עבור לתוכן

1070 נחת במחשב שלי היום

Featured Replies

פורסם

^ המפתחת אכן הודיעה ש-DX12 לא יתמך ביום השחרור, מאחר ויש עוד עבודה ואופטימיזציות לכתוב.  פאץ' ל-DX12 אמור להשתחרר בספטמבר.

הבאתי את הדוגמא הזאת רק כדי להרגיע קצת את Sween מלהסיק מסקנות בהתבסס על דאוס אקס שעוד לא יצא.

• תגובות 74
  • צפיות 14k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של SyndromE

זה באמת לא בסדר שאנוידיה מוציאים כרטיסים וטכנולוגיות חדשות.  וממש לא בסדר שמפתחות משחקים מאפשרות לבעלי כרטיסים חדשים להינות מגראפיקה מתקדמת.

מה בסך הכל מבקשים, שהתעשייה תעמוד במקום 3 שנים מהרגע בו אתה רוכש כרטיס מסך, עד הרכישה הבאה שלך ?  :s07:

אגב מהבדיקות של gamegpu, דאוס אקס מאבד ביצועים ב-DX12 על כל הכרטיסים (אדומים וירוקים), כאשר סדרה 1000 של אנוידיה היחידה שבקושי מושפעת (מאבדת מעט מאוד fps).

הצחקתה אותי. 

חחח בעיקר בקטע של שיפור גראפי. כמה שנים שמשחקים ניראים אותו הדבר. רק הדרישות עולות. אתה באמת מאמין למה שאתה כותב? יש פשוט קומבינה זולה לגרום לכרטיסים להפוך ללא רלוונטים זה הכל. אין שום הבדל מיוחד. פשוט כרטיסים הופכים בדרך קסם תוך שנה ללא רלוונטים בלי שום שיפורים גראפים. המשחק היחיד היפה שיצא המזמן האחרון זה ויטצר 3 שיצא שנה שעברה. ומספרים לך סיפורים על טכנולוגית עיבוד שיער. רוץ תיקנה אח שלנו. זה בדיוק בשביל אנשים כמוך. ושנה הבאה יוצאת ליבה חדשה לגמריי. ואז הרבה אנשים פה יזרקו לפח את ה1080 שלהם שבקושי יחזיק הגדרות מדיום למרות שלא הרבה ישתנה. וירוצו לקנות חדש. כי זה מה שנהיה עכשיו כל שנה כרטיס חדש בלי שיש איזה שהוא הבדל במשחקים. העיקר הדרישות קופצות. תוך כמה חודשים אני מוריד הכל למדיום עם המפרט שלי בלי שאני אבין למה. כי cod יראה אותו החרא אבל יתקע. Bf1 יראה עדיין כמו 4. אבל יתקע. וזה מה שיהיה. ואז יספרו לך עם סרטונים יפים על 11 טרה פלופ. ויסבירו לך שעד עכשיו לא הרגשתה גיימינג מה הוא. אני בתחום המשחקים מאז שהיה דלתא פורס הראשון והייף לייף הראשון. מתעסק עם חומרה מאז. שהיה לי-p4 1.6ghz 256ddr geforce2mx400(היו לי עוד מחשב לפני זה אבל לא בדיוק הבנתי מה היה בתוכו). עברתי מלא כרטיסים בחיים. מה שקורה בכמה שנים האחרונות לא היה קיים פעם. 

לתת לך לינק לאיזה 1080 ככה? שיהיה לך מה לעשות ב10 חודשים הקרובים?

לפני שתצא טכנולוגיה לרינדור מלט בין לבנים אדומות במשחקי הרפתקאות. 

פורסם
ציטוט של Sween

הצחקתה אותי. 

חחח בעיקר בקטע של שיפור גראפי. כמה שנים שמשחקים ניראים אותו הדבר. רק הדרישות עולות. אתה באמת מאמין למה שאתה כותב? יש פשוט קומבינה זולה לגרום לכרטיסים להפוך ללא רלוונטים זה הכל. אין שום הבדל מיוחד. פשוט כרטיסים הופכים בדרך קסם תוך שנה ללא רלוונטים בלי שום שיפורים גראפים. המשחק היחיד היפה שיצא המזמן האחרון זה ויטצר 3 שיצא שנה שעברה. ומספרים לך סיפורים על טכנולוגית עיבוד שיער. רוץ תיקנה אח שלנו. זה בדיוק בשביל אנשים כמוך. ושנה הבאה יוצאת ליבה חדשה לגמריי. ואז הרבה אנשים פה יזרקו לפח את ה1080 שלהם שבקושי יחזיק הגדרות מדיום למרות שלא הרבה ישתנה. וירוצו לקנות חדש. כי זה מה שנהיה עכשיו כל שנה כרטיס חדש בלי שיש איזה שהוא הבדל במשחקים. העיקר הדרישות קופצות. תוך כמה חודשים אני מוריד הכל למדיום עם המפרט שלי בלי שאני אבין למה. כי cod יראה אותו החרא אבל יתקע. Bf1 יראה עדיין כמו 4. אבל יתקע. וזה מה שיהיה. ואז יספרו לך עם סרטונים יפים על 11 טרה פלופ. ויסבירו לך שעד עכשיו לא הרגשתה גיימינג מה הוא. אני בתחום המשחקים מאז שהיה דלתא פורס הראשון והייף לייף הראשון. מתעסק עם חומרה מאז. שהיה לי-p4 1.6ghz 256ddr geforce2mx400(היו לי עוד מחשב לפני זה אבל לא בדיוק הבנתי מה היה בתוכו). עברתי מלא כרטיסים בחיים. מה שקורה בכמה שנים האחרונות לא היה קיים פעם. 

תגיד מר בחור, באיזה עולם אתה חיי בדיוק? אתה מכיר את ה970? כרטיס שיצא איי שם בספטמבר 2014 ועד היום מריץ כמעט הכל על ההגדרות הכי גבוהות ב1080P.
שלא נדבר בכלל על שאר הבולשיט ששפכת פה, אין שיפור בגרפיקה? אומנם יצאו בעבר משחקים עם גרפיקה טובה, אבל רוב הזמן הכרטיסים של אותה התקופה בקושי התמודדו איתם(ראה ערך קרייסיס לדורותיו) ואפשר לראות אפילו בעיניים לא מוצלחות במיוחד הבדלים ניכרים באיכות הגרפית היום לעומת לפני שנתיים וגם אם היו משחקים יפים לפני שנתיים היום עם כרטיסי הביניים אתה מריץ אותם בהגדרות הכי גבוהות בלי שום בעיה לעומת שהם יצאו והיית חייב כרטיסים ב2500+ שקל.

פורסם

ציטוט של Sween

אני בתחום המשחקים מאז שהיה דלתא פורס הראשון והייף לייף הראשון. מתעסק עם חומרה מאז. שהיה לי-p4 1.6ghz 256ddr geforce2mx400(היו לי עוד מחשב לפני זה אבל לא בדיוק הבנתי מה היה בתוכו). עברתי מלא כרטיסים בחיים. מה שקורה בכמה שנים האחרונות לא היה קיים פעם. 

ואני בתחום המשחקים מאז שהיה פקמן הראשון. הרבה לפני שהמציאו את ה-GPU. התחלתי כילד עם IBM XT.

תודה אבל לבינתיים אסתפק ב-1070... לפרוטוקול עם 780 סחבתי קרוב ל-3 שנים ובינינו יכולתי למשוך עוד (מעריך כי G-Sync תרם לכך רבות. מודה, זו הוצאה נלווית).

שאני אבין, למשך כמה זמן אתה מצפה להריץ את כל הכותרים החדשים ב Ultra @ 60fps עם כרטיס בן שנתיים ? 

למה שלא פשוט תכבה את האופציה לסימולצית שיער, או "רינדור מלט בין לבנים אדומות".. ?  (גם אם ממש רוצה לסמלץ שיער - ישנם טוויקים והגדרות מקלות).

מצחיק שדווקא אתה, PC Gamer ותיק לטענתך, מתלונן על הפריווילגיה להתאים הגדרות גרפיקה לכרטיס המסך שלך ולטעמך האישי.

אם לא עומד בקצב - מוזמן להיעזר ב "Geforce Experience". במקרה הגרוע תמיד יש קונסולות.

פורסם
  • מחבר

אחד מתוך 50 משחקים בשנתיים האחרונות גרם ל 970 שלי להזיע ב 1080P. לא הבנתי למה אתה כועס, זה

תמיד היה ככה פשוט פעם משחקים היו פחות גרפיים ודורשים. אם אתה מהקהל שרוצה לשחק על הגדרות מלאות

ולא לרדת מ 60 פריימים כמו שנאמר וכו' למשך שנתיים שלוש אז אתה תצטרך לקנות כרטיס יקר מאוד. אם אין לך

בעיה פה ושם להוריד פילטרים ולקבל עוד 20 פריימים.. מבורך אפשר להסתדר יופי עם כרטיסכמו 970 מספיק זמן.

אני בהאלף לייף הראשון שיחקתי עם Voodoo 3. הזכרת לי ימים טובים זה בטוח..

פורסם

Titan על דורותיו הוא GAMING CARD. אין פה שום ויכוח, לראיה (כל הציטוטים מהאתר של NV):

GeForce® GTX TITAN Z is a gaming monster, the fastest card we’ve ever built to power the most extreme PC gaming rigs on the planet. Stacked with 5760 cores and 12 GB of memory, this dual GPU gives you the power to drive even the most insane multi-monitor displays and 4K hyper PC machines

With the DNA of the world’s fastest supercomputer and the soul of NVIDIA® Kepler™ architecture, GeForce® GTX TITAN GPU is a revolution in PC gaming performance. GeForce GTX TITAN graphics card combines extraordinary power, advanced control features, and game-changing thermal and acoustic capability to provide an entirely new class of super-performance graphics card.

Introducing GeForce® GTX TITAN Black.
TITAN Black is a masterpiece of design and engineering. Evolved from the award-winning GTX TITAN, the Black edition gives you the added horsepower to drive your most graphics-intensive games while still maintaining whisper-quiet acoustics and cool thermals.

תגיד שהוא לא משתלם? סבבה. לא מתווכח פה. אבל היצרן אומר לך שחור על גבי האינטרנט שזה כרטיס ל-gaming.

פורסם
  • מחבר

יש ל NV כרטיס אחר שעולה כמו הטיטאן או אולי יותר.. אני לא זוכר את השם, טעות - בטוח עשיתי. אני פשוט עכשיו מבין שהתבלבלתי.

זה לא הכרטיס שדיברתי עליו, יש להם אחד יקר אחר שלא נועד לגיימינג. לא יודע למה עירבבתי בין השניים. הכנסתי לתגובה אחת

שני כרטיסים.. הטיטאן כן מאבד מהערך שלו, אבל לא התכוונתי לכרטיס הזה. אני כבר לא זוכר את השם של מה שדיברתי עליו.

סליחה על הטעות.

פורסם
ציטוט של shapin

זה אומר הכל:

FlMVvqY.png

יש לך אחד כזה של 970 ל1080? D:

פורסם
ציטוט של coch

אני לא רואה סיבה מספיק טובה לשחק ב 4k בעשור הקרוב. כמובן שזו דיעה אישית. רק עכשיו משחקים

מבחינת סטנדרט הגיעו לקונסולות ב FHD.. ברור שזה מצחיק כי זה קיים ב PC כבר שנים. אבל עדיין.. אני חושב

שאנחנו עוד לא שם מבחינת סטנדרט.. צריך כוח עיבוד רציני ויש עם מערכים של כרטיסים בעיות שלא יהיו לך עם

כרטיס יחיד. אני בכל מקרה חושב שמסך איכותי 1440P זה פתרון מושלם לגיימינג כבד. ה 1070 גם נועד לחוויה

כזו.. אז אני דווקא ממליץ לך על האופציה הראשונה  :)

סתם שאלה, למה לא לקנות מסך 4K ולהנות גם מ2K? הרי במסך יש את הרזולוציה של 2K, לא?

פורסם
  • מחבר

הממ כי זו לא הרזו' הטבעית של המסך ? נניח אתה עם 1080P אתה יכול לרדת לרזו' של מחשב נייד, אתה תעשה את זה ?

שילמת 5000 שקל על מסך 4K - תרד למטה ?

אפשר. בחיים לא הייתי עושה את זה.. :D

פורסם

מסך 4k שמורידים אותו לרזולוציה של 2k יראה הרבה פחות טוב ממסך 2k ברזולוציה הטבעית שלו

פורסם
ציטוט של Zeev86

יש לך אחד כזה של 970 ל1080? D:

ggdFj1r.png

סורי, לא ראיתי שהתכוונת ל970, הם לא פרסמו כזה, הם עשו את הכרטיסים החדשים מול הישנים באותו רמות.

פורסם
ציטוט של coch

שילמת 5000 שקל על מסך 4k - תרד למטה ?

האם המחשבה שהדבר המופלא הזה (תומך FreeSync, אגב)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=903860

עולה 5000 שקלים מרתיעה אותך? אני יודע, יבואו הקשקשנים החסכניים ויקשקשו על כמה ש-1080P הוא גבול העין האנושית, ושרק בשנת 2175 אנחנו נפתח מוטציה שתאפשר לנו, כזן נחות לראות יותר מ-3 צבעים ורזולוציה שכוללת יותר מ-20 פיקסלים.

עשור להמתין ל-4K? אני לא מקנא בך. כרגע קצת יקר, בקרוב נגיש לכולם. על הרזולוציה הזאת כבר הדור הבא, זה שיגמד את ביצועי GTX 1080 למימדי כרטיס ב-1700 שקל כבר יהפוך לדעתי לדבר נגיש ויחסית זול. אני לקחתי את חוויית השימוש שלי צעד קדימה בכך שאני משתמש במסך אולי קצת מפוקסל של 1080P, אבל חלק ומהיר ב-144 הרץ. המחיר אגב, דומה לזה של הסמסונג שקישרתי.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של djelectric

האם המחשבה שהדבר המופלא הזה (תומך Freesync, אגב)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=903860

עולה 5000 שקלים מרתיעה אותך? אני יודע, יבואו הקשקשנים החסכניים ויקשקשו על כמה ש-1080P הוא גבול העין האנושית, ושרק בשנת 2175 אנחנו נפתח מוטציה שתאפשר לנו, כזן נחות לראות יותר מ-3 צבעים ורזולוציה שכוללת יותר מ-20 פיקסלים.

עשור להמתין ל-4K? אני לא מקנא בך. כרגע קצת יקר, בקרוב נגיש לכולם. על הרזולוציה הזאת כבר הדור הבא, זה שיגמד את ביצועי GTX 1080 למימדי כרטיס ב-1700 שקל כבר יהפוך לדעתי לדבר נגיש ויחסית זול. אני לקחתי את חוויית השימוש שלי צעד קדימה בכך שאני משתמש במסך אולי קצת מפוקסל של 1080P, אבל חלק ומהיר ב-144 הרץ. המחיר אגב, דומה לזה של הסמסונג שקישרתי.

זה לא שבדקתי מחירים לפני שהגבתי, זה היה סתם לצורך התגובה. דברים עלולים להשתנות ועוד חמש

שנים אני יכול למצוא את עצמי עם מסך 4K במידה וזה יהיה תואם את הציפיות\דרישות שלי. כרגע אני לא

רואה את זה קורה מאחר ויש צורך בכוח עיבוד הרבה יותר חזק בשביל להנות מהגדרות מקסימליות ופריימים

יציבים וגבוהים. כנ"ל המחירים עולים - גם למסך, גם לכרטיס מסך.

לגבי 144 הרץ. חוויה אישית לחלוטין, אני לא מסכים שהחוויה טובה יותר. היום יש מסכים של 144\120 מבוססי IPS

והם עולים בהתאם. שאני שיחקתי על מסך 240 של EIZO אצל מכר, לא מצאתי כלום בזה - אולי זה מתאים לגיימינג

תחרותי ואולי מישהו אחר יגיד שהחוויה יותר טובה לו. לי אישית 60 הרץ ומסך מבוסס IPS עושה את העבודה מעל

ומעבר.. אני משחק 99.9 אחוז מהזמן משחקי סינגל, הגדרות מלאות, ו vsync עובד באופן קבוע בלי יוצא מן הכלל.

מסכי 144 ומעלה מבוססים TN בכלל לא באים בחשבון מבחינתי כי אני יודע איך צבעים נראים ואיך איכות התמונה

נראית ואיך זה לעבוד 6 שעות מול מסך TN וכו' וכו'.. ככה שמסכים כאלה הם בגדר ירידה מבחינתי.

אם 4K יהיה נגיש לכולם מבחינת ביצועים להמונים כמו שהיום 1080P מראה, המחירים יהיו סבירים גם אם יקרים יותר

אבל בגבול הטעם הטוב וכו'.. אני יעבור בוודאות. אין סיכוי שאני יישאר ב 1080P אם זה יהיה ריאלי. אבל מה שכן..

אני מדבר פה על לשחק ב 4K כמו שאני משחק היום.. להנות מהגדרות מלאות. אני לא רואה את זה קורה בקרוב

בגלל הצורך בכוח והכרטיסים שמתאימים לשם הם מאוד יקרים, בטח בארץ.

פורסם
ציטוט של alont

מסך 4k שמורידים אותו לרזולוציה של 2k יראה הרבה פחות טוב ממסך 2k ברזולוציה הטבעית שלו

גם ממרחק של 2 מטר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים