עבור לתוכן

מסמכי וורד מוצגים במחשב כקבצי מוזיקה

Featured Replies

פורסם

במחשב של חבר, כל הקבצי וורד מוצגים פתאום כקבצי מוזיקה, במאפיינים של כל קובץ כתוב שם שסוג הקובץ הוא mp3, למרות שהסיומת של הקבצים היא doc. ניסיתי שחזור מערכת, וזה לא עזר. עשיתי סריקה למחשב עם אנטי וירוס מובנה ולא נמצא שום דבר חשוד. מ. הפעלה 8.1, אופיס 2013. אשמח לעזרה, תודה.

• תגובות 38
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שינוי תוכנית ברירת המחדל לפתיחה לוורד. אם זה לא עוזר, התקנה מחדש של אופיס.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שמדובר בוירוס כופר שחסם את הקבצים ודורש 500 יורו בשביל לשחרר אותם, החבר אמר לי שהוא לא מתכוון לשלם את זה והוא ינסה לשחזר את הקבצים בדרך אחרת. תודה על העזרה

פורסם

חשבתי שאולי זו הבעיה, אבל אני לא מכיר את הוירוסים הללו ולא היה ברור לי מסיומת הקובץ שבזה מדובר. 

פורסם

נסה COMBOFIX

פורסם

חבל על הזמן, שיתמודד עם האבדן וימשיך הלאה. בזמן האחרון אני שומע יותר ויותר על RANSOMWARE בארץ. מעניין עם זו מגמה עולמית.

פורסם

זו בהחלט מגמה עולמית. אחד היתרונות המשמעותיים של הביטקוין ללא ספק. :)

פורסם
  • מחבר

דווקא אצל החבר מדובר ב-Cryptowall, מסכן. חשבתי שהוירוס הזה מכוון יותר לחברות ועסקים ופחות למשתמשים ביתיים, או שזה וירוס שמופץ באופן רנדומלי ונוחת במחשבים באופן אקראי?

פורסם

להיפך. אין שום הגיון לכוון וירוס כזה לעסקים. כי עסקים:

1) כנראה מגבים את הנתונים שלהם באופן תדיר אז לא מזיז להם

2) לא ישלמו לך דמי כופר בשום מצב

3) אולי יהיו עם יותר רצון ויכולת לאתר אותך ולהכניס לך זובור

בכל מקרה, זו לא התקפה מכוונת. כנראה הוריד מה שלא היה צריך / לחץ על קישור שלא היה צריך.

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי, סבבה

פורסם
ציטוט של QttP

להיפך. אין שום הגיון לכוון וירוס כזה לעסקים. כי עסקים:

1) כנראה מגבים את הנתונים שלהם באופן תדיר אז לא מזיז להם

2) לא ישלמו לך דמי כופר בשום מצב

3) אולי יהיו עם יותר רצון ויכולת לאתר אותך ולהכניס לך זובור

בכל מקרה, זו לא התקפה מכוונת. כנראה הוריד מה שלא היה צריך / לחץ על קישור שלא היה צריך.

RANSOMEWARE שאפתן מספיק יצפין את הנתונים במשך חודש-חודשיים ואז ידרוש את הכסף כך שרוב הגיבויים האחרונים גם הם יהיו נגועים.

פורסם

זה לא משנה.

פורסם

למה לא? אני מדבר על עסקים קטנים\בינוניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים