עבור לתוכן

S7 Edge / G5 - מי מעניין יותר?

Featured Replies

פורסם

הדבר היחידי שאנדרואיד "נקי" מצויין בו זה שאין בו bloatware.

• תגובות 550
  • צפיות 79k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה היחידה בtw בגלקסי 6 היה ניהול הזכרון הנוראי. הורג אפליקציות ברקע בלי סיבה אמיתית.

תוקן במרשמלו.

פורסם

זה לא TW זה הקרנל. איך לעזאזל UI סוגר תוכנות ומנהל זיכרון?

פורסם

פשוט החלפתם את "הרום של סמסונג" במילה אחרת. 

שיש בעיות ברום של LG אפחד לא אומר שהLG UX4 אשם

או בקיצור-TW לא ייחודי. סמסונג מוזמנת לקרוא לרום שלה איך שהיא רוצה, המציאות היא שכולם עושים שינוים ברום/קרנל שלהם. הם פשוט לא החליטו להדביק לזה שם

נערך על-ידי Diabetus

פורסם

מה?

לא ברור לי על מה הדיון בדיוק..  בכל אופן כל מה שאמרתי זה שהשנאה שלך ל-TW מבוססת על גירסאות ישנות. החל מה-S6 המערכת קלילה, חלקה, מהירה, נראית טוב, ופונקציונלית.

וכשאני אומר פונקציונלית אני מתכוון שב-TW (וגם ב-LG ובסוני וב-HTC.... וגם ב..... CM ושאר הרומים הפרטיים) יש שיפורים רבים שלא קיימים באנדרואיד ה"נקי" של גוגל בנקסוס, שהיא מערכת מופשטת ועלובה ודברים שכל העולם מתייחס אליהם כבר כמובנים מאליהם - עוד לא הגיעו בכלל לאנדרואיד ה"נקי" של גוגל או שהגיעו אליו באיחור של שנים.

פורסם

תסתכל ב-what's new של כל גירסה של אנדרואיד. כל מה שיש שם מבחינת ממשק זה דברים שהיו אצל שאר הרומים כבר לפני שנתיים.

פורסם

זה תמיד ככה, בדיוק כמו שIOS לוקחת פיצ'רים מאנדרואיד. שאלתי איזה דברים "מובנים מאליהם" בכל שאר הרומים לא קיימים בונילה?

פורסם

מה? אתה בכלל מקשיב למה שאני אומר / למה שאתה עונה?

(כמעט) כל דבר חדש באנדרואיד נקי שקשור לממשק היה קיים בגירסאות קודמות של יצרניות כבר במשך שנים. זה בדיוק מה שאני אומר ואתה הרגע הסכמת איתי..

סתם לדוגמה תוצאה ראשונה בגוגל ל what's new android 5

http://www.trustedreviews.com/opinions/android-5-0-l-features-list-what-s-new

ציטוט

DYNAMIC 'HEADS UP' NOTIFICATIONS

Another element of Android 5.0 that we've seen in some third-party Android interfaces is heads-up notifications. These pop-up on top of whatever you're doing, meaning you don't have to go to an app or drag down the notifications bar to find out what's going on when your phone beeps.

זה למשל פיצ'ר שקיים ב-LG G2 מהיום הראשון, הרבה לפני שגוגל אפילו דמיינו את הפיצ'ר הזה לאנדרואיד 5.... 

פורסם

וקיים בCM עוד מלפני....

ואמרתי לך כבר- לאחותי יש S6 edge שהתעסקתי איתו מספיק. לא התרשמתי

נערך על-ידי Diabetus

פורסם

S6 edge ו S7. מכשירים שונים לגמריי, אם זה תוכנה ועד החומרה.

דיי לשפוט מכשירים עוד לפני שהתנסתם בהם.

פורסם

לא דיברנו כרגע על הS7.תרגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים