עבור לתוכן

מחשב לערכית 3D ב8K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת 3D

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - ווינדוס 7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. 

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב ישמש לעריכת מודלים תלת מימדיים לחריטה במשרד. חובה 32GB 

פורסם

מה התוכנות?

פורסם
  • מחבר

תוכנות של חברת sirona. אין ממש פירוט דרישות מערכת באתר שלהם.

פורסם

אם תוכל לפרט את השמות של התוכנות זה כבר התקדמות. אולי לפי השם שלהם יהיה ניתן למצוא עליהם מידע.

פורסם

אם תוכל לפרט את השמות של התוכנות זה כבר התקדמות. אולי לפי השם שלהם יהיה ניתן למצוא עליהם מידע.

סליחה על הספאם כנראה באג באתר או שלחצתי פעמיים..

נערך על-ידי netanel38121

פורסם
  • מחבר

Sirona inLab 15

כל קובץ מודל תלת מימדי שעובדים עליו שוקל כ200-600 מגה, כאשר מספר פרויקטים פתוחים במקביל

פורסם

אין לי ביטחון מלא במפרט הזה, ולא מכיר את התוכנה הזו ואת הדרישות שלה, אבל אם אתה טוען שחובה לפחות 32GB, בנוסף במידה ותרצה לשמור את האופציה

לשדרג את כמות הזכרון בעתיד, ובאופן כללי נלך על החזק ביותר שאפשר בתקציב:

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים
אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי

מעבד: 1899 ₪ - * מבצע * - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz BOX S2011-3
לוח אם: 1120 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-X99-SLI S2011-3
זכרון: 630 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston DDR4 2133Mhz (כמות: 2)
דיסק קשיח: 429 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 365 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
באנדל (מארז + ספק): 535 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + ANTEC 650W 80+ MODULAR
קירור אוויר למעבד: 145 ₪ - Arctic Freezer 13

מחיר סופי: 5123 ₪ למזומן  
 5225 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

נשאר לך פה בערך 4K לכרטיס מסך אם נחשיב את החריגה האפשרית, רצוי שתבדוק טוב מה כדאי יהיה לשלב פה לטובת עבודת התלת מימד, אם זה 

כרטיס נוסח ה-GTX970/980  שיעלה בין 1500~2300 שקלים, או שמחוסר תמיכה תוכנתית\עניין אחר יש צורך בלא פחות מכרטיס קואדרו, שסביר שאחד רציני יעלה

בערך 4K ומעלה.

נערך על-ידי Roy.T

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט, דיברתי היום עם נציג החברה בגרמניה.

אין צורך בקואדרו , חובה כרטיס מסך עם 4GB, מינימום 16GB זכרון פנימי, כאשר מומלץ 32GB, מינימום מעבד i5 מומלץ i7.

לא כדאי לשים SSD עם 500GB ועליו לעבוד עם כל הקבצים?

האם המפרט שהרכבת עדיין רלוונטי?

פורסם

רצוי לדעתי, רציתי להשאיר מקום לכרטיס מסך.

המפרט הנ"ל כולל את מעבד האקסטרים של אינטל, הכולל שישה ליבות פיזיות והייפרטרדינג שלמעשה מכפיל את כמות הליבות הפיזיות 

שבמקרה הזה 6 ל-12 ליבות לוגיות, ב-CORE I7 יש 4\8.

לתושבת ה-2011-3 ישנם לוחות עם 8 סלוטים לזכרונות, מה שאומר אפשרות להוסיף עוד מודולי זכרון בלי לוותר על הקיימים, לעומת

4 סלוטים לזכרונות בלוחות ה-B/H/Z של תושבת 1151.

מצד שני, אם זה לא נדרש ומעבד CORE I7 הוא ההמלצה ולא רק המינימום, אז אפשר לחסוך פה לא מעט כסף. 

אני יודע שישנם מודולי זכרון של 16GB בסטיק בודד, ואני יודע שלוחות ה-H170 תומכים בעד 64GB של ראם, אני מניח 

שזה אומר שניתן להשתמש בלוחות הללו במודולים בודדים של 16GB, רק שאני לא בטוח מה מחירם ואם הם יקרים בצורה

מחרידה או שלא.

אני אתן לך מפרט עם CORE I7, ו-4 סטיקים של 8GB בסה"כ, ואתה מול החנות תסביר את העניין ותבקש במידת האפשר 

לשלב שני מודולים של 16GB כל אחד, במקום 4 מודולים של 8GB, בהנחה כאמור שזה נתמך ע"י הלוח, ולא יקר להחריד. כך

תוכל להשאיר לעצמך את האופציה לשדרג את כמות הזכרון בגרסאות תוכנה עתידיות בלי וויתור על הזכרונות הקיימים.

מעבד: 1479 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz BOX S1151
לוח אם: 559 ₪ - Gigabyte GA-H170-D3H (DDR4) S1151
כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G + DIVISION
דיסק קשיח: 1649 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 1T SATA III
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 6985 ₪ למזומן  
 7124 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

שילבתי SSD של 1TB, לדעתי השיפור שיופק מכונן כזה בעבודה עם קבצים כבדים הוא priceless, יש גם לכונן הזה 5 שנות

אחריות, אז הביטחון בהשקעה פה הרבה יותר גדול עקב כך.

במידה וזה מוגזם לדעתך:

מעבד: 1479 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz BOX S1151
לוח אם: 559 ₪ - Gigabyte GA-H170-D3H (DDR4) S1151
כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G + DIVISION
דיסק קשיח: 779 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III
קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: 6115 ₪ למזומן  
 6237 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

לגבי הכרטיס מסך:

1.ה-GTX970 מגיע עם 3.5GB מהיר ועוד 0.5 VRAM איטיים יותר, ספק ענק אם זה ישפיע או ישנה משהו, 99% שלא, אם 4GB 

זה המינימום, אז ממילא שווה אולי לשקול כרטיס עם 6GB, מה שאני גם כן בספק גדול שיהיה צריך, אבל כמו שציינתי אני לגמרי לא 

בקיא בדרישות התוכנה הזו, ואין לי מושג מה נדרש ומה לא.

2. האופציה הבאה עם 4GB VRAM ללא ה-0.5 הוא ה-GTX980, הבעיה שהוא נכנס בקטגוריית הכרטיסים המאוד לא משתלמים, כי לפחות בגיימינג

ההפרש בינו לבין ה-970, הוא %10~15% בערך פלוס מינוס תלוי ברזולוציה ובמשחק, אך ההפרש במחיר הוא בערך 40%~50%. אני מעריך שגם ברינדורי התלת

מימד בתוכנה ההפרש יהיה דומה, רק שבניגוד לגיימינג שזה כמה פריימים לפה או לשם, בפרנסה השיקולים הם שונים, ו-10%~15% הפרש באופן קבוע יכול לחסוך 

זמן רב ב-LONG RUN, אז אני באמת משאיר את הכדור אצלך לבחירה הסופית, אני אישית עדיין נוטה להמליץ על ה-970.

3.ליבת מקסוול של כרטיסי ה-GTX9XX ידועה כבעייתית מבחינת התמיכה במספר תוכנות לערכיה גראפית, לכן מומלץ לעשות דאבל צ'אק, וטריפל צ'אק לגבי

העניין, זה שקואדרו לא נצרך זה בסדר, אבל יש להדגיש באיזה כרטיס מומלץ להשתמש, כמו בדוגמה שנתנה לגבי המעבדים, והזכרונות, ששם אין הרבה מקום לתהיות. 

נערך על-ידי Roy.T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים