עבור לתוכן

gtx 1080 vs 970 sli

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני בדיוק סיימתי להכין את הבנצ'ים עבור הסקירה שאני עושה לערוץ שלי בין 1080 מול 970 SLI.

אמנם אני חובבן אל מול יוטיוברים ענקים אבל אולי פרספקטיבה שונה יכולה לעזור לצרכן הישראלי:)

במידה וההנהלה תאשר לי אני אתן לינק לסרטון כאן כשיהיה מוכן. שימו לב הסרטון הזה בא בחסות החנות בא אני עובד והחנות תקבל במה, ולכן אני לא מעוניין לעבור על חוקי הפורום.

במידה וההנהלה תאשר לי לפרסם פה את הלינק אני יותר מאשמח כי סה"כ אני ערוץ חדש, הערוץ הוא עצמאי ולא קשור לחנות, ודי הישתדרגתי מבחינת איכות וידאו / אודיו לאחרונה ואני חושב שאני יכול לתת תוכן באיכות מעולה :)

במידה וההנהלה לא תאשר לי זה גם כן בסדר שכן יש חוקי פורום וזה מקובל אך אני מניח שיהיה מותר לי לתת לינק בפרטי לכל מי שיבקש.

אשמח לתשובה מצד ההנהלה בנושא :)

• תגובות 30
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במקום לחפור, שים לינק :)

פורסם
  • מחבר

זה בעריכה כרגע:) ( לא מקצועית אבל די סבירה לדעתי).

פשוט לא רוצה לעבור על חוקי הפורום.. המנהל שלי אמר לי להיזהר באתר כי אני עובד בחנות :)

כשיהיה מוכן ( מניח מחר) אני אתן לינק אלא אם אין אישור מהמנהלים :)

פורסם

אני לא הנהלה אבל לדעתי כל עוד יש גילוי נאות זה תקין לגמרי.

בכל מקרה, זו תקשורת שלא צריכה להתבצע מעל דפי הפורום - שלח פניה מסודרת לאחד המנהלים או למילפורד וסגור את הפינה.

פורסם
  • מחבר

כבר פניתי לאחד מהמנהלים והא אמר לי שאפשר כל עוד זה לא ערוץ בחסות.

הערוץ הוא שלי ועצמאי לחלוטין ואני שם חסות לכל מי שמביא( קיבלתי כבר מ INTEL מור לוי START PC ו GIGABYTE...יש לי גם של ASUS, כמובן כל יבואני ישראל).

בגלל שהסרטון הספציפי הזה בחסות אני מעדיף להיות ON THE SAFE SIDE :) ולכן שאלתי מראש.

פורסם
  • מחבר

זה פשוט פונה לאנשים שפחות מבינים ואני מנסה להסביר בשפה פשוטה ככל שניתן ( למרות שלפעמים ההסבר הוא לא נכון אבל כן מעביר את המסר).

פורסם

יאללה ג.בונד, שחרר כבר לינק :)

פורסם
  • מחבר

זה מעלה עכשיו יהיה היום בערב או מחר בבוקר... עדיין 5 גיגה סרטון?

פורסם

5GB... מה אתה סוקר שם, את ההלחמות? O.o

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי טעות קלה ברינדור הלכתי על יותר מדי איכות שם... לא משנה זה נראה טוב זה מה שחשוב ?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאין התנגדות מצד ההנהלה, אז מקווה שתיהנו

פורסם
  • מחבר

איזה 5 גיגה?
הסרטון שוקל 1.5 גיגה....

פורסם
  • מחבר

אההה אני רואה:)
תיקון אוטומטי של הפלאפון:)
הסרטון הוא 1.5GB ולא 5 כמו שכתבתי מקודם.

פורסם

אלה של 1.2 עם דחיסה h265 וביטרייט נמוך בכחמישית מאלה ששוקלים כמה ג'יגות. עדיין רואים מצויין ויחסית לגודל זה באמת מדהים, הורדתי פרק של סידרה 50 דקות 600 מגה במקום 3,7GB שאני רגיל.....חשבתי שזה מזוייף, אבל לא.

פורסם
  • מחבר

אני צילמתי 4K ועשיתי DOWSCALE ל-1080....

מה זה משנה מה הגודל?
שיהיה מצידי 1TB....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים