עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-3000 ש"ח למשחקים

Featured Replies

פורסם

היי להלן השאלון 

1. 3000 ש"ח

א) אפשר לנצל את כל התקציב

ב) 100-300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (בעיקר למשחקי blizzard כמו : overwatch,heroes of the storm ולחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בסרטי HD)

3. האם יש צורך בציוד הקפי כן אני צריך עכבר , מקלדת , רמקולים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר בראשון לציון ונייד אז אין בעיה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ברגע שתיהיה לי תשובה אני אגש לחנות

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

נערך על-ידי Marvel
אני לא צריך מערכת הפעלה

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1339 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte B150M-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 149 ₪ - * מבצע * - 8GB Kingston DDR4 2133Mhz CL15
כרטיס מסך: 590 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 270 WindForce2 2G OC
דיסק קשיח: 285 ₪ - * חדש במלאי * - SSD Samsung 750 EVO 120GB SATA III
דיסק קשיח: 239 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 439 ₪ - * חדש במבצע * - Ippon BULLET (3x120mm) + ANTEC 550W 80+ MODULAR
קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 

מחיר סופי: 3090 ₪ למזומן  
 3151 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

המשחקים שציינת אינם דורשניים במיוחד והכרטיס שבמפרט יהיה די והותר בשבילם, ובכל מקרה המערכת הנ"ל מותאמת לקבל כל שידרוג בדמות

תוספת זכרון וכרטיס מסך עתידי כך שאם תרגיש שחסר לך "מיץ" בעתיד תוכל לשדרג בלי בעיה.

רמת שקט 8 שווה לתוספת של כ-500~600 שקלים למפרט, אז תחשוב אם זה שווה לך, המערכת הנ"ל לא תיהיה רועשת ולא מורכבת מרכיבים זולים וגרועים

לכן אלא אם ישנה סיבה אמיתית קונקרטית לבקשת השקט הקיצונית אולי כדאי להתפשר במשהו שלא יקפיץ את העלות במאות שקלים.

המפרט נבנה מתאמי נוחות ושתקבל רפרנס למחירים זולים, אתה יכול לפנות עם המפרט לפלונטר בת"א ול-TMS\WELLCOM בחולון ששם צפציפית 

המחירים וההיצע דומים למדי, או כמובן לכל חנות אחרת שתבחר היכן שיהיה לך נוח.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

במה אפשר להתפשר  בנוגע לרמת השקט תאמת שזה בכלל לא מפריע לי

פורסם

המפרט שקיבלת לדוגמה זו "הפשרה" לעומת מפרט שקט יותר בתוספת של מאות שקלים. 

פורסם

כרטיסים מאוד דומים, גם במחיר וגם בביצועים. אאל"ט ה-270 מעט חסכוני יותר, וגם על הנייר "חדש" יותר כך שאולי

ישמור על הערך שלו טיפה טוב יותר. לא קריטי לכאן או לכאן, באיזור המחיר הזה שני האופציות האלה מהטובות באיזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים