עבור לתוכן

בקשר לכרטיס מסך שאני רוצה להביא

Featured Replies

פורסם

אני רוצה חודש הבא להביא את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb 

איך הכרטיס מסך הזה?

הוא חזק?

כדאי להביא?

פורסם

הכרטיס הוא הכרטיס החדש של AMD בטכנולוגיה החדשה של 14ננומטר.

מבחינת ביצועים הוא שווה או טוב יותר מGTX 970 אם אתה רוצה השוואה (ברגע שיגיעו הכרטיסים מהחברות צד שלוש אולי האוברקלוקים יהיו טובים ואפילו יקבלו ביצועים קרובים יותר לGTX980)

כדאי להביא? אם אתה עם מסך 1080P 60FPS כן הכרטיס יחזיק סבבה. פה בארץ הכרטיס די יקר לאומת ה MSRP אבל אם אתה מביא מחו"ל ביותר זול זה יהיה אפילו טוב יותר.

פורסם

הוא סוג של באמצע בין ה 970 ל 980 (עם דרייברים מחוזקים כמובן) - יש לו 8GB ולכן הוא גם FutureProof... אל תחשוב על 4K איתו,

אפשרי 1444p אם אתה מוכן להתפשר על האפשרויות הגרפיות המקסימליות... ב 1080p הוא בהמה.
אם אתה מביא מחו"ל (כמוני) זה יצא לך במחיר של GTX960 4GB שמוכרים פה בארץ - ולכן זה לגמרי שיחוק.

פורסם

אחי אל תעשה את הטעות הזו. 

יש לך מתחרה איכותי וטוב ממנו משמעותית ה GTX1060. 

אולי יעלה איזה 100-200 שקל יותר, אבל הוא מספק

- יותר FPS כמעט בכל המשחקים

- צריכת חשמל טובה יותר בהרבה

- דריברים טובים יותר בהרבה

- איכות בניה של אנוידיה אין צורך להרחיב

- טכנולוגיה מתקדמת יותר מכל הבחינות (פיזיקס, קודה, הייר ועוד מלא).

פורסם
ציטוט של Idanh

אם אתה מביא מחו"ל (כמוני)

בוא תביא לי גם :D אני ישלם לך כמובן xD 

פורסם
ציטוט של MekoPelet

בוא תביא לי גם :D אני ישלם לך כמובן xD 

הייתי מביא לכולם אם הייתי יכול... אבל הכל נהיה די SOLD OUT מאוד מהר.

בכל מקרה, זה כבר אצלי בבית - עכשיו צריך לחפש מסך 1440p FreeSync.

פורסם

אם פותח השרשור מתכוון באמת לקנות כרטיס חדש אני תרנגול הודו.

מדובר בפותח שרשורי סרק סדרתי. כל תגובה פה בין אם מושקעת ובין אם פחות מבוזבזת.

אבל אם בכל זאת, כנגד כל הסיכויים, אכן מסתתרת כוונה אמתית בשדרוג. הפעם אני עם יורם, כנראה שה1060 הוא הכיוון הנכון (יותר).

לא שה480 לא טוב, ה1060 כנראה יהיה עדיף.

פורסם
ציטוט של Yoram_gini

אחי אל תעשה את הטעות הזו. 

יש לך מתחרה איכותי וטוב ממנו משמעותית ה GTX1060. 

אולי יעלה איזה 100-200 שקל יותר, אבל הוא מספק

- יותר FPS כמעט בכל המשחקים

- צריכת חשמל טובה יותר בהרבה

- דריברים טובים יותר בהרבה

- איכות בניה של אנוידיה אין צורך להרחיב

- טכנולוגיה מתקדמת יותר מכל הבחינות (פיזיקס, קודה, הייר ועוד מלא).

ציטוט של OvO

אם פותח השרשור מתכוון באמת לקנות כרטיס חדש אני תרנגול הודו.

מדובר בפותח שרשורי סרק סדרתי. כל תגובה פה בין אם מושקעת ובין אם פחות מבוזבזת.

אבל אם בכל זאת, כנגד כל הסיכויים, אכן מסתתרת כוונה אמתית בשדרוג. הפעם אני עם יורם, כנראה שה1060 הוא הכיוון הנכון (יותר).

לא שה480 לא טוב, ה1060 כנראה יהיה עדיף.

בואו לא נפתח ציפיות שהוא יהיה בהרבה יותר טוב ממנו שלא נתאכזב ,כי אף אחד לא יתן אקסטרה ביצועים חינם :) לפחות בלי הקרבה של פיצ'ר אחר. (בעיקר כשאין שום הוכחה על Real life performance benchmark)

מבחינת מחיר לפי מה שאנחנו רואים עם כל הכרטיסים האחרונים אני משאר שהוא יצא בתג מחיר של 1800-1900 אם לא יותר (בזמן שהRX כרגע 1400).

מבחינת דרייבירים בלינוקס לפחות שזה מה שאני משתמש נווידיה זה בדיחה.

בואו גם לא נשכח את העובדה של1060 אין אפשרות SLI אז הוספה בעתיד לא תהיה אפשרות לא כמו עם הRX שכן יש אפשרות ולקבל ביצועים מרשימים ביותר.

אם אתם שואלים אותי AMD יוציאו את RX480X כתגובה ל1060 אבל זה רק ספקולציה.

פורסם

ציטוט של MekoPelet

יש מצב, אך השאלה היא כיצד הוא יתומחר.

פורסם
ציטוט של MekoPelet

בואו לא נפתח ציפיות שהוא יהיה בהרבה יותר טוב ממנו שלא נתאכזב ,כי אף אחד לא יתן אקסטרה ביצועים חינם :) לפחות בלי הקרבה של פיצ'ר אחר. (בעיקר כשאין שום הוכחה על Real life performance benchmark)

מבחינת מחיר לפי מה שאנחנו רואים עם כל הכרטיסים האחרונים אני משאר שהוא יצא בתג מחיר של 1800-1900 אם לא יותר (בזמן שהRX כרגע 1400).

מבחינת דרייבירים בלינוקס לפחות שזה מה שאני משתמש נווידיה זה בדיחה.

בואו גם לא נשכח את העובדה של1060 אין אפשרות SLI אז הוספה בעתיד לא תהיה אפשרות לא כמו עם הRX שכן יש אפשרות ולקבל ביצועים מרשימים ביותר.

X480X, אותו כרטיס שמגיע לתדר קצה היכולת, בעצם, במקום כרטיס עם צריכת חשמל הגיונית וביצועים יחסית טובים - תקבלו כרטיס עם צריכת חשמל לא הגיונית חם בטרוף עם ביצועים מיד - אנד. 

עוד דור ועוד דור עד שרק FANS של AMD ימשיכו לקנות אותם והחברה תיפול (סוף סוף).

פורסם
ציטוט של Yoram_gini

X480X, אותו כרטיס שמגיע לתדר קצה היכולת, בעצם, במקום כרטיס עם צריכת חשמל הגיונית וביצועים יחסית טובים - תקבלו כרטיס עם צריכת חשמל לא הגיונית חם בטרוף עם ביצועים מיד - אנד. 

עוד דור ועוד דור עד שרק FANS של AMD ימשיכו לקנות אותם והחברה תיפול (סוף סוף).

החברה תיפול?? מי יפיל אותה? AMD היא אמפריה ליד NVIDIA אל תשכח שכל הקונסולות של עכשיו (וגם 95% סיכוי שגם הקונסולות בעתיד) הן על בסיס AMD ויש המון קונסולות. גם לBudget pc ומשרדיים AMD יותר טוב מבחינת מחיר.

ואגב ממה שהבנתי לפי הLeaks ה RX480 יש בו 2304 מעבדים כששיא היכולת של Polaris 10 מאפשרת עד ל2560 אז יכול מאוד להיות שהRX480X יהיה עם יותר ליבות ולכן יותר ביצועים.

פורסם
ציטוט של MekoPelet

והחברה תיפול (סוף סוף).

אם אתה באמת רוצה שהחברה תיפול אז אתה מבין שNVIDIA וגם INTEL יוכלו לעלות מחירים על כל המוצרים שלהם ל20אלף דולר כי אין תחרות..

אם אתה לא מבין עניין בבקשה אל תכתוב שטויות.

ואין סיבה לקרוא לי עכשיו AMD FANBOY כי אני עם מחשב מבוסס אינטל עם כרטיס מסך NVIDIA :) 

פורסם

אם אכן יצא לאור כרטיס כזה שיכונה נגיד RX480X, שבו יפתחו מלוא הליבות = 2560, ונניח גם שישודח לזכרון GDDR5X מהיר יותר,

ועל הדרך יכניסו אותו בזיווד איכותי בן 2-3 מאווררים בסגנון Trixx ודומיו, ויעלו את התדר לאזור 1350mhz בשל הזיווד האיכותי,

יתכן ונראה כרטיס מהיר כדי 20% מעל RX480 הרגיל.  

במצב דברים שכזה, וזה אולי מה ש- AMD עשתה בכוונה תחילה כדי להטעות את נוידיאה, כדי שהיא תחילה תוציא את המענה שלה ל 480 הרגיל,

כאשר ה- 480 המחוזק ממתין מעבר לפינה כשפן מהשרוול, זה יהיה מעניין מאד ואולי מסמן תחילתה של מלחמה מתוחכמת בתחום כמותה

לא ידענו מעולם.

ואולי זה הכרטיס ש- AMD התכוונה לפני כחודש, כשדברה על תג מחיר 300$ ?

פורסם

@nec_000 סוףסוף מישהו שמבין עניין. ולדעתי כן, AMD ניסתה מההתחלה לגרום לNVIDIA לשלוף את כל הקלפים שלה וזה מהלך חכם למדי במידה ואנחנו צודקים ובאמת יצא כרטיס כזה (או שאולי זה בכלל יהיה 490 וVEGA יהיו סדרת הFURY הבאה).

פורסם
ציטוט של MekoPelet

@nec_000 סוףסוף מישהו שמבין עניין. ולדעתי כן, AMD ניסתה מההתחלה לגרום לNVIDIA לשלוף את כל הקלפים שלה וזה מהלך חכם למדי במידה ואנחנו צודקים ובאמת יצא כרטיס כזה (או שאולי זה בכלל יהיה 490 וVEGA יהיו סדרת הFURY הבאה).

לדעתי הפיורי יהיה חלק מהליין של VEGA, בעוד ש-490 ו-490X יהיו ליבות פולאריס 10 כפולות (=סביר להניח ש-490 יהיה 480 כפול, ו-490X יהיה 480X כפול)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים