עבור לתוכן

SLi pros and cons ו Crossfire

Featured Replies

פורסם

חברים אני יודע שזו די שאלה רטורית לרובכם אבל הייתי רוצה לדעת מה היתרונות והחיסרונות של SLi (Nvidia) או ( AMD)  Crossfire ?

פורסם

אתה מדבר על מערך כרטיסים מול כרטיס בודד ?

יתרונות: שיפור ביצועים גדול לרוב.

חסרונות: פי שתיים מחיר וצריכת חשמל אבל לא פי שתיים ביצועים, לא כל המשחקים תומכים, אתה מכפיל כוח עיבוד אבל לא נפח זיכרון ובמקרים מסויימים זה מגביל.

או על מערך כרטיסי NV מול מערך כרטיסי AMD ?

לרוב ניתן להפעיל מערך CF על לוחות אם זולים יותר, מעבר לזה נכון להיום אחרי תיקון הבעיות שהיו לAMD זה דיי זהה

נערך על-ידי עידן פ.

פורסם
  • מחבר

התשובה שלך בסדר גמור הכוונה הייתה למערך כלשהו.

מה לגבי השעון של הזיכרון של הכרטיס מסך  הוא גם מוכפל?

פורסם

למה הכותרת באנגלית אבל? 

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שזה משנה כל כך.

בכל מקרה הדיון הוא לגבי מערך של כרטיסי מסך יתרונות וחסרונות.

פורסם

עידן סיכם את זה יפה לדעתי.

ואני חושב שזו טעות לקנות מערכת שמוכנה למערך כרטיסים עם כרטיס יחיד מתוך כוונה להוסיף כרטיס נוסף בעתיד, אני רואה שהרבה אנשים עושים את זה ולא מבינים שעדיף לקחת מלכתחילה כרטיס מסך יחיד וחזק ולחסוך את ההוצאות שבמערכת עם חומרה מתאימה למערך כרטיסים, ועוד בסוף להיתקע עם זוג כרטיסים בינוניים במקום כרטיס יחיד חזק, יציב ועדכני יותר טכנולוגית. 

וגם ראוי לציין ש-CF למשל יותר "גמיש" מבחינת אפשרויות השילוב של כרטיסים, אתה יכול לעשות מיקס של שני כרטיסים שונים אבל שמבוססים על אותה ליבה. ב-SLI אתה חייב את אותו כרטיס בדיוק.

פורסם

יש עוד חסרון שהתעלמנו ממנו, וזה שבמערך מרובה כרטיסים בתצורה שבה עובדים כיום והיא AFR - alternate frame rendering

ה- input lag של המשתמש אינו יורד מאומה לעומת עבודה עם כרטיס בודד.

ה- input lag חשוב יותר מאשר FPS. זו סיבה אקוטית ואולי לבדה מספיקה, בכדי לדחותנו מללכת על פתרון זה.

נערך על-ידי nec_000

פורסם
  • מחבר

מספיק טיעונים הוגנים בשבילי לא לעשות זאת ולקנות את ה  rx 480

אגב יש למישהו אולי מושג מתי יהיו כרטיסי צד שלישי מהדגם הזה ומה פחות או יותר יהיה הטווח מחירים?   

פורסם
ציטוט של Hbsten

מספיק טיעונים הוגנים בשבילי לא לעשות זאת ולקנות את ה  rx 480

אגב יש למישהו אולי מושג מתי יהיו כרטיסי צד שלישי מהדגם הזה ומה פחות או יותר יהיה הטווח מחירים?   

מאמין שנראה לקראת סוף החודש~החודש הבא קירורים מקוסטמים. מחירים?

בין 1500~1800 לדעתי. אולי פחות, אולי אפילו יותר מזה. 

פורסם

קח בחשבון ספק כוח של 750W+ כשאתה לוקח CF של RX480

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים