עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מפרט ב 5K, לגיימינג ותכנות קל - ללא מסך וללא היקפי

Featured Replies

פורסם

@Roy.T

כמו שכתבתי... GTX970 זה טיעון מנצח, כל השאר בחשיבות די משנית.

ולאו דווקא בזכות יתרונות עצומים על ה-GTX960/7870 ב-FHD (אם כי גם כאלה יש, למשל CRYSIS...) - כל הכרטיסים האלה יתנו קצב של 50-60 *ברוב* המשחקים, אלא יותר בעניין של מה יקרה עוד שנתיים כשהוא ירצה מסך 1440p ויבין שלרזולוציה חדשה צריך כרטיס חדש, שמכפיל את העלות.

ו-970 יספיק לזה כבר מהיום...

נערך על-ידי E71

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ציטוט של Roy.T

א' -  אני לא יביא לך לא מספרים ולא נעליים כי אני לא עובד אצלך. 

ב' -  תגובה מתנשאת כמו "מה שקראת שילדים ממליצים",  רק מראה שאתה חי איפשהוא בפלנטה רחוקה וקלושה מהמציאות.. 

ג' - ההתעקשות והסירוב שלך להודות  שהכרטיס הנ"ל לא ממש משתלם כיום ושיש אופציות עדיפות יותר בסביבות המחיר 

היא ההתעקשות שכבר גובלת בטרוליות. 

ד' - אתה מוזמן מצידי גם לבנות מערך כרטיסי GTX 960 2GB ב-SLI ולנסות להצדיק את זה.

אני את הויכוח הזה איתך סיימתי.  

בחייך, אתה זה שיצא באמירה גדולה שאחד כרטיסי רמת הביניים הטובים על פי כל גורם אמין ואינסוף BENCHMARKS הוא מלך הכרטיסים הלא משתלמים ומסרב לגבות אותה בנתונים. דעתך נשענת על מה שאומרים בפורומים כששואלים איזה כרטיס לקנות  מה לעשות, שבהרבה מקרים מגיבים בהם ילדים שלא צברו שנים של ניסיון ובדיוק כמוך מעבירים בשורות מפה לאוזן במקום לבדוק נתונים ולגבש דעת עצמאית. ואתה עוד קורא לי טרול?

אבל אני שמח לראות שהטונים משתנים לאט לאט. מלך הכרטיסים הלא משתלמים הוחלף בלא ממש משלתם. עוד מאט נגיע למה שזה באמת. 

@Tom Snir , סלח לנו והתעלם מהויכוח. אם התקציב מאפשר (והוא כן, פלוס מינוס) 970, אז ברור שכדאי לקחת אותו. בדרך כלל יש לי התסייגויות מפני כרטיסי MINI ITX. מאוורר אחד צריך לעשות את העובדה של שניים (או אפילו שלושה אם משווים לכרטיסי GAMING) ולכן הוא יותר רועש במאמץ. אבל אם רעש הוא לא שיקול מכריע מבחינתך (אתה משחק עם אוזניות או פשוט לא מפריע לך), האופציה ש ROY.T הציע היא בהחלט סבירה. 

הספק הוא לא ברמה של SS הטובים, לא מתקרב אפילו. אבל כל עוד אתה לא מתכנן OC, אל תשבור את הראש יותר מדי. הוא יחזיק את המערכת וזה מה שצריך לעניין אותך. 

נערך על-ידי Monsi

פורסם

ראשית אם האופציה היא "סבירה", אתה יותר ממוזמן להציע אופציה טובה יותר.

אני בטוח שגם פותח הדיון יעדיף לקבל הצעה מצויינת ולא רק סבירה.

וזה בדיוק מה שאמרתי לגבי הספק, גם אם מתוכנן OC דרך אגב, אין

שום בעיה עם הספק. או שגם על זה אתה רוצה להתווכח?

הטונים לא השתנו ואל תצהיר הצהרות בדויות, וכרגיל אתה חי בסרט עם הסיפורי סבתא שלך

של "ילדים", "ופה לאוזן", כאילו גוגל פתוח רק לכבוד מר MONSI. ועוד מדבר איתי על חוסר

ניסיון, אתה הזוי, מצטער...

אתה מוזמן להמשיך להתעלם מזה שיש אופציות עדיפות באיזור המחיר, או מהעובדה

שאם כבר משקיעים 1100~1200 שקלים, ומצפים לקבל רמת ביצועים טובה בתווך של

שנתיים שלוש, עדיף בכל תוקף לנסות להוסיף את ההפרש לטובת GTX 970 שיתן בדיוק את זה.

פורסם

ראשית, איזו עובדה, ידידי? אין פה שום עובדות, רק דעה סובייקטיבית שלך. שיש לה כמובן זכות קיום, אבל עובדה היא לא. ואתה לא יכול לקבוע לאנשים שאין להם 500 ש"ח להוסיף שהם חייבים לעשות את זה כי זו עובדה. מי כאן משלה את עצמו, תגיד לי? בכלל, כשאתה מחליט שדעותיך הן עובדות ובמקום לגבות אותן בנתונים בוחר לתקוף את מי שמעלה ספקות, קשה לקחת אותך ברצינות. וכנראה שעדיף שאפסיק עם זה. נקווה שגם הקוראים שיחפשו עזרה בדיון הזה יסיקו מסקנות בהתאם. 

שנית, לא צריך להתרגש כל כך. אופציה סבירה - היא אופציה טובה. מה רצית שאגיד? שכרטיס רועש יותר ויקר יותר ממה שפותח הדיון צריך בפועל (בהתאם לדרישות עליהן הצהיר) זו אופציה היחידה בעולם? ממש לא. העולם הוא לא שחור לבן (ואתה עוד מתפלא שאני מזכיר ילדים...). זו אופציה טובה אבל לא יחידה. גם מה ש-E71 הציע זו אופציה טובה. ויש עוד כמה. לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה ואם אתה באמת רוצה לעזור, כדאי ליידע את פותח הדיון גם על החסרונות. המפרט שהרכבת הוא בסדר גמור, ההסתייגויות שלי הסברתי. לא ברור ממה האגו שלך נפגע. 

פורסם

שוב אתה יוצא בהצהרות כוזבות,  לגבי איך אני מרגיש,  לוקח דברים ונפגע.. ככה צורת הכתיבה שלי,  מעבר לזה הכל פרי דימיונך. 

שוב משפטים כמו "לקחת אתך ברצינות" שמתווסף לאוסף הפנינים שלך באמת גורמות לי רק לגחך,  הריי זו הוכחה ברורה שאתה חי קצת בסרט משלך.. 

לא הבנתי איזה הוכחות אתה רוצה חבר? זה לא ידוע לך  שכרטיס כמו הr9 290 חזק משמעותית עולה כ 200 ומשהו שקלים יותר,  או שישנם אופציות כמו בכותו המחיר שכוללות כמות נדיבה יותר של vram באותו סביבות המחיר,  אתה באמת לא מבין שבכותרים עתידיים יכול להיגרם מצב מציק של גמגומים עקב מחסור בזכרון?  ושבמידה והיה מדובר על כרטיס ב 500 שקלים אז אפשר לומר ניחא,  נשדרג במידה ותיהיה בעיה,  אבל שחוצים את רף האלף שקלים לכרטיס גראפי לרוב מתכוונים להשאירו לפחות שנתיים לפני שידרוג,  ו99 אחוז מהאנשים יעדיפו את התוספת של ה 200 שקלים הללו על מנת לקבל ביצועים טובים בהרבה וכמות זכרון גדולה יותר,  או לכל הפחות לשלם מחיר דומה בעבור כרטיס שמציג ביצועים יחסית דומים היום אך עם כמות זכרון גדולה יותר על מנת למנוע את אותם הגמגומים האפשריים במשחקים עתידיים. 

ושאתה אומר העולם הוא לא שחור או לבן אתה די מצדיק דווקא אותי,  שכן חלק מהעיקרון של בונה מפרטים בעלי ניסיון זה לא רק לזרוק מפרט בהתאם לתקציב ותו לא,  אלא לחשוב מחוץ לקופסא ולמצוא את הדרך לתת את המקסימום שניתן לדרישות גם עם זה בא על דברים אחרים פחות חשובים. 

והעובדה היא שבמפרט הנל היה כן ניתן להוציא 970 בסופו של דבר, אבל אחד לא ציין זאת מלבדי. 

פורסם

(שניכם נותנים עצות ממש טובות, אבל... אפשר להבין למי מועילות כל ההתכתשויות האלה?)

פורסם
  • מחבר

פותח הבקשה כאן. אז שוב תודה לכל מי שתורם פה לדיון, ברור שלכולם פה מאוד חשוב לתת עצה טובה ובגלל זה אולי ה"טונים" טיפה עולים.

אז ככה, אף פעם לא היה לי באמת מחשב חזק וכן הייתי רוצה להשקיע הפעם. אז כן הייתי רוצה ללכת על ה 970. בגלל זה אני שוקל גם להעלות קצת את התקציב לאזור 5500 עם חריגה של עד 250 נוספים. האם מישהו יכול לעזור עם מפרט שכזה? בנוסף, לא הצלחתי למצוא בדיוק את החלקים ש ROY.T פירט באתר של פלונטר, יכול להיות שיש להם שמות אחרים קצת?

שוב תודה, מקווה לקנות את המחשב ממש בימים הקרובים אם מישהו יוכל לסכם את הדיון פה במפרט כפי שעדכנתי למעלה.

פורסם
ציטוט של Roy.T

לא הבנתי איזה הוכחות אתה רוצה חבר? זה לא ידוע לך  שכרטיס כמו הr9 290 חזק משמעותית עולה כ 200 ומשהו שקלים יותר,  או שישנם אופציות כמו בכותו המחיר שכוללות כמות נדיבה יותר של vram באותו סביבות המחיר,  אתה באמת לא מבין שבכותרים עתידיים יכול להיגרם מצב מציק של גמגומים עקב מחסור בזכרון?  ושבמידה והיה מדובר על כרטיס ב 500 שקלים אז אפשר לומר ניחא,  נשדרג במידה ותיהיה בעיה,  אבל שחוצים את רף האלף שקלים לכרטיס גראפי לרוב מתכוונים להשאירו לפחות שנתיים לפני שידרוג,  ו99 אחוז מהאנשים יעדיפו את התוספת של ה 200 שקלים הללו על מנת לקבל ביצועים טובים בהרבה וכמות זכרון גדולה יותר,  או לכל הפחות לשלם מחיר דומה בעבור כרטיס שמציג ביצועים יחסית דומים היום אך עם כמות זכרון גדולה יותר על מנת למנוע את אותם הגמגומים האפשריים במשחקים עתידיים. 

הוכחות לכך, שהוספת VRAM לכרטיס MID RANGE אכן משפרת ביצועים ;). ולא דיבורים על מצבים היפותטים והצגתם בתור עובדות. המשחק היחיד שהראה שיפור עד כה הוא Assassin's Creed (שני האחרונים אם אני זוכר נכון). משחקים עם אופטימיזציה נוראית שגם ככה לא קל להריץ על הגדרות גבוהות על כרטיס MID RANGE. 

אני אחזור ואומר שעל 1080P השיפור הוא זניח. אלא אם כן המשתמש מעוניין ספציפית ב-AC, אז בכיף, שישלם את ההפרש. בשאר המקרים להוסיף 10-15% מהמחיר תמורת 0% שיפור בביצועים זה די דבילי. 

לגבי 290 גם לא הכל חד משמעי. ה"זולים" שביניהם מגיעים עם קירור REFERENCE הנוראי, הם חמים, רועשים ובלי קשר לקירור זוללים חשמל. ויש מצב גם שיהיו פחות מותאמים ל-DX12. לא שזה שיקול לזמן הקרוב ממש.

אז כן, להוסיף 20% מחיר עבור 40% תוספת FPS זה אחלה באמת, אבל א) לא כולם צריכים את התוספת הזו בכלל ב) התוספת לא באה בחינם, יש גם חסרונות. 

ציטוט של Roy.T

ושאתה אומר העולם הוא לא שחור או לבן אתה די מצדיק דווקא אותי,  שכן חלק מהעיקרון של בונה מפרטים בעלי ניסיון זה לא רק לזרוק מפרט בהתאם לתקציב ותו לא,  אלא לחשוב מחוץ לקופסא ולמצוא את הדרך לתת את המקסימום שניתן לדרישות גם עם זה בא על דברים אחרים פחות חשובים. 

כמובן. אבל גם לא להתעלם מהדרישות עליו הצהיר פותח הדיון תוך החלפתם בדרישות שלך מהמערכת. אפשר ומומלץ להציג חלופות ולהסביר את היתרונות והחסרונות של כל אחת, אבל להכריז על חלופה ראויה בהחלט כמשהו נוראי על סמך דעה סובייקטיבית - צר לי, זה לא ממש עוזר. 

פורסם
ציטוט של E71

(שניכם נותנים עצות ממש טובות, אבל... אפשר להבין למי מועילות כל ההתכתשויות האלה?)

נקווה שלאלה שיחפשו כרטיס MID RANGE בסביבות 1000 ש"ח וגיעיו לכאן בדרך זו או אחרת? 

ציטוט של Tom Snir

פותח הבקשה כאן. אז שוב תודה לכל מי שתורם פה לדיון, ברור שלכולם פה מאוד חשוב לתת עצה טובה ובגלל זה אולי ה"טונים" טיפה עולים.

אז ככה, אף פעם לא היה לי באמת מחשב חזק וכן הייתי רוצה להשקיע הפעם. אז כן הייתי רוצה ללכת על ה 970. בגלל זה אני שוקל גם להעלות קצת את התקציב לאזור 5500 עם חריגה של עד 250 נוספים. האם מישהו יכול לעזור עם מפרט שכזה? בנוסף, לא הצלחתי למצוא בדיוק את החלקים ש ROY.T פירט באתר של פלונטר, יכול להיות שיש להם שמות אחרים קצת?

שוב תודה, מקווה לקנות את המחשב ממש בימים הקרובים אם מישהו יוכל לסכם את הדיון פה במפרט כפי שעדכנתי למעלה.

לא תרוויח יותר מדי מהוספת תקציב. 

970 בגודל מלא + I5 יתנו לך את כל מה שאתה מבקש ויותר. אם יש משהו שהייתי משקיע בו קצת יותר זה מארז וספק. מארז וספק בשונה משאר הרכיבים ניתן למחזר ביותר ממערכת אחת בדרך כלל. 

משהו בסגנון כזה: 

ציטוט

מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151
לוח אם: 569 ₪ - Gigabyte GA-H170-D3H (DDR4) S1151
זכרון: 369 ₪ - * מבצע * - 8GB (2x4GB) Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz
כרטיס מסך: 1799 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX970 G1 Gaming 1178Mhz 4G DDR5
דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III
דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty
מארז: 399 ₪ - NZXT Source 340 Glossy Black
ספק כוח: 379 ₪ - * מבצע * - M12II-620 620W Modular Bulk
קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER CNPS10X Optima

מחיר סופי: למזומן 5311 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 5417 ₪

או שאפשר להוסיף עוד קצת ולקחת מעבד עם מכפלה פתוחה ולוח אם על צ'יפסט תומך המהרה. זה כבר לשיקולך.

פורסם

ראשית זה לא היפותטי לי בעצמי היה כרטיס עם 2gb עד לא ממזמן שעקב מחסור בזכרון היה מגמגם בgta למשל אלא אם מורידים את כמות ההגדרות אל מתחת לשימוש ב 2gb. וזה לא היה המשחק היחיד. נכון כרגע זה סוג של מספיק,  גבולי,  אבל בעתיד זה יהיה הרבה יותר משמעותי. מעניין לדעת עם אתה מדבר מניסיון אישי עם הדברים או רק מסתמך כל הזמן על גראפים ודברים שאתה קורא. 

שנית אל תצטט רק את החלק שנוח לך להתייחס אליו,  יש לי קצת יותר קילומטרז' ממך בפורום הזה אני מכיר את כל המשחקים הללו, אני אחזור על מה ששאמרתי שהשמטת,  שזה שבתקציב למערכת גיימינג ממוצעת אני במרבית המקרים המוחלט ידע להוציא משהו עדיף,  ו-ע-ו-ב-ד-ה שעשיתי זאת גם במקרה הזה,  לא אתה,  ולא אף אחד הציע חלופה טובה יותר,  והנה,  בתקציב דומה פותח הדיון קיבל מערכת שחזקה בעשרות אחוזים בגיימינג.  

וללא פשרות כואבות. 

בו תראה איפה אני כן מסכים איתך - נניח שיש מצב היפותטי שבו אדם רוצה המלצה לכרטיס גיימינג,  ויש לו כ 1000 שקלים בלבד,  והוא לא יכול לחרוג מזה בשום אופן,  ולא רק זה,  הוא גם לא מעוניין בכרטיס מקביל מהקבוצה האדומה בשום אופן,  ולא רק זה,  גם האופציה למצוא כרטיס יד שניה עם אחריות לא באה בחשבון בשום אופן,  במצב כזה תרגיש חופשי להציע את הכרטיס הנ"ל בלב שלם.. 

או מצב שבו יש הצורך בכרטיס לעריכת תלת מימד בסביבה שתעדיף כרטיס של נוידיה,  ושוב התקציב לא ניתן לשינוי ואופציית המשומש לא אפשרית. 

פורסם

בהחלט אני מדבר מניסיון. מכיר אישית את 960 2GB ואני יודע מה אפשר להוציא מהכרטיס הזה. ופלא ופלא ה-BENCHMARKS מאתרים רציניים לא משקרים. דרך אגב, לא אתה ניסית  לשלוח אותי לפורמים לקרוא מה ממליצים עד לא מזמן? ;) אני גם יודע שמכרטיס בטווח המחיר הזה לא תוציא ביצועים של כרטיס HIGH END בלי שום קשר ל-VRAM. ו.... וגם אין בזה צורך, כי מי שקונה כרטיסים כאלה לא מעוניין בהגדרות ULTRA ומעדיף לחסוך על כרטיס מסך ולהשקיע במקומות אחרים שמבחינתו יותר קריטיים.

הקילומטראז' שלך בפורום לא מעניין אף אחד. מה אתה בן 10? הצעת מפרט לא בדיוק לפי דרישות אבל מפרט טוב. הסכמנו שהוא טוב תוך ציון החסרונות שלו. אתה רוצה עוגיה? לאיזו הוקרה והכרה בדיוק אתה מצפה? אם לא היית מנסה להציג חלופות שכן תואמות את הדרישות כמשהו נוראי, הויכוח הזה לא היה נוצר מלכתחילה. לרוב אני מסכים אתך, הפעם פשוט נתת לאגו שלך להשתלט על הדיון וחבל.

פורסם
  • מחבר

חברים, התקדמנו הלאה. =)

תודה על המפרט למעלה, אם אין הצעות או הארות אני אזמין אותו.

ותודה לכל מי שתרם!

פורסם
ציטוט של Tom Snir

חברים, התקדמנו הלאה. =)

ותודה לכל מי שתרם!

אחלה מחשב, תתחדש.

רק נקודה אחת - הדיסק הוא 1TB, אם בא לך להשקיע עוד פחות מ-100 ש"ח (*נערך - טוב, 100 וקצת...) נראה לי שתוכל לקבל שני טרה. זה מה שאני הייתי לוקח.

נערך על-ידי E71

פורסם
ציטוט של Tom Snir

חברים, התקדמנו הלאה. =)

ותודה לכל מי שתרם!

בכיף. מארז בחרתי בצורה יחסית אקראית, כי הוא בנוי טוב ומאוד פופולארי. אבל מארז זה גם עניין של אסטטיקה וטעם אישי (לי פחות אכפת מהמראה של המחשב, אז קשה לחוות דעת). אתה מוזמן לבדוק חלופות. 

ושוב סליחה שנסחפנו קצת. תתחדש! :)

פורסם
ציטוט של Monsi

בהחלט אני מדבר מניסיון. מכיר אישית את 960 2GB ואני יודע מה אפשר להוציא מהכרטיס הזה. ופלא ופלא ה-BENCHMARKS מאתרים רציניים לא משקרים. דרך אגב, לא אתה ניסית  לשלוח אותי לפורמים לקרוא מה ממליצים עד לא מזמן? ;) אני גם יודע שמכרטיס בטווח המחיר הזה לא תוציא ביצועים של כרטיס HIGH END בלי שום קשר ל-VRAM. ו.... וגם אין בזה צורך, כי מי שקונה כרטיסים כאלה לא מעוניין בהגדרות ULTRA ומעדיף לחסוך על כרטיס מסך ולהשקיע במקומות אחרים שמבחינתו יותר קריטיים.

הקילומטראז' שלך בפורום לא מעניין אף אחד. מה אתה בן 10? הצעת מפרט לא בדיוק לפי דרישות אבל מפרט טוב. הסכמנו שהוא טוב תוך ציון החסרונות שלו. אתה רוצה עוגיה? לאיזו הוקרה והכרה בדיוק אתה מצפה? אם לא היית מנסה להציג חלופות שכן תואמות את הדרישות כמשהו נוראי, הויכוח הזה לא היה נוצר מלכתחילה. לרוב אני מסכים אתך, הפעם פשוט נתת לאגו שלך להשתלט על הדיון וחבל.

כנראה שבעיית ההבנה שלך קשה משחשבתי. מה הקשר בין הבאנצ'מרקים לפורומים? אמרתי שאתה מוזמן לנסות לבקש

המלצה בכל פורום ולראות מה יהיו התגובות, אתה עדיין מוזמן לעשות זאת. ושוב כמו לפני, אתה אוהב להוציא דברים מההקשר

על מנת לנסות לחזק את הדעה שלך, זה לא יעבוד לך, ושוב אתה מחליט מה אנשים רוצים, מה הם מעדיפים ומה הם מרגישים, מה

אתה איזה מדיום? דווקא, מי שמעוניין במערכת לגיימינג ומוכן להשקיע יותר מאלף שקלים בעבור כרטיס המסך, ושזה רק חלק מתקציב

כולל מסויים, יעדיף לקבל את המקסימום ביצועים שהוא יכול לקבל, אין הרבה שלא מעוניינים לקבל את הטוב ביותר שהם יכולים לקבל תמורת

הכסף. מי שתעקש לזרוק כסף על רכיבים מיותרים ומוגזמים זו בעיה שלו, אך לרוב, ובדיוק כמו במקרה הזה, יהיה ניתן לסחוט תמורה דומה, ואל

תספר סיפורים על "מפרט שלא בדיוק לדרישות שלו" הוא בעצמו אמר שהוא לא יודע למה הוא אמור לצפות, ובסופו של דבר הוא קיבל מפרט עם

תמורה אדירה לכסף שלא חסר בו דבר.

וכן, זה מה שאני חושב, אין ממש דבר שתוכל לומר שישנה את דעתי, אולי קנית את הכרטיס הנ"ל ולכן אתה יוצא מגדרך על מנת להגן עליו, או

שלא זה לא משנה, אני הצגתי את הדברים בדיוק כמו שאני חושב, ואם לומר את האמת בלי להעליב, לא ממש אכפת לי באיזו רמה אתה מסכים

איתי, וזה באמת לא קשור לאגו, אנחנו לא איזה צוות, ו-וויכוחים תמיד היו ותמיד יהיו, לא יודע למה אתה אומר שנתתי לאגו להשתלט על הדיון,

אתה הגבת בדיוק כמוני, יכלת לא להגיב אבל בחרת שכן, אז אולי לך יש אגו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.