עבור לתוכן

הדור הבא הוכרז - שאלה על התרסקות מחירי GTX970 ו GTX960

Featured Replies

פורסם

עכשיו אחרי ש ה GTX-ים החדשים 1080 ו 1070 הוכרזו רשמית, צפויה ירידה דרמטית במחירי 980, וחשוב מכך: 970 ו 960.

ידוע שהכרטיסים החדשים ימכרו פחות או יותר באותו המחיר כמו קודמיהם.

אז לאיזו רמת מחיר ה 970 וה 960 צריכים לרדת כדי להצדיק רכישה שלהם עכשיו?

• תגובות 90
  • צפיות 20.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אופתע אם ה970 יצנח לסביבות ה1400-1300 שקל, אם ה1060 העתידי ירש את מקומו באותו המחיר.

פורסם

^ האמת, כשראיתי את הכותרת עטתי על הלינק כי קיוויתי לראות שם באמת מחיר חדש ואטרקטיבי.

והתאכזבתי בדיוק כמוך :D

פורסם

^ כנ"ל

פורסם
  • מחבר

כנראה לא הבנתם, אז אני אשאל שוב:

לאיזו רמת מחיר ה 970 וה 960 צריכים לרדת כדי להצדיק רכישה שלהם עכשיו (שהכרטיסים החדשים הוכרזו)?

לדעתי, 970 צריך לרדת ל 1100 ש"ח כדי שארכוש אותו היום.

פורסם

מעבר לירידת המחיר כתוצאה מהשינוי הטכנולוגי אני מניח שאם יהיה ביקוש ל 970 ו980 היבואנים  לא ימהרו להוריד מחירים בצורה חדה.

לדעתי לא כדאי לרכוש את 970 \ 980  כמו שלא רוכשים היום  אייפון 4. וצריך לחכות ל 1060 \ 1080 \ 1070

פורסם

אם כל פעם שתצא סדרה חדשה תיהיה "התרסקות מחירים" לסדרה הקודמת, אנשים היו מן הסתם היו מנצלים את זה, מה אתה חושב

שנוידיה מטומטמת? אם לא הייתה התרסקות מחיר בדור הקודם, ובדור לפנוי, גם הפעם לא תיהיה. וזה לא רק בגזרת כרטיסי המסך, גם 

שיוצאים מעבדים חדשים מחירי המעבדים הקודמים יורדים בצורה מתונה וסבירה במקרה הטוב בלבד. 

סביר שכן תיהיה ירידה מתונה נוספת מעבר לירידה ההדרגתית הקיימת, "התרסקות מחירים\ירידה דרמתית", אם זו הייתה הצהרה, או

שאלה או מה שזה לא יהיה - זה קשקוש.

עריכה - עכשיו שאני חושב על זה, אולי הפעם הירידה במחיר תיהיה יותר מורגשת מבדורות קודמים בגלל שדור הכרטיסים

החדש אמור להיות חזק משמעותית, אם כי לא הייתי בונה על מונחים של "התרסקות" ו-"דרסטית", אם ה-1070 לצורך העניין יעלה

כ-2000 שקלים, וה-970 יעלה כ-1300 שקלים, זה עדיין יהיה דיל משתלם ל-970, כמובן שאל תצפה שכרטיס שעולה כ-1600 שקלים יעלה 

פתאום 800 כי זה לא יקרה. 

פורסם

ההגיון הבריא אומר שאם תהיה ירידה היא תהיה מאוד נמוכה.. לפחות בארץ.
למה? כי היבואן שילם על הכרטיס לפני שנה-חצי שנה. את המחיר שלו...למכור בהפסד זה אופציה שקיימת רק אחרי שנים שאין ביקוש..
בנוסף בהנחה ש-1070 יעלה בארץ 2200+- הרי ש ה-970 ישאר ברמת המחיר שלו שהיא 1500-1800 אולי תהיה ירידה של 50-100 בהתאמה אבל לי אישית לא נראה שזה יקרה..לפחות לא בחצי שנה הראשונה.

פורסם

ראית משהו במדינת ישראל בעשר שנים האחרונות שהתרסק במחיר?

לא חשבתי שכן.

פורסם

בנוסף. תהיה בטוח שהיבואן יתמחר את הכרטיסים החדשים שלו בצורה כזאת שתעזור לו למכור את המלאי הישן שלו.. הם אולי לא אנשי חומרה מדופלמים אבל הם כן אנשי מכירות ויש להם מספיק שכל לא להפסיד כסף :)

כמובן שהכל זה השערות מצידי... אבל זה היגיון בריא:)

פורסם
ראית משהו במדינת ישראל בעשר שנים האחרונות שהתרסק במחיר?

לא חשבתי שכן.

מחירי הסלולר (השירות, לא המכשירים) :)

פורסם

קשה לדעת מה ילד יום  מניסיון קשה לדעת לאן כוחות השוק יקחו את מחירי הכרטיסים.

גם ספקולנטים ומשקיעים בבורסה לא יכולים לנבא את התנהגות השוק הכל תלוי בביקוש היצע ומצאי .

אם אתם לא לחוצים על רכישת מחשב אז תמתינו ואם בוער לכם אז קנו כי הכרטיסים 980

ו970 בסך הכול עושים טוב את העבודה מחשב עם הכרטיס האלה הוא  מחשב טוב להרבה זמן .

פורסם
ציטוט של leahd3

ההגיון הבריא אומר שאם תהיה ירידה היא תהיה מאוד נמוכה.. לפחות בארץ.
למה? כי היבואן שילם על הכרטיס לפני שנה-חצי שנה. את המחיר שלו...למכור בהפסד זה אופציה שקיימת רק אחרי שנים שאין ביקוש..
בנוסף בהנחה ש-1070 יעלה בארץ 2200+- הרי ש ה-970 ישאר ברמת המחיר שלו שהיא 1500-1800 אולי תהיה ירידה של 50-100 בהתאמה אבל לי אישית לא נראה שזה יקרה..לפחות לא בחצי שנה הראשונה.

אז יזמינו באותו מחיר 1070 מאמזון.

פורסם
ציטוט של omrij

תפסת אותי :$

אבל הנקודה בעינה עומדת.

פורסם
ציטוט של omrij

חברות הביטוח הבאות בתור :behead:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים