עבור לתוכן

חייב את עזרתכם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם 

אני ניסיתי בכל המקומות לקבל תשובה ולא הצלחתי , הפנו אותי אליכם ואמרו שאתם תוכלי לעזור

אני קניתי מחשב lenovo y700 מהדגם של i5 מחשב באמת פצצה , הבעיה היתה במסך , הצבע הלבן לא באמת היה לבן אלא שמנת וככה גם כל שאר הצבעים לא היו מדוייקים

אני עובד עם פוטושופ ולייטרום ככה שהצבעים חייבים להיות מדוייקים .

החזרתי את המחשב וקיבלתי החזר כספי , אמרו לי שאולי הבעיה במחשב עצמו אבל לא שלחתי למעבדה ולא כלום , הציעו לי לקחת את הדגם היותר יקר שהוא עם רזולוציה 4K והוא יותר טוב משמעותית , מבחינת התקציב אין לי בעיה לקנות אותו הוא עולה 5550 ש"ח .

הבעיה היחידה היא שאני מפחד ששוב הצבעים לא יהיו טובים ואז אני לא יוכל להחזיר אותו שוב. 

ממש אהבתי את המחשב ואני לא יודע איך אני יכול לבדוק את זה לפני הקנייה , לא מצאתי חנות שאני יכול ללכת לראות אותו פיזית .

מה אתם ממליצים לעשות ? 

תודה מראש =]

פורסם

אתה כמעט ולא תמצא נייד שבאמת יהיה "מכויל" כמו שצריך מהקופסא. לא בסדרות הגיימינג בכל מקרה. 

פורסם

קרא ביקורות מקצועיות שסוקרות גם את המסך, דיוק הצבעים וכיסוי ה-RGB

פורסם

אם אתה עובד בצורה מקצועית עם פוטושופ ולייטרום הייתי מציע שתקנה מכשיר לכייל את הצבעים של המסך ולא תסמוך על איך שהמחשב מגיע מהמפעל. כיול צבעים זה לא בעדיפות גבוהה אצל רוב היצרנים ומקפידים על זה רק בדגמים מאוד יקרים.

פורסם

לא צריך לקנות מכשיר כיול כי:

א. צריך לדעת איך לכייל וזה משהו שאנשים מקצוע עושים תמורת תשלום.

ב. מסכים שניתנים לכיול אמיתי יקרים מאוד.

אם פותח השרשור מכוון רק ללפטופ אז אין לי מושג מה אפשר לקנות אבל אם הוא מוכן לשקול מסך חיצוני שיתחבר לכל לפטופ שבא לו הוא יכול בכיף לקנות מסכים מסדרת  UltraSharp של דל שמגיעים מכויילים למדי מהמפעל עם טופס מדידות. 

פורסם

מה זה צבעים מדויקים ? לכל המצלמות יש צבעים מדויקים ? ובמדפסות יש ? ובסורקים ?

ואם תתאמץ uתכוון במדויק אז על המסך/מדפסת שלי זה יהיה זהה לשלך ?

מטרת הכיול  היא להשוות את התצוגה  שעל המסך שלך להדפסה מהמדפסת שלך.

יש מסכים שיש להם "דריבר" שכל מטרתו לכייל את הצבעים למה שהיצרן  בחר והחליט/

ויש פרופילים שמוצאים ברשת שאנשים כתבו למסך שלהם.

נערך על-ידי Ivan

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים