עבור לתוכן

ירידת ביצועים של כרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

כרטיס מסך: GTX 670

מערכת הפעלה: WIN10

דרייבר: הכי עדכני

בשנה האחרונה ובכלל אני חש בירידת ביצועים מצד הכרטיס מסך (יכול להיות גם מצד המעבד, אבל אני לא מבין בזה וסביר להניח שזה מהכרטיס). לדוגמה, משחקים שהרצתי על FPS מסוים ובאיכות מסוימת, עם הזמן אני מרגיש שה-FPS יורד והביצועים - יורדים גם הם.

בדקתי את הטמפ' של הכרטיס בזמן מאמץ (BF4) והוא הגיע מקסימום ל-60 מעלות, פלוס מינוס. הוא בן 3 וחצי שנים, לא השתמשתי ב-OC שלו מעולם וגם לא התעסקתי בו יותר מדי. אשמח לדעת ממה זה נובע. מבלאי? דרייברים לא תקינים? או שמא זה בכלל בגלל המעבד

טמפ' הכרטיס (לא בזמן מאמץ) - http://prnt.sc/akmb9w

תודה

פורסם

הכרטיס והמעבד לא משתנים או "מתבלים".

הייתי הולך יותר לכיוון של בעיות תוכנה. אולי הפעלת בדרייבר איזה פיצ'ר שלא היה מופעל קודם?

פורסם

יש מצב שזה התחיל כששדרגת ל10?

קראתי כבר כמה פעמים על אנשים שטוענים שאחרי שדרוג ל10 ירדו להם ביצועים (האחרון ששמעתי שטען את זה ובין היחידים שהיתי סומך עליהם הוא totalbiscuit השאר זה בעיקר סתם משתמשים בפורומים למינהם)

פורסם

לא חסר Bitlocker miners שזוללים מהמשאבים של המחשב שלך בלי שתדע. 

פורסם
ציטוט של Zeev86

התכוונת לביטקוין?

בכל מקרה לא יזיק להריץ אנטיוירוס + malware bytes. עם ובלי קשר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

הכרטיס והמעבד לא משתנים או "מתבלים".

הייתי הולך יותר לכיוון של בעיות תוכנה. אולי הפעלת בדרייבר איזה פיצ'ר שלא היה מופעל קודם?

לא שידוע לי, יש לי את התכנה של GeForce Experience דרכה בלבד אני מעדכן את הדרייברים, דרך ההתקנה שהתכנה מציעה (אוטומטית)

ציטוט של IlanF

יש מצב שזה התחיל כששדרגת ל10?

קראתי כבר כמה פעמים על אנשים שטוענים שאחרי שדרוג ל10 ירדו להם ביצועים (האחרון ששמעתי שטען את זה ובין היחידים שהיתי סומך עליהם הוא totalbiscuit השאר זה בעיקר סתם משתמשים בפורומים למינהם)

קשה לי לשים לב כרגע כי יש לי כבר תקופה ארוכה את מערכת ההפעלה (מהרגע שיצאה), אבל יש סיכוי טוב שכן, אף על פי שמבחינת הסבירות זה לא ממש הגיוני

ציטוט של none77

יש פקודת קונסול בתוך המשחק, ניתן לבדוק אם הצוואר בקבוק במעבד או בכרטיס, בנוסף תנטר זכרון.

ואחוזי שימוש כרטיס מסך.

http://diaryofdennis.com/2013/12/14/how-to-enable-the-cpu-and-gpu-benchmark-graph-in-bf4/

אין לי צוואר בקבוק בין המעבד לכרטיס המסך, לא החלפתי רכיבי חומרה מאז שקניתי את המחשב (משהו כמו 3 וחצי שנים)

ציטוט של Zeev86

אין לי מושג על מה אתה מדבר חבר

ציטוט של E71

התכוונת לביטקוין?

בכל מקרה לא יזיק להריץ אנטיוירוס + malware bytes. עם ובלי קשר.

אני לא משתמש באנטי וירוס. יש לי Malwarebytes Anti-Malware פרימיום שפועלת דרך קבע במחשב מאחורי הקלעים (מהווה סוג של אנטי וירוס) ומריצה סריקות מדוקדקות וארוכות לבד אחת לשבוע / אני נכנס ועושה סריקה לבד

אין לי תקלות או דברים בסגנון חלילה. בנוסף יש לי בדפדפנים את חסמי הפרסומות למיניהם שחוסמים גם אתרים זדוניים, Adguard, CCleaner... המחשב בסך הכל מתוחזק בסדר גמור (בגדר מה שאני מבין, כן?)

פורסם

בשביל לראות מה קורה צריך לנטר. תבדוק מה שהצאתי זה דקה ורבע, אולי המערכת או משהו אחר מאמץ את המעבד.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

בשביל לראות מה קורה צריך לנטר. תבדוק מה שהצאתי זה דקה ורבע, אולי המערכת או משהו אחר מאמץ את המעבד.

את הפקודות בקונסול אני אעשה, לגבי הניטור, איך עושים את זה?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

פורסם

אופציה א'

msi afterburner עדיף עם לוג.

אופציה ב'

עם hwinfo

ניתן לראות גרפים כ15 דקות אחורה או לשמור ללוג ואז להסתכל עם התוכנה.

genericlogviewer

http://www.hwinfo.com/addons.php

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

אופציה א'

msi afterburner עדיף עם לוג.

אופציה ב'

עם hwinfo

ניתן לראות גרפים כ15 דקות אחורה או לשמור ללוג ואז להסתכל עם התוכנה.

genericlogviewer

http://www.hwinfo.com/addons.php

חבר אם הייתי מבין בכל המושגים והדברים האלה ספק אם הייתי פונה לפה, תנסה לדבר אליי הכי עממי שאפשר כי אין לי מושג מה זה לוג

הלוח אם שלי - MSI H77MA-G43, אם לזה התכוונת :)

פורסם

בוא נתחיל מהפקודת קונסול, מה שהיא עושה זה לבדוק כמה זמן לוקח למעבד לרנדר פריים וכמה זמן לוקח לכרטיס, לגיימר מצוי עדיף שהגרף של המעבד נמוך יותר, ז"א שהוא לא מגביל את הכרטיס, עוד תופעה אפשרית זה עלייה חדה בגרף, ז"א דרופ בfps.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

בוא נתחיל מהפקודת קונסול, מה שהיא עושה זה לבדוק כמה זמן לוקח למעבד לרנדר פריים וכמה זמן לוקח לכרטיס, לגיימר מצוי עדיף שהגרף של המעבד נמוך יותר, ז"א שהוא לא מגביל את הכרטיס, עוד תופעה אפשרית זה עלייה חדה בגרף, ז"א דרופ בfps.

הבנתי אותך, צוואר בקבוק לא? אם כן, לא אמור להיות לי צוואר בקבוק עם Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz ו-NVIDIA GeForce GTX 670 למיטב ידיעתי

כעת לגבי מה שאני צריך לעשות: להוריד את התכנה שנתת לי, לפתוח אותה,  להיכנס למשחק ולעשות סיבוב ולאחר מכן ללכת לתכנה ולצלם מה שמופיע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים