עבור לתוכן

התייעצות כרטיס מסך ל 1080p

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני מתלבט בין ה 470 480 1060 או 1070, 

המחשב שלי בן 3-4 שנים מסך 21' של דל, 1080. 

אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הכותרים בשנתיים שלוש הקרובות על הגדרות מקסימליות עם המסך הזה.

איזה כרטיס עדיף לי לקנות? אני לא בטוח אם ה 1070 יהיה overkill או לא

נערך על-ידי saphisto

פורסם

1070 הבחלט יותר מידי לדעתי . הRX470 הוא הSweetspot ל1080P אך לטובת ביצועים בעתיד אפשרי ללכת על RX480 או GTX1060.

אני אישית רכשתי GTX 1060 ואני משחק בכל המשחקים בהגדרות גבוהות (High -ultra) ב60FPS או יותר.

פורסם
  • מחבר

כן שיערתי שה 1070 יהיה קצת יותר מידי.. אבל הוא יוכל להחזיק ליותר זמן מהאחרים לא?

ובמידה ואני הולך על היותר זולים, מבחינת ביצועים, 1060 או rx 480?

פורסם

אני בחרתי ב-1060, אבל כל אחד ומה שנראה לו.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

הוא יכול להחזיק יותר, אבל הוא גם יקר יותר.

תקנה יותר בזול, אמנם יחזיק פחות, אך יעלה פחות וישאיר לך עודף לקניה הבאה. זהו משחק סכום אפס.

בדרך כלל הוצאה בעתיד תיתן יותר "תמורה לשקל", משום שמחירים רק יורדים עם הזמן, ואותם ביצועים כיום יעלו בעתיד פחות.

נערך על-ידי nec_000

פורסם
  • מחבר

הבנתי,

אז אתם ממליצים יותר על ה 480 או 1060?

ותודה רבה על העזרה!

פורסם

אם הנך עובד תחת רזולוציה של 1080P, שזו היא גם המלצה עקרונית ואין צורך מעל לרזולוציה שכזו (בעת הנוכחית),

אז בהחלט, GTX1060 או RX480 יעשו עבודה נהדרת וחבל (כרגע) להוציא יותר כסף.

*אלו יעלו באזור 1300-1400 שח.

פורסם
  • מחבר

כן זה המחירים שלהם בערך, אז אני אקח אחד משניהם.

השאלה היא איזה מהם? מי מספק ביצועים יותר טובים באופן כללי, ובעיית ההתחממות והצריכה של ה 480 סודרו על ידי AMD?

פורסם

ל 480 לא היתה בעיית התחממות, היתה לו בעיית משיכת זרם יתר מסוקט ה- PCI , והם תקנו אותה תוך 3 ימים בדרייבר מרגע שמצאו אותה.

לגבי על מי ללכת מבין השניים, קשה לי מאד להמליצך. לכל אחד מהמוצרים יתרונות לכאן או לכאן.

העתיד ישפוך יותר אור על הנושא במישור דרייבר Vulkan, שכרגע נוטה מאד לטובת AMD, אך זה אינו מובטח לנו שהמצב יישאר כך גם בהמשך.

אם הנך הולך על RX480, אז גרסא מקוסטמת ולא רפרנס, בכדי לקבל את מלוא הביצועים של המוצר ולהשוותם לאלו של GTX1060.

ואם הולך על GTX1060 , אז כל אחד מהם מצוין בהחלט.

פורסם

בחו"ל שה480 זול יותר מה1060 אז הוא טוב, בארץ להמליץ על הRX480 שעולה 1400+ שיש 1060 שעולה 1300 זו פשוט המלצה גרועה.

פורסם

ממליץ על ה 1060 ללא ספק

פורסם

ה1060 אוברקלוקר מצויין שזה מביא לך אפשרות ל"שדרוג חינם" בעתיד כשתצטרך עוד קצת מיץ מהכרטיס מסך. ממה שהבנתי הRX480 לא אוברקלוקר מרשים במיוחד.

פורסם

אם תצליח להשיג את ה 470Nitro מחו"ל בשלוש ספרות.. הייתי קונה את זה ומוותר על אחריות.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על ההצעות, לאחר שקראתי ביקורות והשוואת ביצועים, החלטתי לקנות 1060 asus strix

תודה על העזרה :)

פורסם

עשית בשכל... אני לא מבין למה המחיר של ה RX480 8GB עדיין גבוה בכמה מאות שקלים, הוא צריך להיות שווה למחיר של GTX960 4GB.

תתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים