פורסם 2016 בפברואר 159 שנים במחשב של חבר, כל הקבצי וורד מוצגים פתאום כקבצי מוזיקה, במאפיינים של כל קובץ כתוב שם שסוג הקובץ הוא mp3, למרות שהסיומת של הקבצים היא doc. ניסיתי שחזור מערכת, וזה לא עזר. עשיתי סריקה למחשב עם אנטי וירוס מובנה ולא נמצא שום דבר חשוד. מ. הפעלה 8.1, אופיס 2013. אשמח לעזרה, תודה. נערך 2016 בפברואר 159 שנים על-ידי yossi21
פורסם 2016 בפברואר 169 שנים שינוי תוכנית ברירת המחדל לפתיחה לוורד. אם זה לא עוזר, התקנה מחדש של אופיס.
פורסם 2016 בפברואר 179 שנים מחבר מסתבר שמדובר בוירוס כופר שחסם את הקבצים ודורש 500 יורו בשביל לשחרר אותם, החבר אמר לי שהוא לא מתכוון לשלם את זה והוא ינסה לשחזר את הקבצים בדרך אחרת. תודה על העזרה
פורסם 2016 בפברואר 189 שנים חשבתי שאולי זו הבעיה, אבל אני לא מכיר את הוירוסים הללו ולא היה ברור לי מסיומת הקובץ שבזה מדובר.
פורסם 2016 בפברואר 189 שנים חבל על הזמן, שיתמודד עם האבדן וימשיך הלאה. בזמן האחרון אני שומע יותר ויותר על RANSOMWARE בארץ. מעניין עם זו מגמה עולמית.
פורסם 2016 בפברואר 189 שנים מחבר דווקא אצל החבר מדובר ב-Cryptowall, מסכן. חשבתי שהוירוס הזה מכוון יותר לחברות ועסקים ופחות למשתמשים ביתיים, או שזה וירוס שמופץ באופן רנדומלי ונוחת במחשבים באופן אקראי?
פורסם 2016 בפברואר 189 שנים להיפך. אין שום הגיון לכוון וירוס כזה לעסקים. כי עסקים: 1) כנראה מגבים את הנתונים שלהם באופן תדיר אז לא מזיז להם 2) לא ישלמו לך דמי כופר בשום מצב 3) אולי יהיו עם יותר רצון ויכולת לאתר אותך ולהכניס לך זובור בכל מקרה, זו לא התקפה מכוונת. כנראה הוריד מה שלא היה צריך / לחץ על קישור שלא היה צריך.
פורסם 2016 בפברואר 189 שנים ציטוט של QttP להיפך. אין שום הגיון לכוון וירוס כזה לעסקים. כי עסקים: 1) כנראה מגבים את הנתונים שלהם באופן תדיר אז לא מזיז להם 2) לא ישלמו לך דמי כופר בשום מצב 3) אולי יהיו עם יותר רצון ויכולת לאתר אותך ולהכניס לך זובור בכל מקרה, זו לא התקפה מכוונת. כנראה הוריד מה שלא היה צריך / לחץ על קישור שלא היה צריך. RANSOMEWARE שאפתן מספיק יצפין את הנתונים במשך חודש-חודשיים ואז ידרוש את הכסף כך שרוב הגיבויים האחרונים גם הם יהיו נגועים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.