עבור לתוכן

קווים לאורך המסך עם GTX 760

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך GTX 760 התחיל להראות קווים לאורך המסך,
הצבעים של הקווים משתנים כל פעם (לבן, ירוק, אדום)

ניסיתי לעדכן דרייברים ולא עזר.
ניסיתי לנקות את הכרטיס (במיוחד את החלק שמתחבר ללוח אם) ולא עזר.
ניסיתי להחליף סלוט לכ. מסך בלוח אם ולא עזר.
ניסיתי לחבר לOUTPUT בכרטיס ולא עזר.
זה לא בעיה במסך עצמו, כי ניסיתי על 2 מסכים.
זה לא בעיה בלוח אם כי החלפתי לכרטיס מסך המובנה ולא היה בעיה, החלפתי לכרטיס מסך אחר שהיה לי (GTS 450) ולא היה בעיה.

מישהו יכול אולי לתת חוות דעת?
יש אולי מעבדה בארץ (עדיף רשת מוכרת) שמתקנת כ. מסך?
יש טעם להשקיע מאמץ בזה או שלקנות כ. מסך חדש? (מעדיף שזו תהיה אופציה אחרונה) 

פורסם

במידה ולא תקבל תשובה אחרת, תנסה לאפות אותו, אופציה אחרונה בהחלט, לי ולרבים אחרים זה הצליח, מן הסתם שאם זה לא מצליח ישר לפח.

תרשום בגוגל אפיית כרטיס מסך.

רצוי בטוסטר לא בשימוש.

אני ביצעתי קירור מדורג, פתחתי כל דקה את הטוסטר לכמה שניות, ככה כמה פעמים.

פורסם

תספק מידע חיוני כמו מה הטמפ' שאתה מקבל בבדיקת מאמץ שהפסים הללו מופיעים,  בדקת שהמאווררים עובדים כראוי בזמן עומס? הסרת את הדרייבר הקודם עם ddu? 

אם ישנו נזק שלא קשור לבעיית חימום\מאווררים\דרייברים והכרטיס אינו באחריות אין לך למי לפנות בגדול והאופציה העיקרית כמו שנאמר זה ניסיון לאפות את הכרטיס,  אל תתלה בזה המון תקוות כי לרוב זה לא מצליח או שזה כן אבל רק לתקופת זמן קצרה,  כמובן שאי אפשר לדעת ובחלק מהמקרים זה כן מצליח כמו שטוען none ככה שהאופציה הזו יותר טובה מכלום ושווה לנסות. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Roy.T

תספק מידע חיוני כמו מה הטמפ' שאתה מקבל בבדיקת מאמץ שהפסים הללו מופיעים,  בדקת שהמאווררים עובדים כראוי בזמן עומס? הסרת את הדרייבר הקודם עם ddu? 

אם ישנו נזק שלא קשור לבעיית חימום\מאווררים\דרייברים והכרטיס אינו באחריות אין לך למי לפנות בגדול והאופציה העיקרית כמו שנאמר זה ניסיון לאפות את הכרטיס,  אל תתלה בזה המון תקוות כי לרוב זה לא מצליח או שזה כן אבל רק לתקופת זמן קצרה,  כמובן שאי אפשר לדעת ובחלק מהמקרים זה כן מצליח כמו שטוען none ככה שהאופציה הזו יותר טובה מכלום ושווה לנסות. 

הפסים האלה מופיעים ישר עם עליית הWINDOWS, וכן הסרתי את הדרייבר הקודם עם DDU.

לגבי האפייה, אני אשקול לעשות את זה.

פורסם

תסתכל על הלוח, תחפש קצת שרוף, קבל שרוף וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים