פורסם 2016 ביוני 29 שנים שלום לכולם. אני בדיוק סיימתי להכין את הבנצ'ים עבור הסקירה שאני עושה לערוץ שלי בין 1080 מול 970 SLI. אמנם אני חובבן אל מול יוטיוברים ענקים אבל אולי פרספקטיבה שונה יכולה לעזור לצרכן הישראלי:) במידה וההנהלה תאשר לי אני אתן לינק לסרטון כאן כשיהיה מוכן. שימו לב הסרטון הזה בא בחסות החנות בא אני עובד והחנות תקבל במה, ולכן אני לא מעוניין לעבור על חוקי הפורום. במידה וההנהלה תאשר לי לפרסם פה את הלינק אני יותר מאשמח כי סה"כ אני ערוץ חדש, הערוץ הוא עצמאי ולא קשור לחנות, ודי הישתדרגתי מבחינת איכות וידאו / אודיו לאחרונה ואני חושב שאני יכול לתת תוכן באיכות מעולה במידה וההנהלה לא תאשר לי זה גם כן בסדר שכן יש חוקי פורום וזה מקובל אך אני מניח שיהיה מותר לי לתת לינק בפרטי לכל מי שיבקש. אשמח לתשובה מצד ההנהלה בנושא
פורסם 2016 ביוני 39 שנים מחבר זה בעריכה כרגע:) ( לא מקצועית אבל די סבירה לדעתי). פשוט לא רוצה לעבור על חוקי הפורום.. המנהל שלי אמר לי להיזהר באתר כי אני עובד בחנות כשיהיה מוכן ( מניח מחר) אני אתן לינק אלא אם אין אישור מהמנהלים
פורסם 2016 ביוני 39 שנים אני לא הנהלה אבל לדעתי כל עוד יש גילוי נאות זה תקין לגמרי. בכל מקרה, זו תקשורת שלא צריכה להתבצע מעל דפי הפורום - שלח פניה מסודרת לאחד המנהלים או למילפורד וסגור את הפינה.
פורסם 2016 ביוני 39 שנים מחבר כבר פניתי לאחד מהמנהלים והא אמר לי שאפשר כל עוד זה לא ערוץ בחסות. הערוץ הוא שלי ועצמאי לחלוטין ואני שם חסות לכל מי שמביא( קיבלתי כבר מ INTEL מור לוי START PC ו GIGABYTE...יש לי גם של ASUS, כמובן כל יבואני ישראל). בגלל שהסרטון הספציפי הזה בחסות אני מעדיף להיות ON THE SAFE SIDE ולכן שאלתי מראש.
פורסם 2016 ביוני 39 שנים מחבר זה פשוט פונה לאנשים שפחות מבינים ואני מנסה להסביר בשפה פשוטה ככל שניתן ( למרות שלפעמים ההסבר הוא לא נכון אבל כן מעביר את המסר).
פורסם 2016 ביוני 39 שנים מחבר לא עשיתי טעות קלה ברינדור הלכתי על יותר מדי איכות שם... לא משנה זה נראה טוב זה מה שחשוב ?
פורסם 2016 ביוני 49 שנים מחבר אההה אני רואה:) תיקון אוטומטי של הפלאפון:) הסרטון הוא 1.5GB ולא 5 כמו שכתבתי מקודם.
פורסם 2016 ביוני 49 שנים אלה של 1.2 עם דחיסה h265 וביטרייט נמוך בכחמישית מאלה ששוקלים כמה ג'יגות. עדיין רואים מצויין ויחסית לגודל זה באמת מדהים, הורדתי פרק של סידרה 50 דקות 600 מגה במקום 3,7GB שאני רגיל.....חשבתי שזה מזוייף, אבל לא.
פורסם 2016 ביוני 49 שנים מחבר אני צילמתי 4K ועשיתי DOWSCALE ל-1080.... מה זה משנה מה הגודל? שיהיה מצידי 1TB....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.