עבור לתוכן

בנית מחשב גיימינג חזק מפרט פתוח להצעות

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי.

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, doom 4

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 23״ 1080p (לא זוכר כמה זה) אך בקרוב מסך טוב יותר 

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ואפילו גבוהות מאוד

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין, הקניה היא בנפרד מהמחשב

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?קורא אופטי לדעתי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בינוני ...?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.יש אפשרות לksp בסביבות עפולה חיפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אחרי ה9 ביולי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).חיבור אודיו אופטי חיבור usb 3 ואפשר גם 3.1 

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? יש לשמור על אופק השדרוג אבל ללא שדרוגים מאסיביים לעיתים קרובות (שיהיה עם אותם חלקים שנה שנתיים יכול להיות)

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:אפשרות לתמיכה במסכים מרובים ומעל 60fps

נערך על-ידי Ofek Deutscher

פורסם

קודם כל צריך להיות ראלי, 4600 שקל זה לא כולל משלוח לארץ ומע"מ, אלא אם אתה הולך להביא את המחשב איתך במזוודה ולקוות שלא יתפוס אותך המכס אז המחיר הסופי שיצא לך יהיה כמו לקנות את המפרט בארץ אם לא יותר.

ספציפית המפרט שהרכבת נראה לי די לא משתלם, מעבד AMD עם קירור מים? R9 390? עדיף שתמלא את השאלון של הפורום ויעזרו לך יותר. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

קודם כל צריך להיות ראלי, 4600 שקל זה לא כולל משלוח לארץ ומע"מ, אלא אם אתה הולך להביא את המחשב איתך במזוודה ולקוות שלא יתפוס אותך המכס אז המחיר הסופי שיצא לך יהיה כמו לקנות את המפרט בארץ אם לא יותר.

ספציפית המפרט שהרכבת נראה לי די לא משתלם, מעבד AMD עם קירור מים? R9 390? עדיף שתמלא את השאלון של הפורום ויעזרו לך יותר. 

אתה יכול לשים לינק אליו בבקשה?

למה לא משתלם? זה אמור להיות מחשב חזק (לרוב מבחינה גרפית לגיימינג) ואמור לעמוד בתקציב של 6000 פלוס מינוס 

פורסם

זה לא פרקטי, לא הגיוני, וסביר שגם לא אפשרי. אתה יכול לקנות כרטיס מסך מאמאזון במחיר מוזל, מודולי זכרון, ואולי עוד מספר רכיבים בצורה נפרדת

בשביל לחסוך קצת ממחירי הארץ, משלוח ומיסים יקפיצו את העלות של מחשב שלם לשמיים, הרבה מעבר למחירי הארץ.

לפני מספר חודשים, קניתי מארז, (ריק) מאמאזון, מחירו היה 149 דולרים, כולל משלוח ומיסים שילמתי בערך 1300 שקלים..

שילמתי כי רציתי ספציפית את המארז הזה, ואין היה להשיג אותו בארץ ובשום מקום אחר.

פשוט תערוך\תמחק את הפוסט הראשי לחלוטין, הוא לא יביא לך שום תועלת, תענה על השאלון שבקישור הזה.

רצוי שתערוך גם את הכותרת של הדיון.

נערך על-ידי Roy.T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים