עבור לתוכן

למה כרטיס המסך החדש לא עובד?

Featured Replies

פורסם

היה לי 6950 dual bios, שהתחבר דרך שני כבלי pice 

6 פינים לספק הכוח. (והכרטיס עובד מצוין)

קניתי gtx 1070, שיש לו חיבור 8 פינים אחד.

ניסיתי לחבר אותו בעזרת כבל 6 פינים, לא עובד, המחשב נדלק, אבל מודיע שצריך לחבר את הpice בצורה נכונה לכרטיס.

אמרו לי שאני צריך כבל 8 פינים לכרטיס המסך כדי שהוא יעבוד. חיפשתי בארץ בכל מיני חנויות, לא מצאתי.

בסוף החלטתי לקנות כבר ספק כוח זול ומודולרי ועם הספק נמוך, שיש לו את הכבלים האלו, ואחרי זה אולי למכור אותו.

אז יש לו שני חיבורי pcie, 6+2 פינים.

ניסיתי לחבר את הראשון לספק הכוח, antec 620w Neo Eco, שאני חושב שהוא חצי מודולרי, כי יש לו כמה חיבורים פנויים שאפשר לחבר אליהם כבלים.

הראשון לא עבד, השני לא עבד. המחשב בכלל לא נדלק, שום רכיב, כאילו חשמל לא זורם בו.

כשהחיבור מחובר לספק הכוח בצד השני, ולא מחובר לכרטיס המסך, המחשב נדלק לפחות. (כבלים לא תקינים? למרות שהם חדשים)

איך אני אמור להפעיל את כרטיס המסך הזה? ה6950 שלי שי מרעיש, ואני כבר שבוע וחצי בלי היכולת להשתמש בכרטיס המסך החדש שקיבלתי.

פורסם

אתה צריך לחבר חיבור 8pin אתה חושב שהוא יעבוד עם 6pin? זה לא עובד כך.

בכל מקרה כנראה לא חיברת טוב את הספק החדש אם הוא לא מראה סימני חיים.

חיבורי 2+6 צריכים לעבוד כמו שצריך.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

אני משתמש באותו ספק שציינתי בכל המקרים. 620w antec Neo eco

הספק החדש שקניתי, לא בשימוש. זה רק בשביל להשיג את הכבל 6+2 פינים, שמשום מה אין אותו בשום מקום בארץ, רק בקניית ספק חדש.

המחשב אפילו לא נדלק כשהכבל 6+2 מחובר.

פורסם

תוכל לצלם לאן בספק אתה מנסה לחבר את ה6+2?

יש לך חיבור כתום\ורוד של 8 פינים, ניסית לחבר אליו או שהוא תפוס?

פורסם
  • מחבר

cznddmhhyzyz.jpeg

ymzwmnmzd2zm.jpeg

z3gewy1yomrt.jpeg

פורסם

נסה לחבר את ה6+2 לחיבור האדום/כתום ולכרטיס.

קח בחשבון שאני מנחש כמוך, אז אל תיקח את דבריי באחריות.

לפי החוברת הוראות של הספק שלך, אמור להיות כבל 6+2 מובנה, מוזר שאין אצלך.

פורסם

יש לי תחושה שאתה עושה וואחד סלט שם עם החיבורים.

8 פין הולך ל- 8 פין בצד השני, על זה הנך מקפיד ?

כמו כן תשתמש בכבלים שהגיעו עם הספק החדש, עבור הספק החדש, ואל תחבר אותם לספק ישן שכנראה

אינו מתאים לסטנדרטים הללו, משום שאי אפשר לערבב 8 פין עם 6 פין ללא מתאם מתאים. מה שכנראה אני מהמר שאתה עושה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nec_000

יש לי תחושה שאתה עושה וואחד סלט שם עם החיבורים.

8 פין הולך ל- 8 פין בצד השני, על זה הנך מקפיד ?

כמו כן תשתמש בכבלים שהגיעו עם הספק החדש, עבור הספק החדש, ואל תחבר אותם לספק ישן שכנראה

אינו מתאים לסטנדרטים הללו, משום שאי אפשר לערבב 8 פין עם 6 פין ללא מתאם מתאים. מה שכנראה אני מהמר שאתה עושה.

Plonter מוכרים מתאם 6 פינים ל8. יעבוד? חיבור נקבה בצד של ה6 פינים, ובצד השני חיבור זכר של 8 פינים, שיתחבר לכרטיס.

ממה שקראתי ברשת, שני הפינים הנוספים הם רק בשביל יציבות נוספת.

פורסם

חבל על המשחקים האלו עם כרטיס כזה, היית קונה ספק חדש מסדרה גבוהה ונהנה משקט תעשייתי, לא הייתי מסכן 1070 עם מתאמים וספק כזה.

פורסם

ב620 שיש לך יש כבל מתאים למה אתה לא מחבר אותו?

זה לא כל העניין ה2 שחורים הנוספים שיש בכבל 8pin, אם אני זוכר טוב ב6 פין צהוב אחד לא בשימוש או לא קיים, אבל בעיקר 6 פין מוגדר 75W ו8 פין 150W, לכן צריך לשים לב מאיפה אתה לוקח את הזרם לאן אתה מעביר אותו ואיך, בגדול עדיף בלי מתאמים בעיקר מסיבות בטיחות, בדר"כ החיבור עצמו רגיש יחסית בעיקר במולקס אבל לא רק, מתאם 6 פין ל8 על אותו כבל זה רעיון רע. בגדול מתאם ל8 פין מ2 מקורות זה בסדר אם מתעלמים מהחיבור עצמו, אני עם חיבור מ2 מולקס ל6/8 פין לא זוכר כמה שנים, מצד שני היום במערכת חדשה הייתי דואג שהספק מכיל את כל החיבורים הדרושים.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איפה הוא. זה ספק כוח בן 4 וחצי שנים, ממערכת קודמת, ואין לי את הקופסה שלו.

חיפשתי בחיבורים שיוצאים מהספק, אין שם.

כנראה עדיף לי כבר לקנות ספק כוח חדש ואיכותי, עם נפח גדול יותר, ואולי גם גולד, כי שלי הוא ברונזה, וקניתי אותו עם מחשב בתקציב קטן יותר בזמנו.

פורסם

כל התקנים הללו של Gold/Bronze/Silver/Platinum מדברים על נצילות הספק. כל עוד אתה עם ספק שהוא בתקן 80plus , הצבע עצמו

לא משנה. זה נהפך למיתוג שמי שלא מבין מה הוא אומר הנדסית, חושב שגבוה יותר בדרג אומר איכותי יותר או טוב יותר ומפספס את כל הפואנטה.

ההבדל הוא עוד 2-3 אחוזי נצילות של הספק כח במעבר מדרגה אחת לזו שמעליה. נצילות זה כמה מההספק נשרף על חום וכמה ממשיך לעבור נטו לצרכנים.

משמעות של 80 או 83 אחוז או 86 אחוז היא כלום אחד בריבוע מבחינה פרקטית. זה יותר מעניין את שומרי איכות הסביבה, את הירוקים האלו שנתלים

על אוניות בלב ים ומנסים לעצור אותן, זה מצטלם יפה בטלוויזיה. מקבלים על זה משכורת טובה כי עבודה רצינית אין לחברה להללו.

מקום אחד שכן עשוי להיות רלוונטי לתקן זה במערכות שרתים גדולות שבחוות משמעויות ישנה השלכה כספית קלה על התפעול השוטף שלהן,

מבחינת צריכת חשמל כוללת ומיזוג אויר. למחשב PC בודד ביתי, אין לכך כל רלוונטיות מהותית או משמעותית ואפשר לחשב ולהראות שזה כלום באמת.

פורסם

@Almogtim מה התקציב שלך לספק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים