עבור לתוכן

האם לכרטיסי evga אחריות בין לאומית אמיתית?

Featured Replies

פורסם

מתלבט האם להזמין כרטיס 1070 של evga דרך אמזון או ניואג האם באמת יש אחריות בין לאומית ומה המשמעות שלה? האם יש מישהו שמיממש אחריות בארץ במקרה הצורך?

תודה

פורסם

מזה אמיתית? אין להם נציגות רשמית בארץ כמו ישפאר נניח למוצרים של סוני, אבל הם מממשים אחריות מכל מקום בעולם. רק שהכרטיס יגיע אליהם בשלום.

פורסם

אנשים פה חיים בסרט.

עלות המשלוחים והסיכון בהם לא שווה חיסכון של 200 וגם לא של 500 ש"ח

פורסם
ציטוט של alon23

אנשים פה חיים בסרט.

עלות המשלוחים והסיכון בהם לא שווה חיסכון של 200 וגם לא של 500 ש"ח

כל החיים שלי לא הכרתי אדם אחד שנדפק לו כרטיס מסך בזמן האחריות(ואם כן האחריות אף פעם לא עזרה), הסבירות שזה יקרה כל כך נמוכה שהאחריות פשוט לא רלוונטית.

פורסם
ציטוט של Moon-Mage

כל החיים שלי לא הכרתי אדם אחד שנדפק לו כרטיס מסך בזמן האחריות(ואם כן האחריות אף פעם לא עזרה), הסבירות שזה יקרה כל כך נמוכה שהאחריות פשוט לא רלוונטית.

אני מסכים. גם אני רכשתי שני כרטיסי EVGA לא מהארץ במהלך השנים האחרונות, שניהם רשומים עם אחריות באתר שלהם.

אחד מהם שירת אותי שנתיים וקצת ונמכר, השני גם נמכר לא מזמן והיה אצלי כשנתיים. מעבר לזה שלא היה לי שום בעיות איתם..

כרטיסים שהיו לי במירוץ הזמן שעולים לי לראש - 9800XT, 4850, 5870, 6800GT, 570GTX, 670GTX, 970GTX.. וכמובן היו

גם את ה RIVA TNT ו Voodoo 3. אני לא זוכר מהכרטיסים שהיו לי שאי פעם משהו לא עבד לי וניצלתי אחריות.. לא קרה לי.

המקרה היחיד שהיה אצלי בעייתי בקטע מטורף זה שני 560Ti ב SLI שלא הפסיקו לקרוס. שניהם היו תקולים ( דגם ידוע לשמצה בזמנו של GB )

ומאז אני לא קונה GB ולא משתמש במערכי כרטיסים. הנקודה היא שגם עם שעשועי OC מבוקרים, ניקוי של המחשב והמאווררים מידי פעם וכו'..

לא אמורה להיות בעיה מיוחדת אלא אם כן הכרטיס מגיע לימון מהאריזה. זה היה הניסוי הראשון שלי בהתמודדות עם מערך כרטיסים

ומאז החלטתי לוותר על זה, נפלתי על דגם בעייתי וזה הוריד לי את החשק למערכים. משהו שנאמר לי פה בפורום הזה ע"י מישהו זה

שמאז שהגיעו דגמים שהמאווררים מפסיקים לעבוד עד טמ' מסוימת זה עוד יותר שיפר את האחוזי החזרה לחנויות ככה שזה עוד סיבה לא לדאוג.

אם ההפרש מחירים הוא מגוחך ומשמעותי בין אמאזון לבין חנות בארץ.. לא הייתי פוסל הזמנה מחו"ל על סמך התעסקות או הסיכון

שכרוך בכך. הכול תלוי בהפרש המחירים.

פורסם

למחוק

פורסם
ציטוט של nec_000

יש אנשים שחיים בסרט שהם בתוך סרט

למה צריך להגיב בצורה כזאת בפורום כזה מכובד?

פורסם

^היתה כוונה הומוריסטית לתגובתו של אלון ממעל...

היות ורואים כי זו מובילה להבנה לא נכונה בהקשר, אזי היא מוסרת על ידי מיד.

תודה על פידבק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים