עבור לתוכן

nVidia Geforce GTX 1080, הבדלים בין הדגמים.

Featured Replies

פורסם

איזה דגם הכי כדאי\משתלם\מוצלח? ומה ההבדל בין הדגמים? אני קצת נאבד בZAP, הם לא מספקים יותר מידי פרטים.

גם הספק שלי גבולי  (Seasonic X-460FL), אני אבדוק את המערכת עם הGTX 260 הישן שלי, אותה צריכת חשמל, אם יעבוד אז מעולה,

אבל קשה לי למצוא את ההבדלים בין הדגמים, כמו ספרים של איפה אפי. 

אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי, או להפנות אותי אני אשמח! תודה.

פורסם

הקירור בעיקר.
המעגל ייצוב מתח בחלק.
זה לא משנה כמעט בכלל בסופו של יום.

פורסם
  • מחבר

אתה היית הולך על הכי זול?

או שפשוט לבחור את המותג שאני הכי אוהב?

פורסם

אני לא הייתי הולך, אני הלכתי על הכי זול(1060 הכי זול, אבל העיקרון דומה).
ההבדלים בממוצע במקרה הכי טוב הם אחוז שניים(וגם זה תלוי מזל) וההבדלים במחיר הם לא אחוז שניים.

פורסם

אני הייתי הולך על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=08G-P4-6286-KR

הפרש של 200₪ מהכרטיס הכי זול, לדעתי הקירור, יכולות הOC והאחריות הבינלאומית של EVGA שווים את ההפרש.

דיון עדכני באותו נושא: 

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
ציטוט של shapin

אני הייתי הולך על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=08G-P4-6286-KR

הפרש של 200₪ מהכרטיס הכי זול, לדעתי הקירור, יכולות הOC והאחריות הבינלאומית של EVGA שווים את ההפרש.

דיון עדכני באותו נושא: 

אני רואה שהוא בא עם שתי חיבורי 8PIN, זו עלולה להיות בעיה בנוגע לצריכת חשמל? אני עם ספק גבולי Seasonic X-460FL

פורסם

רגע.. איזה מעבד ? האם הוא מומהר ? לפני שאתה שורף לך קנייה.. תוודא שהספק כוח שלך יעמוד בזה מבחינת

מאמץ. הכרטיסי 1080 צד שלישי למיניהם זוללים במאמץ מלא באיזור ה 190W-200W, תגלח מזה 10% פלוס מינוס

לשימוש של גיימינג ממוצע. הפיקים האלה כן עלולים להגיע ל 200W במקסימום וזה הצריכה של הכרטיס לבד.

לפני שאתה קונה 1080 הייתי חושב פעמיים ומאחר ואני לא יודע מה המפרט שלך במידה ויקרה משהו אני לא הייתי

ממליץ לך על אף כרטיס. NV ממליצים על 500W מינימום, בוודאי שהם לוקחים בחשבון סטייה וגם אני בטוח שהספק

שלך יכול לעמוד בזה אבל תמיד יש פה סיכון מסוים גם אם הוא קטן.

פורסם
  • מחבר

כמובן. :) תכננתי לבצע בדיקה עם הGTX260 הישן שלי מפני שהוא צורך אותה רמת חשמל.

כרגע המפרט שלי

i7 3770 (לא K)

Gigabyte  GA-Z77X-UD5H

16GB Corsair Lowprofile

nVidia 750 Ti

SSD של Crucial לא זוכר את הדגם, 250GB

1TB WD Black

מארז

Fractal Desgine Denife R4, כשהמאווררים עובדים על 5V.

אין אוברקלוק, רק הטורבו הטבעי שלו.

פורסם

אני לא בטוח בזה אבל זה נראה לי כמו מפרט גבולי.

אולי מישהו אחר ידע יותר ממני.

פורסם

עריכה,

לדעתי, הספק כח הזה גבולי מאוד.

ממליץ בחום לשדרג אותו למשהו יותר רציני.

פורסם

הספק מספיק בקלות, נדיר אם בכלל שתעבור את

ה300W.

נניח (אפילו שלא) ותגיע מדי פעם (לא בפיק) ל400W אין לספק הזה בעיה להתמודד עם זה, הוא בנוי ל460W מאמץ רציף מכיוון שיש מקדמי בטחון בספק.

ברגע שיש פיקים, ההספק שלו בפיקים גבוהה בכ50-100W מההספק המוצהר.

אני גם בדר"כ לוקח עוד מקדם בטחון, יש אותו פה.

פורסם

אני לא הייתי לוקח ריזיקה ונשאר עם הספק כח.

ואני אומר את זה מנסיון של שנים, וגם nvidia עצמה ממליצה על 500.

לדעתי, זה כמו לקחת מצדס מנהלים מפוארת וחדשה, ולהחליף לה את המנוע במנוע של פיאט 127...

ספק הכח, אפשר לומר שהוא לב המערכת, ודווקא בו לא הייתי חוסך.

פורסם

אין פה שום ריזיקה הספק מספיק בקלות.

הם ממליצים על 500W בגלל הנחה שהרבה קונים ספקים זבל.

אני האחרון שחוסך בספק, יש פה ספק איכותי שלא צריך להחליף.

אני שנים מודד צריכה בפועל מהשקע.

תסתכל בביקורות הגיעו ל330W מהקיר זה בלחץ 300W מהספק, אם תעשה בנץ' סינטטי למעבד ולכרטיס ביחד אולי תגיע ל360-400W (מהקיר) שגם איתם אין

לו בעיה.

http://techreport.com/review/30362/gigabyte-geforce-gtx-1080-xtreme-gaming-graphics-card-reviewed/3

http://www.anandtech.com/show/10325/the-nvidia-geforce-gtx-1080-and-1070-founders-edition-review/30

צריכה מהשקע

82907.png

פורסם

הספק מתאים למערכת, אם זה היה ספק 460 זול הייתי אומר להחליף, אבל מכיוון שזה ספק ברמה גבוהה עם הספק מוצהר אמיתי, הכל בסדר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות, כן ההספק נמוך אבל ספק ממש טוב עם תקן80+GOLD, כשקניתי את המחשב בזמנו אמרתי לעצמי שאני אהיה ילד גדול וישתמש בוא רק לצרכי הפקת מוזיקה ולא למשחקים, אז בחרתי בספק הזה כי הוא גם Fanless, והייתי באובססיה למחשב שקט ככל האפשר, לא לקחתי בחשבון שההחלטה שלי תחזיק 6 חודשים, ואז נמאס היה לי לשחק על LOW בקצב של 15-20 פריימים וקניתי את ה750TI, עכשיו הגיע הזמן לשדרג, אני יעשה ניסוי עם הGTX260 רק כדי להיות בטוח.

אבל מה שכן זה ספק איכותי ללא ספק. (לא חסכתי בו זה בטוח P:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים