתר הכרטיס (הלוח המודפס) אין ממש בלאי, למעט נקודות ההלחמה שעשויות עם הגיל להחלש ולהשבר. אך כרטיסים איכותיים

שורדים יחסית בלי בעיות בנקודה הזו של הלחמות (עניין של מזל כמובן בהיעדר סטטיסטיקה רשמית העומדת לפנינו לעיון בה).

לגבי המאווררים - ניתן להחליפם (אם יש צורך) בעבודה עצמית פשוטה יחסית ויש מדריכים באינטרנט.

כאשר רוכשים כרטיס משומש בגרושים - מאות שקלים בודדות, הסיכון על הכסף גם אם הכרטיס יהרס הינו סיכון נמוך, ולכן מצדיק

עצמו מההיבט הכספי. למשל כרטיס 7970 ב- 400 שח, כרטיס שהוא כיום כבר בן 3-4 שנים, אם המאווררים עובדים חלק ללא רעש או

בלאי מובחן ובבדיקה נמצא תקין לחלוטין, בהחלט מהווה תמורה ראויה לכסף, גם מההיבט הסיכוני פה, שהוא נמוך מאד, וממילא מכומת לכסף קטן.

זו בכל אופן דעתי הצנועה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים