עבור לתוכן

כרטיסי Radeon RX 480 יורדים מפס הייצור

Featured Replies

פורסם

צילומים של כרטיסי Radeon RX 480 מחברת XFX אשר יורדים מפס הייצור, לקראת ההשקה המיועדת ב-29 ביוני.

תדר פעולה מירבי של 1,328MHz שאיתו אמור להגיע הדגם ישירות מהמפעל מעיד לכאורה גם על פוטנציאל המהרה נאה עבור ליבת ה-Polaris 10 החדשה של AMD, גם בגירסאות המצויידות בקירור הרפרנס של החברה.

https://goo.gl/fn0pNx

rxr.jpg

rxr1.jpg

rxr2.jpg

rxr3.png

פורסם

כשאני רואה כל הזמן סחורה חדשה טרייה ומגרה, בשעה שבמוחם של לא מעט חובבים בתחום כבר רצה

לה התמונה בה הם רואים את עצמם הולכים לחנות ורוכשים את הצעצוע החדש בניילונים כמו זה שמופיע בתמונה עכשיו,

לא יודע למה, אבל אני רואה לנגד עייני משהו אחר לחלוטין:

אני רואה לוחות יד שניה שמתמלאים בשאריות במחירי הצפה, על ידי כל מני כאלו שרק אתמול קנו במחיר

גבוה והיום מסתכלים על ערך הצעצוע שלהם מתאדה כלא היה.

זה רק אני ככה ?  הרק אנכי קוטף מהלוחות כמו משדה פרחים את כל אותן שאריות שעדיין טובות וראויות לכמה שנים נוספות,

וממלא את המחשבים שאצלי בבית בכח ביצועי טוב דיו, במחיר של כמעט חינם ?

ריבונו של עולם - אפשר לקבל כ- 50% כח ביצועי של היום, בשבריר המחיר על ידי שאריות מאתמול.

ולמי זה בכלל מפריע ?   אז שלא יהיו 100 תמונות לשניה, נסתפק "רק" ב- 50. אפשר לחשוב שמישהו ישמע איזה אסון.

מקסימום נרד לרזולוציה של רק FullHD, או לדרגת גרפיקה אחת פחות מאולטרה.

לביתי (או בני) זה לא מפריע. ואם להודות על האמת, ככה ביננו, גם לי לא ממש.

ולמי בכלל יש כח לשבת כל היום על המוניטור ולספור כמה תמונות עברו מול העיניים בשניה.... 

בהחלט חומר למחשבה.

ושיצרניות החומרה לא ישמעו אותי, עוד יוציאו עלי חוזה :behead:

פורסם

שידרוגיז זו מחלה 

המצעד השדרוגיז מציגים למי יש "חדש יותר "

לי יש מחשב משנת 2008 ואני לא ממהר.

פורסם

sim אתה חולה במחלה אחרת :D 

היא נקראת מחשביטיס פרהיסטוריטיס לא משדרגיטיס בחיימיס.

בואנה זה נשמע כמו קללות ביוונית :o 

התרופה היחידה למחלה שלך היא שריפה מוחלטת של המחשב :)  ללא אפשרות להחלפת רכיבים.

פורסם

עדיף לי להיות חולה בפרהיסטוריס מאשר בשדרוגיז.

כל תרופה תרפא מחלה זו , אני יכול הסתפק במחשב מלפני שנתיים.

ממחלת שדרוגיז אי אפשר להירפא כי כל הזמן יש חידושים.

פורסם

o-o

מן הסתם שאתה יכול להסתפק במחשב בן שנתיים, המחשב שלך מ2008 חח

אני גם לא מהממהרים לשדרג. גם את המחשב הנוכחי שלי קניתי מיד שנייה ולא את שיא הטכנולוגיה.

פורסם

nec_000 אתה יכול להגיד את אותו דבר על עוד שווקים, דוגמא בולטת זה שוק הרכבים.

הירידת ערך היא משמעותית מאוד וזה נהיה משהו לגיטימי שאנשים מחליפים רכבים כל שנתיים-שלוש ומסתכלים

ככה על מזעור הפסד וירידת ערך. במה זה שונה ? זה לא עניין שאפשר להסביר בכמה משפטים על צרכנות בעולם המערבי,

ויש על זה מחקרים מפה ועד להודעה חדשה.

ואם מדברים כבר על הנושא של חומרה אז יש לזה פתרון במידה ואתה מאמין במה שאתה אומר. לקנות קונסולה.

לא צריך להחליף\לשדרג. לא מתעסקים עם הגדרות. לא עם רזו'. לא מעניין פריימים. כמו שזה נשמע אז ככה זה - מכונת משחקים.

ועדיין יש שוק גדול מאוד של גיימרים שיעדיפו PC וכנראה יש לזה סיבות מספיק טובות.. אני לא הייתי מחליף PC בשום קונסולה ואני ימשיך

לשדרג ( נניח בחוכמה ביחס לאחרים )..

בזמן שאנשים אחרים מחליפים רכבים כמו גרביים, מחליפים סמרטפונים כמו תחתונים ( ואני עד היום עם גלקסי 2 ) ומבזבזים על דברים

אחרים שנראים לגיימר ממוצע כמו שטויות.. בקיצור עניין של העדפות..

אין לי מושג למה חושבים ששוק ה PC מת או בדרך למות. יש ירידה מתונה במכירות של יצרניות שונות ( כמו לוחות אם ) וזה בלתי נמנע

מאז שנכנסו הסמרטפונים לעולם בתאוצה, אבל זה עדיין שוק מאוד רווחי ואני מניח שלא נגיע למצב שם של רווח 0 גם אם יצרניות יצבעו את הלוחות בסגול.

פורסם

^ פה אני איתך לחלוטין. ואגב חוטא מאד, כי אצלי כל שנתיים על השעון = 24 חודש, מכונית חדשה מחליפה את קודמתה ואפילו

שנסעה פחות מ- 30 אלף ק"מ.

מבחינה כלכלית גרידא כנראה זו אינה הדרך הכי אופטימלית לכסף, אבל הי, מבחינתי עבור שקט נפשי בלנסוע במוצר שלא יעשה

לי בעיות ולהישאר כל העת עם המילה האחרונה מבחינת בטיחות, הם משהו שמוכן לשלם עליו.

במיוחד בטיחות ומשפחתי - שהם מעל הכל בלי כל ויכוח.

מה גם שבתחום הרכב ההתפתחות הטכנולוגית היא צב לעומת מאיצי מסך, והנה בכל זאת עושה את ההחלפה הזו כל פעם מחדש.

השיקולים שם הם של שחיקת המכונה בלאי פחת עלות מימון וכו'...  שנראים קצת יותר מורכבים מאשר חומרת מחשבים (אך לא נכנס לכך).

מצד שני בעולם החומרה שבו הנני שוחה היטב הן השכלתית והן מקצועית, אנכי לצרכי הביתיים גרידא שהם בעיקר תחביב ולא צורך

מעבר לכך, מנסה למקסם את התמורה לשקל. לא בגלל שחסר חלילה , אלא שאצלי זו דרך שמאמין בה:

פשוט לא רואה טעם כאשר כל ההבדל בין המוצרים, הוא פער זניח לחלוטין מבחינה פרקטית. אז להוציא פי 6 רק כדי כל

שנה להשאר מעודכן הכי שניתן,  זה טיפשי מהזווית הצרכנית והשימושית גם יחד.

*אגב כמוך עם אותו סמרטפון נתקע שנים ולא מחליף עד שמת, למרות שבעבודה התעקשו לתת לי חדש, ויתרי. מבחינתי

העול רק בללמוד מחדש את המכשיר הוא טירחה שאין לי כל עניין בה.

כנ"ל בקונסולות, זה נחמד עבור הילדים ובמיוחד עם החיישן האופטי/תרמי שמאפשר להם לשחק בלי להחזיק שלט ביד,

אך עבורי ולגילי, באמת שלא תודה. "קנאק" אחד מיותר בגב ואני על המיטה לחודש.

וכנראה גם שגדלתי על דור ישן, זה שאם אין מקלדת או ג'ויסטיק ועכבר, זה מרגיש לנו לא טבעי ולא נכון ביד (וגם לא נכון בעין)

you cannot teach old dog new tricks

פורסם

איזה סוג של כרטיס מסך של AMD אמור להתחרות ב1070 וב1080?

פורסם

הvega

פורסם

שייצא כנראה ביחד עם הכותר battlefield 1 רק באוקטובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים