עבור לתוכן

רוצה לדעת האם 1070 ישתלב למחשב הקיים שלי...

Featured Replies

פורסם

מעוניין לשדרג את הגרפיקה במחשב: 

מעבד:  intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Master
לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3

זכרון:   8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAM
כרטיס מסך:   Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) 

ספק כח: Antec Neo eco 520w

מארז: ישן של sagitta raidmax 2, משרת אותי כבר 10 שנים בערך. תכננתי את המאווררים בזמנו ויש במארז אחלה זרימת אוויר.

אני יודע שהלוחם אם תומך בכרטיס, השאלה האם תהיה מגבלה פיזית של הלוח אם עצמו/התנגשות עם חיבורים כלשהם? במארז בדקתי ויש מקום פיזית

הכרטיס הנוכחי שלי באורך של 22.8 ס"מ אני מקווה לקנות בbest buy ארה"ב את הגרסת superclocked של evga(באורך 26.7 ס"מ) אם לא אמצא במלאי אלך כנראה על gigabyte(שנושק ל30 ס"מ)

פורסם

יתאים יופי. שדרוג רציני, תתחדש!

עריכה!!!:

וופס, תיקון טעות:

ראיתי שהspecs של הספק כוח שלך טוענים שיש רק PCI-E 6 יחיד? זה לא מספיק ממה שידוע לי.

http://www.antec.com/connectors.php?ProdID=98337

אולי מישהו פה יותר מיודע ויכול להסביר, אני יודע שיש מתאמים שיכולים לעשות את העבודה.

פורסם
  • מחבר

כן זה בדיוק מה שיש לי, אז אני מניח שזה יהיה בסדר?

אני יודע שיש כרטיסים שדורשים 2 מחברים אז אשים לב שאני הולך על הגרסאות של החיבור הבודד של ה6+2

יש עןד משהו לשים לב אליו?

פורסם

הכל בסדר, אתה יכול לחבר גם כרטיסים עם שני חיבורי 6 pin וגם עם אחד של 6 ואחד של 8.

6+2 זה מחבר 6 שאפשר להוסיף לו עוד 2 ולהפוך אותו ל-8.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

^or2000 צודק בהחלט.

מנסיוני גם ספקים צנועים למדי של רק 400 וואט, אך 400 וואט אמיתיים, יעשו את העבודה.

כל שצריך זה להכניס מתאם molex standard 4 pin ל- מתאמי PCI-E  של 6 או 8 פינים.

בדרך כלל זה שני חיבורי molex 4 pin שמחוברים באמצעות מתאם בצידו השני למחבר 6 או 8 פין PCI-E.

זו אינה אימפוביזציה, שלא יובן בטעות, אלא שיטת חיבור תקנית והיא מקובלת עוד טרם עידן ספקי הכח

להם מחברי 6 או 8 פין מובנים.

התנאי הוא שהספק מחובר למחשב מבחינת מסילות ה- 12 וולט שלו, בחלוקה הולמת, ולא חלילה כך שהצריכה

הכוללת של 12 וולט בטעות היא על מסילה אחת מתוך ה- 2, שכן אז אבויה, אנו נהיה בברוך ובסכנה לשריפת

הספק (ואולי עוד כמה מרכיבים בדרך).

פורסם

מתאם ל6 פין ממולקס 1-סביר.

מתאם ל8 פין רק מ2 מולקסים, 8 פין הספק מקסימלי של 150W לעומת 75W.

בעקרון הוא מדורג 11A ז"א 11x12=132W בפועל מומלץ פחות בחיבור הזה בגלל רגישות בחיבור של הפינים עצמם.

אישית מעדיף כמה שניתן להמנע מחיבורים כאלה.

פורסם

ככל שאני ראיתי, תמיד מתאמים ל- 8 פין היו משני מולקסים של 4 פין.   **לא ראיתי מתאם מולקס 4 פין בודד ל 8... אם כן זה אסור בשימוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים