עבור לתוכן

out with the old in with the new

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

את המחשב הזה לא קניתי משום צורך שהוא. הסיבה היחידה שיש לי מחשב כזה היא שאני יכול להרשות לעצמי.

מאוד נוח לי שיש לי מעבד חזק ומסך 4k גדול בהקשר של העבודה (פיתוח, עבודה מול מכונות וירטואליות), אבל כרטיסי המסך הם לגמרי fun.

Sent from my A0001 using Tapatalk

• תגובות 58
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא לגמרי הבנתי איך אני יודע אם SLI עובד או לא (חוץ מלשים OVERLAY של MSI AFTERBURNER עם אחוז USAGE של ה-GPU)

פורסם

בדרייבר

עוד שאלונת , יש לך גשר לSLI או שאתה משתמש בישנים ?

LL.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה. זו ההגדרה היחידה? אם המשחק תומך ב-SLI ובחרתי Maximize 3D performance זה יעבוד כמו שצריך? מה עם משחקים שאין להם פרופיל ספציפי?

אני משתמש בגשר הישן הקשיח שקיבלתי עם לוח האם בינתיים. מחכה שיצא אחד שתואם ל-waterblocks.

פורסם

זו ההגדרה היחידה , אתה יכול עוד לשחק ב3D SETTINGS עם ריבוי מסכים ועוד שטויות , אבל זה בגדול יפעיל לך את המערך , קח בחשבון שבכל התקנת דרייבר מחדש אתה צריך לאפשר את האופצייה שוב , ואם אני זוכר נכון מזוג ה980 שהיו לי גם כאשר הדרייבר קורס ( מה שיקרה לך כאשר תנסה OC ואתה כמו שאני מכיר אותך , וכמוני .... תנסה )

פורסם
  • מחבר

Furmark מוריד אותם מ-2100 ל-2088. הזיכרון על 5508. הטמפרטורה אחרי שעה, 44-45 מעלות.

אני חושב שאני מרוצה :)

פורסם
ציטוט של captaincaveman

Furmark מוריד אותם מ-2100 ל-2088. הזיכרון על 5508. הטמפרטורה אחרי שעה, 44-45 מעלות.

הגיוני , גם אצלי הוא יורד לבערך 2060 במאמץ רציני , חייבים ביוס נורמלי , ניסיתי לשנות את הCURVE של המתח אבל לא ממש עזר , עדיין יש מגבלה כלשהי .

ובקשר לטמפרטורה זה מעולה ( זוג במיוחד ) זה באותו לופ עם המעבד ?

פורסם
  • מחבר

כן. אבל זה לא חוכמה עם 4 רדיאטורים ו-30 מאווררים.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

וואלה ? עדיין עם הלופ המשוגע ? :D

אז אם אצלי הכרטיס על 60 מעלות על אוויר במקסימום מאמץ ומאוורר ב60% ( לא שומעים אותו כלל ) אז אני שוקל אם בכלל לשים את הבלוק עליו .

פורסם
ציטוט של captaincaveman

מרשים, furmark זה הרוצח השקט

פורסם

ציטוט של captaincaveman

לא לגמרי הבנתי איך אני יודע אם SLI עובד או לא (חוץ מלשים OVERLAY של MSI AFTERBURNER עם אחוז USAGE של ה-GPU)

יש גם את ה-SLI Indicator:

nvcpl_sli_visual_indicator.jpg

ציטוט של captaincaveman

תודה. זו ההגדרה היחידה? אם המשחק תומך ב-SLI ובחרתי Maximize 3D performance זה יעבוד כמו שצריך? מה עם משחקים שאין להם פרופיל ספציפי?

אני משתמש בגשר הישן הקשיח שקיבלתי עם לוח האם בינתיים. מחכה שיצא אחד שתואם ל-waterblocks.

לגבי משחקים ללא פרופיל, אתה יכול להשתמש ב-nvinspector ע"מ לקבוע דגלי תאימות ל SLI שנבדקו ע"י הקהילה, מוצגים ברשימה הבאה (בעמודות Custom DX Sli):

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=392715

בנוגע לגשר, עד שיהיה לך גשר HB, אתה יכול בינתיים להשתמש ב-2 גשרים רגילים לטובת שיפור ביצועים (תקף ל-Pascal בלבד)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של SyndromE

.

מילים כדורבנות!

נראה לי שתפסתי את התגובה שלך באמצע העריכה שלה או איזה באג פורום מוזר אחר כלשהו :)

פורסם

סבלנות תן לי שנייה חחח... יש לי בעיה חוזרת שאני לא מצליח לפרסם תגובה (משהוא דפוק פה).  אז אני מפרסם תגובה ריקה דרך tapatalk ואז עורך אותה בכרום :s07:

פורסם
  • מחבר

תודה! מסתכל על הלינק ב-Guru3d.

פורסם

קנית שני כרטיסים בתקופה מצויינת לדעתי. NV הצהירו כבר שהם יתעמקו בזה ( זוג כרטיסים ב SLI ) וינטשו תמיכה בשלושה\ארבעה כרטיסים.

יהיה לך בעיות בחודשים הראשונים עד שכמה סטים של דרייברים יסדרו את זה. אני מניח שזה לא חדש לך אם באת כבר

ממערך כרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים