עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך טוב אבל דק

Featured Replies

פורסם

מחפש המלצה לכרטיס מסך עבור מחשב מדיה סנטר לסלון - ולא מהמובנים של שאינטל או AMD אלה משהו קצת יותר טוב (כמובן לא מטורף..)

הכרטיס צריך להיות דק כי זה מארז עומד

תודה!

פורסם

תשלים נתונים, מה המארז, לוח, מעבד, זכרון וספק.

.

וכמה אבא\אישה יכעסו אחרי הקנייה.

פורסם
  • מחבר

:D

צודק, שכחתי מפרט.

AMD Vision x4 Quad-Core A6-3650
ASUS F1A75-M FM1
G.SKILL 1x4GB (סה"כ 8GB)
SSD
ATI - HD5670 1GB

ספק של 300W

מארז (טרם הוחלט אבל צריך להיות משהו עומד ולא רחב - בערך 10 ס"מ רוחב)

שקלתי עד כה את הכרטיס הבא:

Gigabyte GTX750Ti OC Low Profile 2GB GDDR5 

פורסם

מה רשום על הספק?

פורסם
  • מחבר

הספק 500W אבל כנראה ג'נרי כלשהו (לא חברה מוכרת)

עוד שאלה קטנה - מבחינת המחשב עצמו - מעבד, זכרון, לוח, ללא קשר לכרטיס מסך - הוא מתאים עדיין להרצת משחקים כמו פיפא/פרו, מורטל קומבט וכאלה? (משחקים לא כבדים בסה"כ)

פורסם

זה מעבד חלש מאוד, ולא בטוח שיתמודד בכבוד עם משחקים מודרניים. עד כמה חלש? תצטרך לבדוק בעצמך :D

לדעתי הוא יותר חלש אפילו ממעבדי phenom II הוותיקים.

אגב mk10 דווקא משחק די כבד אם אינני טועה.

פורסם
  • מחבר

תלוי איזה דגם שלהם ^_^

הוא בערך ברמה של Intel Core i3-5020U או Intel Core i5-661

עיקר התפקיד שלו זה סרטים ושירים, אבל מידי פעם גם איזה משחק..

הוא מחובר לטלווזיה

פורסם

בשביל סרטים ושירים אתה לא צריך כרטיס מסך. המובנה יספיק. ואם כבר אתה שם 750Ti, האמת שלא צריך Ti - ובכלל, הייתי מציע שתיקח גרסה פסיבית (אם עדיין מייצרים אותה) כדי שזה לא ירעיש לך בסלון.

אם מדובר במשחקים, אז בשביל משחקים של היום עם טלויזיה שהיא מן הסתם FHD אתה צריך כרטיס של היום, וזה אומר כרטיס קצת יותר חזק. GTX950 למשל, בתור דגם כניסה. אבל המחשב שלך לא ממש בנוי למשחקים... מעבד חלש, ספק ג'נרי.

קיצר, מציע לך בחום לשקול PS3 או משהו, נראה לי שבסכום דומה תשיג יותר. אם לא - אז מחשב לסלון בשביל סרטים, וקח בחשבון שעם 750Ti תצטרך לשחק עם הגדרות בינוניות. לא כזה נורא, האמת.

פורסם
  • מחבר

תודה E71

כרגע האפשרויות שלי:

1. לרכוש מערכת מובנת לגיימרים (שהם לא זולים יש לומר) של אינטל - מה שהוכרז בימים האחרונים או של החייזר הדל. יש גם של זוטאק או אסוס עם כרטיסים חזקים יחסית

2. לרכוש מערכת "רגילה" - אינטל נוק וכאלה - אבל הם מגיעים עם כרטיס מסך פשוט של אינטל - 5500 ודומיו ונראה לי יותר גרועים ממה שיש לי היום HD 5670

3. לבנות מחשב עם לוח mini-itx ומעבד אינטל חזק 6600 וכרטיס מסך שעדיין לא ברור מה יש למחשב עומד - בדרך כלל low profile (זו השאלה שפתחתי איתה את הדיון, אילו כרטיסים קיימים אצלנו).

הציפייה שלי מהמחשב שיחובר לטלווזיה הוא לא משחקים כבדים במיוחד - אני מדבר על פיפא 16, מורטל קומבט X וכאלה ולא משחקים כמו באטמן או משחקים כבדים יותר.

פורסם

יש לא מעט מארזי mitx עומדים שאפשר להכניס בהם כמעט כל כרטיס מסך אפילו 970 ו-980, ל-silverstone יש כמה למשל. אם אתה מתכוון לשחק עדיף לך לא להתקע עם הדרישה לכרטיס low profile, כמו שגילית 750Ti זה הכרטיס הכי חזק כרגע שהוא low profile.

פורסם
  • מחבר

תוכל לרשום כמה דגמים של מארזים כאלה?

פורסם
  • מחבר

ומי מוכר בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים