עבור לתוכן

מעוניין לרכוש צורב DVD - מחפש המלצות, ועוד שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין בצורב DVD, לצריבת מידע (גיבויים, תוכנות, משחקים, סרטי XVID ו DIVX, שירים וכו') ואולי מתישהו גם סרטים ל DVD.

התקציב שלי הוא 800 שקלים, אם אני אראה שצריך, יש מצב שאוכל להרחיב אותו עד ל-1000.

האם יש לכם המלצות ?

כמובן שאני מעוניין שהצורב יהיה כמה שיותר אמין ומהיר, מחברה עם שם טוב.

הבנתי שפלקסטור הם מעולים בתחום, אבל עם זה באה גם תווית מחיר יקרה יחסית.

הבנתי גם שבחודש הבא אמורים לצאת צורבים במהירות X16.

עוד שאלה :

מישהו נתקל בבעיות בצריבה על מדיות של benq (בצורב רגיל)

המליצו לי עליהם, ובינתיים הכל בסדר, אני קונה אותם במחיר של 140 לחבילה של 100 - אם יש למישהו מקור זול יותר לbenq אני אשמח לשמוע (בפרטי כמובן, אסור לפרסם פה אני מניח).

ואם כבר, אז כבר - לכשאקנה צורב DVD, האם יש המלצות על מדיות איכותיות ועמידות לצריבת DVD ?

ואחרון חביב - קייסים לדיסקים - הכי זול ואיכותי שיצא לי לראות : קייס ל-96 דיסקים, עמיד, שחור, יפה, ב-28 שקלים

איפה אתם קונים את הקייסים שלכם ? כמה הם עולים לכם ? כמה שטח איכסון יש בהם ?

אני מחפש פתרון לאכסון של המון דיסקים, בקטגוריות - סרטים, סדרות, שירים, תוכנות, משחקים, גיבויים..

אשמח לקבל מכם תשובות.

בתודה מראש,

אריק.

פורסם

אחי באתי לפתוח דיון זהה ...

לא נורא , אני אוסיף עוד שאלה חשובה לזאת של הx16 .

הביאו לידעתי שבקרוב אמורים לצאת צרובי dvd שניתן לאחסן עליהם 8 ג'יגה ( Dual ) , האם כדאי לחכות גם להם ?.

מצטרף לשאלה על הצורב + מדיות .

פורסם

אני חושב שמי שלא דחוף לו כרגע כדאי שיחכה כמה חודשים, בייחוד לdual layer שיכפיל את הנפח של המידע על הדיסק.

מהירות זה פחות חשוב לטעמי, אבל בשביל כזאת קפיצת מהירות שווה לחכות.

פורסם

הם יעלו הרבה מאוד, הצורבים שיצרבו 8.4 gb.

המממ, אם אני לא טועה, הצורבים של NEC, אלה שעולים 700 שקל, דגם 2500A אני חושב, הם טובים מאוד.

פורסם

לגבי אריזות לדיסקים, קניתי לא מזמן אחד של 112 מאופיס דיפו ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. עלי לי 36 שקלים.

פורסם

עד לפני כמה חודשים גם צורבי DVD רגילים עלו לא מעט, לכן אמרתי למי שזה לא דחוף לו ויכול לחכות.

פורסם

צורבי DVD Dual Layer יוצאים לשוק בעוד כשבועיים שלוש,והם לא יהיו יקרים כמו שאתם חושבים.

אני מחכה להם כבר יותר משנה,בגלל זה לא קניתי צורב DVD "רגיל".

פורסם

אם המחיר לא יהיה בשמיים , אולי נקנה , אבל נקווה שמחיר באמת לא יהיה בשמיים .

חצי שנה אני מחכה שצורבי הdvd ירדו במחירם ויעלו במהירות .

פורסם

צורבי DVD Dual Layer יוצאים לשוק בעוד כשבועיים שלוש

באיזה שיטה הם צורבים DVD+R או DVD-R או שיטה אחרת בכלל?

פורסם

צורבי DVD Dual Layer יוצאים לשוק בעוד כשבועיים שלוש,והם לא יהיו יקרים כמו שאתם חושבים.

אני מחכה להם כבר יותר משנה,בגלל זה לא קניתי צורב DVD "רגיל".

כנ"ל.

חוצמזה גם עכשיו מתחילים לצאת צורבים אוניברסלים שתומכים בכל מדיה של DVD.

שווה לחכות.

פורסם

היי...

דבר ראשון - לחדשות רציניות בנושאים האלו בדיוק - תבדקו יומיום את האתרים הבאים ( הם חופפים בחלק מהמידע ):

www.cdrlabs.com

www.cdfreaks.com

בכל מקרה - לגבי ה DUAL LAYERS - אין סיבה שלא לחכות להם - LITEON אוטוטו מוציאים כזה כונן - ואין סיכוי שהוא יעלה בארץ יותר מ900 שקל!...

בכל מקרה - המחירים כ"כ בריצפה - שבכדי למכור את ה DUAL LAYER - המחירקים יהיו חייבים להיות תחרותיים - ולא - המחיר לא יהיה כמו אלו של הצורבים הראשונים - אלא 20-30 אחוז פחות...

המדייה לכוננים אלו כבר זמינה... ( לפחות ל DL במהירות - 2.4 )...

כמו כן - ייתכן ומספר חברות יעשו כמו BENQ - ויוציאו כוננים "רגילים" שיהיו FIRMWARE UPGRADEABLE לDUAL LAYER:

http://www.cdrlabs.com/#2

לשים לב - כי אין טעם לרוץ לקנות כונן צורב כפול 12 ( עד סוף החודש - של LITEON ) או כפול 16 ( עד סוף חודש הבא - עוד מספר חברות ) - אלא להמתין - ליום בו שלוש חברות יציאו כונני DUAL LAYER - המחיר ישתלם אז הבה יותר - המדיות יהיו זמינות יותר...

ולא כדאי להיות שפן הניסיונות של שום כונן של אף חברה...

חכו לפחות שבועיים אחרי שכונן חדש יוצא... - ולעקוב אחרי ביקורות ועידכונים שלו...

בכל מקרה לגבי ה DUAL FORMAT - אין שום חברה כמעט שמוציאה רק + או - , לקחת רק צורב שצורב את שניהם! התאימות הפכפכה ותלוייה בגורמים כה רבים - שסוג המדיה : +, - , צריך להיות הפחות משמעותי - אל תגבילו עצמכם לסוג מסויים...

אני אישית - הכונן הבא שלי יהיה של LITEON, בטוח, והוא יהיה X16 ל 4.7 +/- ו לפחות X4 ל DL ( ככל הנראה - X8 )...

ביי ותספר מה החלטת בסוף...

אגב - איכות התקליטורים/המדייה קובעת המון... - אל תקנה צורב ב 800 שקל ( או 400 אפילו ) ותצרוב אח"כ על מדיה של 4 שקל...

- חבל על ה DVD PLAYER שלך - או ה PS2 או ה XBOX או מה שזה לא יהיה - תשמש ב RITEK / ודומיהם...

MEK

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות !

אני באמת אמתין שייצא ה DL, מהסיבה העיקרית שאני רוצה צורב DVD - גיבוי מידע (מידע זה כולל סרטים כמובן - XVID, DIVX, אבל גם מידע רגיל, שירים, תמונות וכו', הצפיה בכל המידע תעשה ע"י הצורב עצמו, מכיוון שכרגע אין לי שום מכשור בבית שקורא DVD)

אם מישהו שומע שיצא צורב DL, אני אשמח אם תעדכנו את הת'רד.

ושוב - תודה !

• 4 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים