עבור לתוכן

ריבוי מסכים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב 1. אין צורך בביצועים מתקדמים, אלה בתצוגה של 4 ממשקי מידע, כלומר הגרפיקה היא הבסיסית ביותר.

אני מעדיף להתקין את הכרטיסים על תחנת עבודה של יצרן מותג כמו DELL, אך דרישות החומרה לספק הכח לא מתאימות.

יש לי שאלות שכל החנויות / תמיכת יצרנים לא מספקים תשובות שאפשר לסמוך עלים אלא יותר השערות.

אם למישהו יש את הידע ו/או הניסיון, זה יהיה מצויין.

1. האם חיבור של 2 כרטיסי מסך פשוטים, לדוגמא Asus Nvidia GeForce GT710 יאפשר את העבודה?
  2. הדרישה של כרטיסי מסך אלו היא ספק כח מינימלי 300W, הספקים שמגיעים עם תחנות מותג הם של 180 ו240 (לדוגמא Dell OptiPlex 7040) האם נדרש שדרוג והאם אפשרי בכלל להחליף ספק כח?
  3. אם אני מתקין 2 כרטיסים עם דרישה של ספק של 300W, האם ספק כח של 300 מספק או שצריך של 600 ומעלה?

אשמח לכל הארות/ הערות והממלצות מבעלי ניסיון

תודה,

גל

פורסם

צריכת החשמל של ה-GT710 היא רק 19w, זה הנתון הרשמי של Nvidia. אתה יכול לחשב את צריכת החשמל של שאר רכיבי המערכת ולראות אם יש לך מספיק ספייר, ההמלצה לספק 300w כוללת מרווחי ביטחון גדולים למרות ש-180w נשמע לי שיכול להיות גבולי.

להחליף ספק כוח במחשבים כאלה זה בעייתי, לרוב ספק הכוח במחשבי מותג כאלה הוא לא תקני מבחינת המבנה והחיבורים שלו ככה שאין אפשרות למצוא ספק חלופי מתאים. למה אתה מעוניין דווקא בתחנות עבודה ממותגות? אני בטוח שאם תבקש מדל פתרון לחיבור 4 מסכים הם יוכלו לספק לך מחשב מתאים כולל את כרטיסי המסך למרות שזה עלול להיות יקר.

נערך על-ידי etal

פורסם

תמיד יהיה יותר גמישות עם מערכת שמורכבת בצורה מקוסטמת מאפשר במחשבי מותג, לגבי חיבור של 6 מסכים בו זמנית אני מניח

שזה אפשרי עם לוח אם מתאים שמכיל הרבה חיבורי תצוגה + כרטיס PCIE חיצוני שמכיל מספר חיבורי תצוגה גם כן, או עם שני כרטיסים נפרדים

כמובן, בשביל למצוא את האופציה הכי קלה וחסכונית כדאי לדעתי לשאול בפורום מסכי מחשב\תמיכה טכנית. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים