עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

חחח תראו מי מדבר על התחמקויות וזבובים לחרא...

לא רק שהתקרבת למשפט הזה:  "לפחות בעיניי אני לא מנסה לשכנע, אלא לשקף את דעתי בנושא כנגד דעתך, כי אני לא רואה שמישהו אחר עושה את זה וחבל" כמו זבוב לחרא, אתה בעצם התעלמת והתחמקת מכל האשמות שווא שלך לגבי שציינתי למעלה.

איך ידעתי שתתפס על המשפט הזה, זה היה יותר מידי טוב מלא להשתמש בו, וצדקתי...

סבורני, שהקורא הנורמטיבי מבין עד כמה אתה מתנשא ופלצני בכל תגובה ותגובה שאתה כותב.

אני את ה"שיחה" ההזוייה הזאת סיימתי איתך.

• תגובות 35
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל שהגעתם לרמה כזו אישית בשיחה, ממש מיותר, המוכר יכול לתמחר באיזה מחיר שהוא רוצה, והקונה יכול לבחור אם לקנות או לא, אין טעם בוויכוחים שגולשים לכמה תרד'ים.

פורסם

אני באמת לא מבין למה אתם ממשיכים להתווכח, מי שירצה יקנה ומי שירצה ימכור.
אני אישית לא אמליץ לאף אחד לקנות ביותר מ800 כי סביר מאד להניח שעם תוספת זניחה אפשר יהיה לקנות כרטיס חדש עם ביצועים דומים בסוף החודש.

פורסם

800-850 זה מחיר טוב לדעתי גם למוכר וגם לקונה.

פורסם

^כפי שציינתי בעבר, המוכר רוצה X על הכרטיס, יש לו 2 אפשרויות - או לקנות או לא ולהמשיך הלאה. אף אחד לא מצמיד אקדח לרקה.

ולגבי המחיר, shapin, אני חושב שיש כמה משתנים שיכולים לקבוע מחיר לכרטיס יד2 מעבר לזה שהכרטיס היה בשימוש.

*תוקף אחריות - ככל שהאחריות יותר גבוהה, המחיר עולה.

*OC - לא נעשה OC בכרטיס, יותר סיכויים לזה שהכרטיס "בריא", מעלה את מחירו.

*אחזקה - לא יודע עד כמה זה באמת גורם לאנשים, אבל בעל כרטיס שעושה טיפול חודשי (ניקוי אבק ושטויות) אולי לדעתו זה גם מעלה את הסכום - לדעתי לא ממש.

כל מוכר מתמחר ע"פ המשתנים שלו בהתאם לזה שהכרטיס היה בשימוש.

יש שימכרו ב-800 ויש ב1000+. לדעתי כרטיס 970 יד 2 צריך לעלות גג עד 1200-1300, מה המינימום? לא יודע. לא מעניין אותי.

פורסם

חחחחחחח גג 1300, יופי שלא 1700 וזהו.
זה כרטיס דור קודם שעכשיו נמכר כחדש בארה"ב ב220$, אם מישהו טיפש מספיק לקנות את זה ביותר מ900 מגיע לו.

פורסם

תהיה ציני כמה שאתה רוצה, אבל זו דעתי וזו דעתך. כבד את שלי כפי שאני מכבד את שלך.

פורסם

ראיתי את הפוסט הזה ואני חייב להבין, באיזה עולם אנשים פה חיים?

המטרה של היצרניות זה להרוויח כסף - ולא לעשות את חיי הגיימרים יפים. הם יודעים למתג את המוצרים שלהם ככה שאנשים יקנו הכל מהכל, ולא רק את הטוב ביותר במחיר נמוך!

@Moon-Mageאיפה ראית את 970 במחיר כזה? אני רואה באמאזון מחיר 350$ שעם מע"מ ומשלוח ושער המרה מתקבל מחיר כמעט כמו בארץ.

מישהו פה כתב שה RX 480 יעלה 1000 שקל בארץ, כמה חוסר הבנה צריך להיות? המחיר שלו עתיד להיות200 דולר תוסיף לזה מע"מ ומשלוח + רווח מקומי, תגיע בערך ל1200!

ואני די בספק שהביצועים שלו בפועל יעלו על אלה של 970.

ממבט פשוט בהבטחות של NVIDIA ובתוצאות בפועל על הכרטיסים החדשים, אף אחד לא יקבל פה כרטיסי מסך במחירים מצחיקים כמו שחושבים.

באמת יש כאן מישהו שמאמין שבסוף נראה את ה1070 ב2000 ש"ח? או את ה1080 ב2800? נשמע לי הזוי לגמרי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

הערכת מחיר צריכה להתבסס על שיקולים שמבוססים ממכלול של דברים כמו ביצועים/צריכת חשמל, יחס ביצועים/שקל ואיזה שינויים יש בשוק כרטיסי המסך וכאן אנחנו ניצבים בפתחו של צומת גרכים בשוק כרטיסי המסך.
נבידיה ירתה ראשונה אמד תירה בסוף החודש - 480/470/460 ובהמשך יצאו כרטיסים כמו 490 , vega שהוא 490rx?   ו1080TI כתגובה לvega 
1060כתגובה ל480 או 470 וכדומה

היכן זה שם את ה970 המדובר שלנו? הוא מאבד מערכו הרבה ישנה ירידת ערך גדולה זה לא משהו שרירותי זה מבוסס על שינויים בשוק הכרטיסי מסך ולכן צרכן נבון שעוקב ויודע מהם השינויים וההתפתחויות ידע טוב יותר מה ערכו הריאלי של ה970 עכשיו הבא נראה...480RX יתמוך בdirectx 12 ועוד דברים חדשים ויהיה בעל יחס צריכת חשמל/ביצועים טובה משמעותית מהדור הקודם של אמד לגבי נבידיה כמו שמישהו כאן מהפורום טען אי אפשר לדעת באמת עד שהכרטיס הזה יצא איזה כרטיס יותר יעיל בזה, אפשר להעריך וזו ספקולציה אבל זה בסדר כי אנחנו עוסקים בזה גם עם זאת אני לא ממליץ להסתמך על ספקולציות בהחלטות הסופיות שלנו כצרכנים.
הבה נמשיך אז בסוף החודש יהיה כרטיס שצפוי לעלות כ1200 ש"ח שהוא חלש רק ב5 אחוז(דרייברים ישנים גם) מה980 משמע הוא יותר חזק מ970 זו הערכה ויש לקחת אותה בערבון מוגבל. לאור זאת לקנות את ה970 ב1000 ש"ח + זה קנייה לא נבונה בלשון המעטה אני היתי מתמחר את הכרטיס הזה 600-900. יותר מזה זה פשוט פזיזות לדעתי אלא אם כן אתה חייב נבידיה וצריך מעבדי קודה אז יש הגיון מסוים בזה כבר.
עיקרו של דבר להגיד 1300 ש"ח מחיר גבול זה שרירותי ולא נשען על שיקולים פרקטים. 
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

פורסם

מעבר לעובדה ש 970 חדש בחנות בארץ בפלונטר נמכר ב 1450 שח, יש מישהו שפוי שמוכן לשלם 1300 שח, קרי 90 אחוז ממחיר חדש, על משומש ?

DimRah מתמם ולא בכדי הולך לאבוד עם ביטויי אקדח לרקה שאינם אומרים מאומה. שהוא יתמודד עם הטענות שכן נאמרו ואלו:

970 חדש בחנות עולה 1450 שח ברגע זה ובמלאי. איך הוא מעז בכלל לנקוב בסכום של 1300. הוא לא הזוי, הוא פשוט מאמין באמת במחיר הזה כראלי, משמע הוא....  שכל אחד ישלים לבדו את המשפט.

עובדה שניה: ב 29 ליוני amd משחררת את ה nda על הכרטיסים ומתחילה שווק בחנויות. גם את המחיר היא כבר פרסמה, 200 דולר לגרסאת 4gb זכרון ו- 230 דולר לגרסאת 8gb זכרון. אלו מחירים שמתורגמים למחירי ישראל בחנויות בארץ לאחר הכפלה בשער של כ 5 וחצי שח לדולר, באזור חיוג 1000 עד 1200 שח. כך מתומחרים בכל אופן יתר הכרטיסים אצל ksp וכל יתר החנויות, לא משנה אם זה כרטיס מנוידיאה או amd.

כמו כן נחשפנו כבר לביצועי rx480 מכל מקור וכל הדלפה אפשרית, לרבות ביצועים חתומים מאתר 3dmark עצמם ישירות. הכרטיס מציג ביצועים ברמה שבין R9-390x לבין gtx980, משמע גבוהים קצת יותר מאלו של דגם 970.

ואם המחיר הולך לעמוד בישראל בעוד כשבוע על 1000-1200 שח למוצר חדש מהחנות שהוא גם מתקדם יותר בדור מה 970, אזי אין כל ספק ש 970 משומש מתחיל מערך זה ומטה. את זה RimDAh מסוגל להכניס למעט תאים האפורים שנותרו בין שתי קירות ראשו, או שאנחנו פה בשיח של אינפנטילים ?

פורסם

כל מה שטענתם לגבי המחירים של 480\490 וכו'.. ספקולציות.. אני לא אומר שאין בזה היגיון בריא אבל עדיין..

אני גם אוסיף שבן אדם שרוצה למכור כרטיס ביד שנייה, יכול לנסות למכור את הכרטיס גם במחיר החנות כחדש.. שיבושם לו.

אני לא חושב שלבוא ולהניע אנשים מלקנות יד שנייה כי - יש ספקולציות שכרטיסים כאלו או אחרים כחדשים יהיו במחיר הזה, או כי

הייתה לפני יום וחצי ירידת מחירים זה משהו לעניין. סה"כ בן אדם שמוכר ביד שנייה הוא כמו בן אדם שקונה.. האחריות לעשות בדק בית

היא על שניהם לפה ולפה. מי שבפורום פומבי בא ומניע אנשים מלקנות כי מישהו מוכר יקר מידי - לא מכובד לדעתי.

פורסם

חחח מה? זאת בדיוק המטרה של הפורום הזה- ליידע אנשים.
אם מישהו בא לפה ומוכר שטויות במחיר מופקע גם אם הוא בטוח שהוא צודק אני בהחלט אציין זאת, היא ירצה למכור בכל מקרה במחיר הזה? שיהיה לו בכיף בyad2

פורסם

אם מישהו רוצה למכור 970 במחיר של 1300 ש"ח זה מחיר מופקע ? אוקיי.

זה שיש שם ב 1450 ( שם זה פלונטר, איסוף מתל אביב בלבד - ואם הוא יצטרך לנסוע לשם מהצפון ? ), ושם ב 1650, ושם ב 1500, ויש לו עוד שנתיים אחריות וכו' וכו' וכו'..

מחיר מופקע זה לא. מחיר לא משתלם זה יכול להיות. עדיין כל אחד והדרך שלו.

אני הייתי פשוט הולך לראות כמה עולה 970 חדש במגוון החנויות בארץ ולא מכוון על מישהו שפירסם במחיר שלא מוצא חן בענייך..

אבל שיהיה.. זה לא אישי, זה בכלליות אנשים לא מקשרים שמופקע זה משהו אחר.

פורסם

Coch ידידי הנך נאיבי.

מטרת הפורום היא גם להדריך מתעניינים, ליידע אותם ולכוון אותם מלא לעשות שטויות. ואם נמצא אנטרסנטים שבאים להונות צרכנים תמימים, כאלו שאינם בקיאים דיים, ישנה לראייתי חובה מוסרית מצדנו לעזור להדריך ולתת ידע. 

הנני איש מאד עסוק בשגרה מבלי להכנס לפרטים, יש כאן כמה שמכירים אותי אישית ויודעים באיזה קודקוד פרמידה הנני מכהן. יחד עם זאת והיות והנושא קרוב לליבי ומהווה תחביב עבורי, הנני מוצא עונג בלהשקיע את המעט זמן פנוי שיש בלתת עיצה טובה, להעביר ידע, ולסייע לקונים. כך אני מרגיש לפחות שעושה שליחות בתחום שיכול לעשותה.

חברי פורום נכבדים ככל שיהיו, כדוגמתו של ידידנו בעל כרטיס 970 שבא לכאן ועושה נזק הונאתי כלפי ציבור קוראים וצרכנים, יימצא את עצמו ניצב אל מול לא רק כמה חברי פורום מוסריים אחרים משיבים לו חזית, אלא ימצא את עצמו ניצב מולי, משקיע את אותה אנרגיה ומשאבים אישיים כמו שמשקיע בעסקה בשווי 200 מיליון דולר ללקוח בינלאומי.

שינסה אותי.

פורסם
ציטוט של nec_000

Coch ידידי הנך נאיבי.

אני חולק עלייך, אבל בסדר.. פורום ציבורי כמו שאמרתם.

על זה אני רק יוסיף שיש לי שתי גירסאות של EVGA SC 970GTX הדגם של הקירור מפוח שבקושי אם בכלל נמכר בארץ.

אחד בשימוש על המחשב האישי שלי והשני קיבלתי מחבר שלא לקח איתו את המחשב שלו ובחורף שהסתיים עבר תפקיד ועשה רילוקיישן לסאן חוזה.

הכרטיס שלי האישי שעליו הייתה פחות אחריות, אולי חודש או חודשיים.. נמכר ב 1200 ש"ח ביום שישי האחרון. הבחור שקנה הגיע לבדוק אותו אצלי

בבית.. והוא מבין עניין. יודעים למה הוא שילם עליו 1200 שקל ולא קנה 980 ב 1400-1500 שקל שראיתי כאלה כבר עם אחריות ביד שנייה ?

כי הוא רצה EVGA.. והוא רצה מפוח.

רלוונטי לנאיביות שלי ? האם שמישהו מחפש כרטיס ספציפי, איזור ספציפי בארץ.. וכו' וכו' זה הופך את הקנייה ללא רלוונטית כי המחיר לא מאוד משתלם

ביחס למה שהולך לקרות בשוק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים