עבור לתוכן

ב-NVIDIA מאשרים: ליבות Pascal עם זכרונות HBM2 בנפח ורוחב פס שטרם נראו כמותם

Featured Replies

פורסם

Yes yes yes........ DJEL... MY-MAN!!!!

I know yu'v been following... so i hope you remember this:

PASCAL _ רק נזכיר שפסקאל ז המצאה של הרגע האחרון והחליבה האחרונה לפני ה VOLTA!

כי אני אמרתי עוד ב 2013: MAXWELL IS A LAME WONNA BE VOLTA!

ואז ביטלו לגמרי את VOLTA ואמרו PASCAL _ (ורק לפני בערך שנה החזירו את השם VOLTA)!

אז לפי הערכותי אני אורמת שכל מה שכתוב בכתבה הוא נכון! (פי 10 וכו) אבל ואבל חשוב: נראה את זה רק ב VOLTA ! _ (משהו כמו ה780TI UNLOCKED)

נכון לרגע זה אני כל כך מאושרת שלא השקעתי בGTX980 והסתפקתי הפעם בGTX960 _ (היו לי כמה 970 במחיר קצפת שך חברת EVGA אבל צריכת חשמל של 200W..... לא שווה לטווח הארוך!)

בכל מקרה... נקווה שPASCAL לא ימשיכו את מסורת העלאת המחירים ויגיעו עם מחיר של 3000ש"ח לכרטיס הכי חזק.... נקווה)

ובמידה וכן ייו יקרים אז זה רק יעזור לי להמתין לVOLTA.

אין שום סיבה שבעולם ש GTX980 שמושך 150-170W לא יצליח לספק את הכי נהנתן שביננו!

מצחיק ומפגר איך EVGA מייצרת GTX970 שאוכלים יותר חשמל מ GTX980.... (להקיא עליהם!)

פורסם

בחלום פי 10, אני מוכן לשים כסף אמיתי שלא יהיה מעל פי 2 באותו סגמנט, לא ש2 זה לא הרבה.

פורסם
Yes yes yes........ DJEL... MY-MAN!!!!I know yu'v been following... so i hope you remember this:PASCAL _ רק נזכיר שפסקאל ז המצאה של הרגע האחרון והחליבה האחרונה לפני ה VOLTA!כי אני אמרתי עוד ב 2013: MAXWELL IS A LAME WONNA BE VOLTA!ואז ביטלו לגמרי את VOLTA ואמרו PASCAL _ (ורק לפני בערך שנה החזירו את השם VOLTA)!אז לפי הערכותי אני אורמת שכל מה שכתוב בכתבה הוא נכון! (פי 10 וכו) אבל ואבל חשוב: נראה את זה רק ב VOLTA ! _ (משהו כמו ה780TI UNLOCKED)נכון לרגע זה אני כל כך מאושרת שלא השקעתי בGTX980 והסתפקתי הפעם בGTX960 _ (היו לי כמה 970 במחיר קצפת שך חברת EVGA אבל צריכת חשמל של 200W..... לא שווה לטווח הארוך!)בכל מקרה... נקווה שPASCAL לא ימשיכו את מסורת העלאת המחירים ויגיעו עם מחיר של 3000ש"ח לכרטיס הכי חזק.... נקווה)ובמידה וכן ייו יקרים אז זה רק יעזור לי להמתין לVOLTA.אין שום סיבה שבעולם ש GTX980 שמושך 150-170W לא יצליח לספק את הכי נהנתן שביננו!מצחיק ומפגר איך EVGA מייצרת GTX970 שאוכלים יותר חשמל מ GTX980.... (להקיא עליהם!)
כן אני גם זוכר שכבר שנתיים את חופרת לנו על זה...אחחח איך הזמן עובר
פורסם

מה הסיכוי שכרטיסים אלה יחרגו מהיכולת של החריץ אליו הם מחוברים ?

האם החלפה לכרטיס כזה בעצם תחייב החלפת לוח אם ?

פורסם

רק אם אין לך לפחות PCIE2 X16

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים