עבור לתוכן

קניית GTX 1080

Featured Replies

פורסם

huh? מוזר. @Zeev86 באיזו רזולוציה אתה משחק? וגם, איזה מעבד יש לך?

אני מריץ את fallout 4 על ההגדרות הכי גבוהות ואם אני זוכר נכון, אני מקבל פחות או יותר את אותו הFPS אם לא יותר אפילו.

ויש לי כרטיס מסך הרבה יותר חלש (7970 עם OC) ומעבד i5 3470@3.8ghz.

פורסם
ציטוט של Zeev86

אם אני רוצה 4K, ה-GTX1080 יספיק עבור זה?

אם יש לי מחשב בן 4 שנים עם מעבד ivy bridge i5, עם כרטיס כמו 1080 כדאי כבר לקחת מחשב חדש?

ל-4K ה-1080 מרחף באזור ה60 FPS נכון להיום, אני לא ממליץ על SLI אז הייתי אומר חכה ל-1080Ti אם אתה סגור על 4K. 

מעבר לזה, ה-1080 מצטיין ב-1440P שגם זמין בקצב רענון גבוה היום על פאנלים (למרות שלא זולים) של IPS.

4K יהיה יותר מעניין עוד 2 דורות אולי, כשנקבל DP (או כל תקן אחר) שיכול לשדר 4K בקצב רענון של יותר מ60, אולי 120-165 אבל תלוי ביצרניות המסכים והפנאלים. 

המעבד שלך בOC ל4.2 יהיה מעל ומעבר לכרטיס יחיד. 

פורסם
ציטוט של HunterVee

ל-4K ה-1080 מרחף באזור ה60 FPS נכון להיום, אני לא ממליץ על SLI אז הייתי אומר חכה ל-1080Ti אם אתה סגור על 4K. 

מעבר לזה, ה-1080 מצטיין ב-1440P שגם זמין בקצב רענון גבוה היום על פאנלים (למרות שלא זולים) של IPS.

4K יהיה יותר מעניין עוד 2 דורות אולי, כשנקבל DP (או כל תקן אחר) שיכול לשדר 4K בקצב רענון של יותר מ60, אולי 120-165 אבל תלוי ביצרניות המסכים והפנאלים. 

המעבד שלך בOC ל4.2 יהיה מעל ומעבר לכרטיס יחיד. 

מה הרזולוציה המלאה כשמדברים על 1440p? יש לי טלוייזיית 4K עם כמה רזולוציות שמופיע בתוכן 1440.

2 דורות זה אומר לפחות לחכות עוד שנתיים? האמת שאם כבר קניתי טלוויזית 4K אז לדעתי כבר עדיף ללכת עכשיו על 1080. אני לא מאלה שמתבאסים שיש להם 59 FPS במקום 60.

פורסם
ציטוט של OvO

huh? מוזר. @Zeev86 באיזו רזולוציה אתה משחק? וגם, איזה מעבד יש לך?

אני מריץ את fallout 4 על ההגדרות הכי גבוהות ואם אני זוכר נכון, אני מקבל פחות או יותר את אותו הFPS אם לא יותר אפילו.

ויש לי כרטיס מסך הרבה יותר חלש (7970 עם OC) ומעבד i5 3470@3.8ghz.

מעבד i5-3570 אני חושב (לא K).

אני משחק על 1080P בכל המשחקים.

בWITCHER3 למשל גם בהרחבות החדשות ה-FPS אצלי לא יורד מ59-60.

ב-FALLOUT4 לעומת זאת באיזור הראשון זה היה עוד נסבל, הFPS היה די גבוהה עם קרטועים פה ושם, אבל ב-DLC האחרון במיוחד ליד FOG זה בלתי נסבל. אני כבר משחק על MEDIUM ועדיין יש את אותם הקרטועים, רוב הסיכוי שאכן מדובר על המעבד שלי.

אז חשבתי לעצמי, אם יש לי כבר כאלה בעיות, והמעבד אצלי כבר 4-5 שנים, אז אם לקנות כבר כרטיס חדש אני חושב עדיף כבר עם מחשב חדש, לא?

(זיכרון ודיסקים אני מעביר מהקודם כי הספק במילא בא עם מארז חדש).

פורסם

1440P זה 1440X2560 בפורמט סטנדרטי או 1440X3440 בפורמט סופר רחב. 

2 דורות זו הערכה גסה אבל לדעתי ממוקמת היטב לפחות איך ששוק המסכים פרח בשנתיים האחרונות, ועקבתי אחרי השוק הזה די באדיקות. אז בגדול זו הערכה של מומחוי. 

פורסם

ציטוט של Zeev86

אז חשבתי לעצמי, אם יש לי כבר כאלה בעיות, והמעבד אצלי כבר 4-5 שנים, אז אם לקנות כבר כרטיס חדש אני חושב עדיף כבר עם מחשב חדש, לא?

אני אישית הייתי מחכה עוד דור של מעבדים.

וגם אז הייתי משדרג רק אם הקפיצה הייתה באמת משמעותית.

פורסם

OvO צודק, באותה נשימה, INTEL מוציאה את הדגמים הראשונים של Kaby Lake כבר בדצמבר השנה אז יכול להיות ששווה לחכות. 

פורסם

שווה לחכות ל- octacore. סבירות אפשרית שנראה אותו איפה שהוא ב- 2017, משום ש- AMD מוציאה את ZEN ואינטל סביר להניח שתגיב.

ואם כך, אז יש סבירות שבקיץ הבא זה גם יהיה כבר בליתוגרפיה של 10nm .

פורסם

nec אין מצב שאתה יוצא לקמפיין להורדת מחירי המעבדים בנוסף לקמפיין של הורדת מחירי ה970 (שנמצא בעיצומו)? :D 

פורסם

^ אצא באיזה קמפיין שמתחשק לי :cwm3:

פורסם

סליחה :lipsrsealed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים