פורסם 2016 ביוני 289 שנים מחבר אין על EKWB. הבלוקים כבר בדרך לארץ. יהיו אצלי אולי אפילו מחר, ובתקווה לא יאוחר משישי. יכול להיות סופ"ש מעניין (הכרטיסים יהיו אצלי מחר)
פורסם 2016 ביוני 299 שנים ציטוט של captaincaveman לא ניסיתי. צריך אחד שמתאים ל-Waterblocks. מחכה ש-EKWB יוציאו. אני מנסה להבין למה הם מוציאים בלוקים שבמתכוון מונעים ממך להשתמש בגשר של NVIDIA , בגלל זה אני לא קונה בלוק לMSI , את האמת בגלל זה קניתי אותו ולא את הINNO3D X3 , כאשר אתה מפרק את הקירור של הMSI עדיין אפשר לשים בלוק רק לGPU והשאר עדיין מקורר פאסיבית בצורה מלאה . מחכה לראות בנצ'ים ותמונות במארז ולא באוטו
פורסם 2016 ביוני 299 שנים מחבר לגבי תמונות, אני חושש שלא תהיינה כאלה לפני שישי. הבלוקים מגיעים רק מחר, ובערב אני לא אוכל להתעסק עם זה לצערי. Sent from my A0001 using Tapatalk
פורסם 2016 ביולי 19 שנים מה זה, סדרה בהמשכים.... כל 12 שעות עוד תמונה אחת נוספת, והכל כדי לשמור על מתח הצופה ?
פורסם 2016 ביולי 19 שנים מחבר בתקווה כל דבר כרגע הם מחוברים, וזו פעם ראשונה שלי עם NV מאז שהיה לי GEFORCE 2 Ultra... על הדרך גם החלפתי את המשאבות ל-PWM, המחשב שקט לחלוטין עכשיו. הדבר היחיד שאני שומע זה את הספק של ה-HTPC שלידו. בדקתי את wow עם 5 חלונות ב-4K על ultra. מקבל 60 בחלון הראשי ו-30 בכל אחד מארבעת האחרים. אני מניח שזה ירוץ הרבה יותר מהר אם אסיר את מגבלת ה-FPS, אבל לא רואה סיבה. כשהרצתי חלון אחד, קיבלתי באיזור ה-200 fps. חוץ מזה, ה-GFX score ב-firestrike הוא 36K, עם 4x290X הגעתי ל-43K. הם היו מומהרים ופה עוד לא התחלתי להתעסק עם זה. מבחינת טמפרטורה, ב-3dmark הם הגיעו ל-40... מטורף. לא מתרגשים גם מ-2100 לליבה. די מרשים נערך 2016 ביולי 19 שנים על-ידי captaincaveman
פורסם 2016 ביולי 19 שנים מתוך סקרנות, מה הנך עושה פרקטית ו/או פרודוקטיבית עם הארסנל הזה, חוץ מלהריץ בנצ'ים ולהנות מטמפ' נמוכה בגלל קירור מים ? היש שם איזה number crunching רציני שאתה מריץ ברקע, איזה חישוב אופטימלי לאלמנט מרכוז קריסת ליבה גרעינית, משהו שמייצר לך בתורו הכנסה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.