עבור לתוכן

שאלה לגבי GTX 1080 ב SLI - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי פחות או יותר פה:

http://www.pcworld.com/article/3071332/hardware/its-true-nvidias-geforce-gtx-1080-officially-supports-only-2-way-sli-setups.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1080_2_way_sli_review,3.html

NVIDIA ממליצים רק ל 2 Way?

אם אני רוצה 3 כרטיסים אני צריך איזה מפתח? מאיזה אתר?

ועוד שאלה מאיפה אני משיג גשר חדש? ל2/3 כרטיסים - הגשרים הישנים כבר לא נתמכים?

לא הבנתי כלום :(

פורסם

אפשרי לגמרי לעשות 2WAY, 3WAY ו-4WAY.

NVIDIA פשוט ממליצים רק על 2WAY, וכדי לאפשר ל-3/4WAY אתה פונה אל NVIDIA שנותנים לך מפתח שפותח את הכרטיסים לעשות את המערכים האלה.

תראה את הסרטון עד הסוף, מוסבר שם הכל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, ראיתי את הסרטון

אבל עדיין לא הבנתי מאיפה להשיג גשר ל -2/3 כרטיסי מסך 1080? האם הגשר הקשיח הישן יעשה את העבודה?

האם 2 כרטיסי מסך 1080 עדיפים על 3 TITAN X? :)

פורסם

עד כמה שידוע לי, הגשר מגיע עם הלוח אם שברשותך (אם הינו תומך SLI או 3WAY ומעלה).

לא נראה שיש הבדל בין הגשרים לבין הכרטיסים שאתה מחבר(דור ישן/חדש), תתקנו אותי אם אני טועה.

שמעתי שיש הבדל בין הגשרים הקשיחים לגשרים גמישים, ברוחב התעבורת מידע או משהו כזה, שוב תתקנו אותי אם אני טועה.

דעתי האישית שעדיף 1 כרטיס(או 2 לצורך העניין) מהדור החדש על פני 2 כרטיסים מהדור הישן בהנחה ויש לך תקציב לכך.

לדוגמה: יש לי GTX970, חשבתי אולי לשים עוד אחד ב-SLI וכך אני פחות או יותר מתקרב ל-GTX1080(עם OC ל-GTX970).

אבל אני עדיין יעדיף כרטיס 1 מהדור החדש עם טכנ' חדשות בהנחה והתקציב יאפשר לי.

סתם שאלה, יש לך 3 TITAN X? :D

פורסם

הגשרים הקשיחים הישנים אמורים להמשיך לעבוד. יש גשר חדש HB שאמור לתת ביצועים טובים יותר אבל הוא רק לשני כרטיסים, מי שרוצה יותר מזה שימשיך להשתמש בגשרים הישנים.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

הגשרים הקשיחים הישנים אמורים להמשיך לעבוד. יש גשר חדש HB שאמור לתת ביצועים טובים יותר אבל הוא רק לשני כרטיסים, מי שרוצה יותר מזה שימשיך להשתמש בגשרים הישנים.

בסרטונים שראיתי הבנתי שהגשרים החדשים מהירים יותר וטובים יותר למסכי 4K נגיד.

השאלה שלי אם הישנים אפילו כאלה http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-3W-0032-LR

מספיק טובים?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של DimRah

דעתי האישית שעדיף 1 כרטיס(או 2 לצורך העניין) מהדור החדש על פני 2 כרטיסים מהדור הישן בהנחה ויש לך תקציב לכך.

לדוגמה: יש לי GTX970, חשבתי אולי לשים עוד אחד ב-SLI וכך אני פחות או יותר מתקרב ל-GTX1080(עם OC ל-GTX970).

אבל אני עדיין יעדיף כרטיס 1 מהדור החדש עם טכנ' חדשות בהנחה והתקציב יאפשר לי.

סתם שאלה, יש לך 3 TITAN X? :D

יש כן ולא יודע אם כדאי להחליף ל - 2 

1080

פורסם

@usx על איזו רזולוצייה אתה משחק? יש לך ריבוי מסכים?

פורסם

לא תהיה תמיכה במשחקים ביותר משני 1080. Nvidia חזרו בהם והודיעו שלא צריך מפתח מיוחד בשביל לעבוד עם יותר משניים, מצד שני הם לא מתכוונים לתמוך ביותר משניים למעט בתוכנות בנצ׳מרק. זה לא מונע ממפתחי משחקים תחת dx12 להוסיף תמיכה בעצמם למערכים גדולים יותר, אבל לא הייתי בונה על זה...

Sent from my iPad using Tapatalk

פורסם

בנוסף, מהבדיקות של DudeRandom84 ביוטיוב, הוא מחבר 2 גשרי SLI ישנים במקום אחד ישן ומקבל שיפור ביצועים מכובד \ ניצול טוב יותר של הכרטיסים.  לפחות עד שהוא ישיג את הגשר HB החדש...

פורסם

קנה 2 בינתיים, אני משתתף בצערך שלא כדאי לקנות 3 :D 

The horror .

פורסם
  • מחבר

@DimRah

4K

פורסם
  • מחבר

@captaincaveman תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

@OvO יהיו עדיפים על 3 TITAN X? שיש כרגע

פורסם
  • מחבר

@SyndromE  תודה על המידע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים