עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

ציטוט של coch

אני חולק עלייך, אבל בסדר.. פורום ציבורי כמו שאמרתם.

על זה אני רק יוסיף שיש לי שתי גירסאות של EVGA SC 970GTX הדגם של הקירור מפוח שבקושי אם בכלל נמכר בארץ.

אחד בשימוש על המחשב האישי שלי והשני קיבלתי מחבר שלא לקח איתו את המחשב שלו ובחורף שהסתיים עבר תפקיד ועשה רילוקיישן לסאן חוזה.

הכרטיס שלי האישי שעליו הייתה פחות אחריות, אולי חודש או חודשיים.. נמכר ב 1200 ש"ח ביום שישי האחרון. הבחור שקנה הגיע לבדוק אותו אצלי

בבית.. והוא מבין עניין. יודעים למה הוא שילם עליו 1200 שקל ולא קנה 980 ב 1400-1500 שקל שראיתי כאלה כבר עם אחריות ביד שנייה ?

כי הוא רצה EVGA.. והוא רצה מפוח.

רלוונטי לנאיביות שלי ? האם שמישהו מחפש כרטיס ספציפי, איזור ספציפי בארץ.. וכו' וכו' זה הופך את הקנייה ללא רלוונטית כי המחיר לא מאוד משתלם

ביחס למה שהולך לקרות בשוק ?

עזוב גבר, אנשים פה בטוחים שהעולם מסתובב סביבם. איך שהם חיים וחושבים, ככה זה גם שאר העולם.

(זה אגב ממש בולט עם ה6950X, ראיתי המון תגובות שהוא מיותר כי הוא לא משפר ביצועי גיימינג)

ואוסיף, שיש אנשים שההמתנה של חודשיים - שלושה עד שגרסאות הrx480 OEM יגיעו לארץ לא שווה את ההפרש במחיר של 400 שקל ויעדיפו לקנות עכשיו יד שניה (לSLI לדוגמה).

ציטוט של nec_000

עובדה שניה: ב 29 ליוני amd משחררת את ה nda על הכרטיסים ומתחילה שווק בחנויות. גם את המחיר היא כבר פרסמה, 200 דולר לגרסאת 4gb זכרון ו- 230 דולר לגרסאת 8gb זכרון. אלו מחירים שמתורגמים למחירי ישראל בחנויות בארץ לאחר הכפלה בשער של כ 5 וחצי שח לדולר, באזור חיוג 1000 עד 1200 שח.

כמו כן נחשפנו כבר לביצועי rx480 מכל מקור וכל הדלפה אפשרית, לרבות ביצועים חתומים מאתר 3dmark עצמם ישירות. הכרטיס מציג ביצועים ברמה שבין R9-390x לבין gtx980, משמע גבוהים קצת יותר מאלו של דגם 970.

לפי מה שאני רואה, כרטיסי OEM יימכרו ב270-300 דולר בחו"ל. שווה ערך לאזור 1250 בארץ. איפה ראית יותר זול?
בבנצ'ים 480 יותר חזק מ980? עד הNDA אני לא מאמין לשום מילה של AMD. גם בנוידיה ראיתי התייחסות שייתכן שהגרסאות ששלחו למבקרים הם cherry-picked, אז תכלס, בשביל השוואה הוגנת יש עוד מספיק לחכות.

אני עדיין לא מבין למה אתם יוצאים מנקודת הנחה שיבואנים בארץ כ"כ מטוטמטים שהם ימכרו ממש בזול כרטיסים חדשים ויזרקו את מה שכבר יש להם במלאי? אתם רואים הרי מה קורה עם ה1080\1070 החדשים, מחירים בשמים.

• תגובות 35
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של coch

אני חולק עלייך, אבל בסדר.. פורום ציבורי כמו שאמרתם.

על זה אני רק יוסיף שיש לי שתי גירסאות של EVGA SC 970GTX הדגם של הקירור מפוח שבקושי אם בכלל נמכר בארץ.

אחד בשימוש על המחשב האישי שלי והשני קיבלתי מחבר שלא לקח איתו את המחשב שלו ובחורף שהסתיים עבר תפקיד ועשה רילוקיישן לסאן חוזה.

הכרטיס שלי האישי שעליו הייתה פחות אחריות, אולי חודש או חודשיים.. נמכר ב 1200 ש"ח ביום שישי האחרון. הבחור שקנה הגיע לבדוק אותו אצלי

בבית.. והוא מבין עניין. יודעים למה הוא שילם עליו 1200 שקל ולא קנה 980 ב 1400-1500 שקל שראיתי כאלה כבר עם אחריות ביד שנייה ?

כי הוא רצה EVGA.. והוא רצה מפוח.

רלוונטי לנאיביות שלי ? האם שמישהו מחפש כרטיס ספציפי, איזור ספציפי בארץ.. וכו' וכו' זה הופך את הקנייה ללא רלוונטית כי המחיר לא מאוד משתלם

ביחס למה שהולך לקרות בשוק ?

עזוב coch, נדמה שהם הנאיבים כפי שNEC ציין...

כפי שאמרתי בעבר, ישנם משתנים בהם המוכר/קונה מתחשבים, והמחיר יכול להיות או למעלה או למטה, בהתאם לצרכים של כל אחד.

ו-@nec_000, המשך הירידות שלך לפסים האישיים, רק ממשיכים להוכיח לי עד כמה אתה הוא האינפנטיל...

תפסיק להתפאר מהקוקוד שאתה נמצא בו, תוריד את האף ותרד אל העם.

פורסם

@elikh אלה כרטיסים שמיועדים לחבר'ה שלא מעוניינים בהתעסקות עם התדרים. כרטיס רגיל, כלומר ''מובחר פחות'', יעלה באזור החיוג ש-nec ציין. ובאשר ל-RX 480, לכל הפחות נקבל ביצועי 390~390X. פיורי? אולי אחרי OC מכובד. בין כה וכה, עדיין מדובר בדיל מאוד משתלם ביחס לכמות הביצועים, שלמען האמת, יוציא את ה-1070 דיי רע (30%~ פחות ביצועים, אך עבור חצי מחיר). 

ובאשר לכל הירידות פה; מאוד מיותר בעיניי. אני נוהג לעבור בפורום כדי לקרוא את דעת הקהילה באשר לתוכן חדשותי ואני מוצא את עצמי נגעל פעם אחר פעם מהיחס המזלזל וההתנשאות של כמה מכם. בשפת העם – צ'יל, כולם פה עם אהבה לתחום כרטיסי המסך, אף אחד לא צריך להתעצבן כי הדעה הזו לא צולבת לדעה האחרת. (:

פורסם

לא מחפש להתנגח עם אף אחד.. בול ההיפך נחמד מאוד לדעת שיש פורום פעיל בנושא כרטיסי מסך \ חומרה ואני מבין את הצורך ליידע אנשים

אבל יש דברים שלא חייבים להסכים עליהם. במידה והתגובה האחרונה כללה אותי אז לא התכוונתי לזלזל או להתנשא מול אף אחד, סה"כ

אמרתי את דעתי בעניין המכירות יד שנייה.

פורסם
ציטוט של DimRah

עזוב coch, נדמה שהם הנאיבים כפי שNEC ציין...

כפי שאמרתי בעבר, ישנם משתנים בהם המוכר/קונה מתחשבים, והמחיר יכול להיות או למעלה או למטה, בהתאם לצרכים של כל אחד.

ו-@nec_000, המשך הירידות שלך לפסים האישיים, רק ממשיכים להוכיח לי עד כמה אתה הוא האינפנטיל...

תפסיק להתפאר מהקוקוד שאתה נמצא בו, תוריד את האף ותרד אל העם.

מזלנו "שהעם אליו ביקשתני לרדת", אינו מיוצג על ידי אנשים שכמותך (אתה נותן לעצמך יותר מדי קרדיט).

אנשים המנסים להונות רוכשים מסכנים, שכל חטאם הוא בכך שאינם בקיאים דיים בתחום, ואתה מגרז אותם על ימין ועל שמאל.

ועוד מנסה להתחמק בטענה "שאף אחד לא שם להם אקדח לרכה"

אתה פשוט לא מתבייש. נקווה לפחות שחומרה פגומה אתה לא דוחף להם על הדרך גם... 

פורסם

נדמה לי שאתה נותן לעצמך קרדיט, לא אני.

גבר תתקדם כבר, אתה לא מכיר אותי, ומי שכן מכיר יודע שאני נותן את כל ההיסטוריה על רכיב כזה או אחר

לפני שאני מוכר משהו.

לדעתי, אתה אדם עלוב בזה שאתה מנסה לרדת לפסים אישיים כי מישהו לא הסכים איתך לגבי אופן מכירה של כרטיס מסויים, כי זה לא לרוחך. אני לא מתיימר לומר לאחרים איך אתה מוכר ובאיזה סכומים, לכתוב כאן בפורומים X ולעשות Y בפועל כל אחד יכול.

אני אמיתי, וזו דעתי. למי שלא טוב, שיתקדם.

עצתי לך, תפסיק להיות כזה יפי נפש פלצני ומתנשא. זה לא הולם אף אחד.

אתה מנסה לשכנע כל פעם את כולם שאתה "שומר הצרכן התמים שלא יודע מה הוא עושה" רק בשביל להיראות יפה מול כולם... תפסיק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים