עבור לתוכן

Radeon rx 480 האם זה כדאי?

Featured Replies

פורסם

עזבו שנייה בנצ'מרקים וכל מה שאינטרנט מוצף בו.

האם יש אנשים שקנו כבר את הכרטיס בארץ ובאמת יכולים להמליץ עליו, דהינו האם הכרטיס מספק באמת?

פורסם

הכרטיס לא מפנק אותך במשקאות חריפים, כל מה אתה צריך שלדעת זה איך הביצועים שלו במשחקים\תוכנות ונתונים על חום\רעש\חשמל.

והבנצ'מרקים נותנים לך את המידע הזה.

אם אתה רוצה לדעת אם הכרטיס אמין לאורך זמן, תצטרך לחכות תקופה לראות אם צצות בעיות וכו'

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shapin

הכרטיס לא מפנק אותך במשקאות חריפים, כל מה אתה צריך שלדעת זה איך הביצועים שלו במשחקים\תוכנות ונתונים על חום\רעש\חשמל.

והבנצ'מרקים נותנים לך את המידע הזה.

אם אתה רוצה לדעת אם הכרטיס אמין לאורך זמן, תצטרך לחכות תקופה לראות אם צצות בעיות וכו'

מסכים איתך אבל השאלה שלי למי שכבר משתמש בו.

האם הוא עושה תעבודה או לא?

פורסם

להערכתי כרטיס מדגם כה חדש כ- RX480, שבקושי נמכר בארץ תקופה של כמה, שבוע-שבועיים סדר גודל ?

הסיכוי שיש כמותו (במקרה) למי מחברי הפורום פה הוא נמוך למדי. אולי יש אחד (גג שניים), ואם כך המתן למקרה

שמי מהם יכנס לשרשור כדי להשיבך.

יחד עם זאת ולמיטב שיפוטי הזהיר, אין הכרח להמתין "דווקא לישראלי שפרטנית נמצא כאן כחבר בפורום",

ומספיק שתקרא בפורומים הבינלאומיים בחו"ל - יש כבר מאות (אם לא אלפי) דווחים מצרכנים שונים שמסוגלים לתת חוות דעת.

חלקם עשו סקירה פרטית ביוטיוב לצפייה, לי זה נראה נוח לחפש דווקא שם.

מה שכן כרטיס שכזה נמצא ברשות צוות hwzone ותוכל להתייעץ עימם, עם ליאור מתתיהו (העורך הראשי) שיוכל לספר

לך מניסיונו האישי עם האיקזמפלר שברשותו ואשר אותו סיקר כאשר הדברים כתובים כאן באתר (עשה חיפוש לכתבה).

פורסם

הכרטיס טוב עם הדרייבר החדש, אבל הייתי ממליץ בחום לחכות ל-Sapphire Nitro. אני לא יודע כמה הוא יעלה בארץ, מקווה שלא יותר מ-1500.

פורסם

מצטרף להמלצתו של ליאור... ולו בשביל לקבל גירסא שעברה שני תהליכים:

הראשון הוא מענה בחומרה לבעיית משיכת זרם היתר מסלוט ה- PCI, גרסאות 480 מקוסטמות יגיעו עם מחבר זרם 8 פינים (או פעמיים 6).

והשני הוא כרטיס עם כושר נידוף טרמי ראוי משמעותית.

שני אלו יאפשרו עבודה גם שקטה יותר, וגם מהירה יותר של הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים