עבור לתוכן

** זו שעולה (HOT) וזו שיורדת (בזק)

Featured Replies

פורסם
דו"ח פניות הציבור בנושאי תקשורת לשנת 2015, שמשרד התקשורת פירסם לפני מספר ימים, מספק אוסף רחב של נתוני שביעות רצון. 

מבין כל הנתונים המפורטים בדו"ח, מפתיע לגלות שבתחום תשתית האינטרנט חל מהפך. כמות התלונות המוצדקות נגד "בזק" עלתה פי 3 ואילו כמות התלונות נגד HOT ירדה בחצי. 

בשורה התחתונה - בזק והוט כמעט שוות. 

עבור HOT, שנחשבה עד לא מזמן כמוקצה מחמת מיאוס, מדובר במהפכה של ממש. 

BEZEQ-HOT.png

פורסם

לא קונה את זה. בהוט אין בכלל שירות. אין על מה להתלונן.

פורסם

^אתה מדבר מניסיון או משמועות ?   אני עם אינטרנט של הוט די הרבה זמן , יצא לי להיות איתם בשלוש  דירות . כמעט ולא היו תקלות וכשהיו התמיכה טיפלה בזה היטב .  

פורסם

^ שמועות של חצי מהמדינה... וגם מהניסיון שלי.

פורסם

אני לא יכול לעקוב אחר כל המדינה אבל משיטוטי ברשת בשנים האחרונות  ,
מתברר שיש יותר בעיה למשתמשי בזק להגיע למיצוי מירב  המהירות , ואילו אצל משתמשי  הוט על פי רוב יש מהירות מלאה כמובטח . 

פורסם
  • מחבר

אני למעלה מ-3 שנים ברציפות עם הוט - אפס תקלות ומהירות רציפה של 200/5 לאורך כל שעות היום.

פורסם

הייתי עם הוט שנים, התנתקתי לפני שנתיים וחצי. עזבתי כי היו ניתוקים כל יומיים הייתי איתם על הקו . החל מניתוקים ועד פינגים הזויים. פירקתי את הטריפל ועברתי לבזק. אמנם אני מקבל רק 60 מגה, אבל, על איכות הקו אין עוררין. 0 תקלות בשנתיים וחצי. עדיין, אני לא מרוצה מהפינגים כי הייתי מקבל 60MS היום זה כבר 70-80 אבל עדיין, אחרי מה שעברתי בהוט, אני אסתפק כרגע בזה. ברגע שתהיה חלופה אני הראשון להחליף אבל לא עובר להוט.

מי שחשוב לו פינגים מציעה להתרחק מהוט.

ואם חושבים על זה, הוט איבדה המון לקוחות במהלך שנה שעברה וקטנה באופן משמעותי בתחום התשתיות, בזק לעומת זאת גדלה באופן משמעותי. כך שמבחינת יחס התלונות אני חושב שזה נשאר על אותה סקאלה.

אסור להתעלם מהנתון הזה כי עוד יחשבו שתשתית הוט השתפרה באופן משמעותי שבפעול שתי החברות נשארו עם אותן תשתיות בדיוק.

פורסם

בהמשך לכתבה שפורסמה היום, למה בזק לא יכולים לספק בפועל יותר מ-60MB? (קישור לכתבה אחרת שמסבירה גם יספיק).

פורסם

^^ לא יודע למה (מעריך שזה בגלל העומס) אבל גם אצלי יש חבילה של 100 ואני מקבל 60.

וגם לי זה לא משנה כי אני צריך פינגים טובים ואת זה אני מקבל בבזק.

פורסם

אני מעדיף את ה-100 של בזק, שמגיע אולי רק עד 60 אבל נותן העלאה של 3, לעומת ה-100 של הוט, שאולי מגיע באמת עד 100 אבל נותן רק 2 העלאה.

פורסם
ציטוט של Yehudaa

^אתה מדבר מניסיון או משמועות ?   אני עם אינטרנט של הוט די הרבה זמן , יצא לי להיות איתם בשלוש  דירות . כמעט ולא היו תקלות וכשהיו התמיכה טיפלה בזה היטב .  

הוט 10 עד שישנה תקלה.

היה אצלי תקלה איזורית שנמשכה כמעט חצי שנה. פעם בשבוע, למשך 12-36 שעות האינטרנט הופך להיות איטי להחריד עד אי יכולת אפילו לגלוש. ריסט למודם ימנע סנכרונו מחדש למשך שעות.

עשרות טלפונים להוט. אם לא בזמן התקלה, יתכחשו אליה. ולאחר שהיא נפתרה, (זמנית, עד השבוע הבא) לא ידברו איתך כלל. - הצעות פיצוי מעליבות, רק על הזמן שהיתה תקלה ורק אם תפסתי אותם.

נציגי התמיכה 100% ערבים. טיפוסים מנומסים אבל לא מקצוענים בעליל וההרגשה היא שמנסים להיפטר ממך ולפנות את הקו.

בחודשים האחרונים בסדר. בתקווה שלא יחזור כי שוב לא יהיה עם מי לדבר.

בזק הוזמנו להתקנה בתקופה הבעייתית. אך היו מסוגלים רק ל 46Mb אצלי. מצחיק בהתחשב שהמרחק מהארון הוא 50 מטרים לדברי הטכנאי. - אז ויתרתי על שירותיהם, כי אני מנצל הרבה בהוט את מלוא ה-100Mb.

unlimited לכאורה כבר הגיעה לרחוב שלי לפני תקופה. אבל עדיין אין עם מי לדבר. 

פורסם

זאת לא השוואה נכונה, אתה מעדיף את ה-60/3 של בזק על 200/5 של הוט. אם כבר להשוות את הטופ של בזק לפחות תשווה לטופ של הוט. 

פורסם

מה קשור להשוות "לטופ"? אני לא עושה פה תחרות פוזה, אני עושה תחרות של מה משתלם יותר.

המחיר של ה-200/5 בהוט הוא לא רלוונטי, הון תועפות לעומת ה-100/3 של בזק.

לעומת זאת שתי חבילות ה-100 בהוט ובבזק עולות מחיר זהה, אבל בבזק מקבלים 50% יותר העלאה (איפה שזה באמת חשוב, לעומת ההורדה ששם גם 50 זה מספיק בהחלט).

פורסם
ציטוט של Yehudaa

אני לא יכול לעקוב אחר כל המדינה אבל משיטוטי ברשת בשנים האחרונות  ,
מתברר שיש יותר בעיה למשתמשי בזק להגיע למיצוי מירב  המהירות , ואילו אצל משתמשי  הוט על פי רוב יש מהירות מלאה כמובטח . 

לא מדובר פה על מיצוי המהירות, זאת מגבלה טכנולוגית שאתה יודע עליה מראש, אלא על תלונות/תקלות ושירות.
אני מעדיף את ה- 70/3 שאני מקבל מבזק, בלי תקלות.

פורסם
ציטוט של Milford Cubicle

לעומת זאת שתי חבילות ה-100 בהוט ובבזק עולות מחיר זהה, אבל בבזק מקבלים 50% יותר העלאה (איפה שזה באמת חשוב, לעומת ההורדה ששם גם 50 זה מספיק בהחלט).

איך אפשר להעריך, בשימוש נורמלי של גלישה רגילה (לא תחזוק אתר/ערוץ יוטיוב/שמירת ratio P2P בטראקר פרטי וכאלה) מה יותר עדיף 100/2 או 60/3?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים