עבור לתוכן

מתלבט בין 2 סוגי מסכי מחשב של דל: U2414H מול P2314H

Featured Replies

פורסם

ה-P2314H עולה בארץ 880 ש"ח וה-U2414H עולה 1230 ש"ח.

המטרה העיקרית של המסך זה לימודים וקריאה של חומרים מהמסך.

עברתי על המפרט של 2 המסכים ועושה רושם שאין הבדל כזה גדול בינם שמצדיק את התוספת במחיר (למעט החיבורים)

בדקתי גם באמזון בארה"ב והכי מרגיז אותי שההפרש שם בין המסכים הוא כ-30 דולר ופה בארץ כ-350 ש"ח.

יש לי מחשב נייד חדש HP SPECTURE X360 I7 6500U נקנה לפני שבוע בארה"ב עכשיו יש לו רק יציאת HDMI ו-MINI DISPLAY PORT,

עכשיו השאלה אם החיבורים של P2314H יתאימו למחשב הזה? כבל של מיני דיספליי לדיספליי רגיל הוא בסדר? אני לא אאבד מאיכות התצוגה?

יש אפשרויות אחרות עם היציאות של המחשב..?

מצד אחד מרגיש לי מיותר להוציא עוד 350 ש"ח במיוחד שבחו"ל ההפרש כזה זניח,

מצד שני היציאות של ה-P2314H מרגישות לי מיושנות מידי..

מה אתם אומרים? יש עוד הבדלים שאני לא יודע עליהם שמצדיקים את התוספת במחיר?

נערך על-ידי מירו

פורסם

ברוך הבא לפורום. :) למה אתה משווה דווקא בין הU2414H שהוא 24 לP2314H שהוא 23? תשווה לP2414H, לפחות אז זה תפוחים לתפוחים.

פורסם
  • מחבר

כן צודק אבל זה לא כזה קריטי מבחינתי גודל המסך פחות אינצ' יותר אינצ' אני מדבר מבחינת המסכים עצמם ופער המחיר ביניהם.

פורסם

ובכן, אז כמו שאמרת. ההבדל הוא בחיבורים ובזה שבU יש רכזת USB3 ולא USB2. אתה יכול בשקט להשתמש בכבל miniDP לDP ולא תאבד שום דבר מהאיכות.

פורסם

גם כבל hdmi ל-dvi יתן את אותה איכות כמו חיבור ה-DP

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על העזרה והטיפים..

שאלה אחרונה, אם אני אחבר את הנייד עם אחד מהכבלים הנ"ל תהיה אפשרות לבצע "הרחבת צגים" במקום שכפול צגים כמו שאפשר לעשות שמחברים את המחשב נייד לטלוויזיה עם כבל HDMI?

פורסם

כן. זה לא קשור לאופן החיבור.

פורסם
  • מחבר

QttP, תודה רבה על העזרה.

אם כך נראה לי שבשבילי ההפרש המחיר לא שווה את התמורה ולכן אלך על ה-P2314H.

תודה רבה לכל מי שעזר בדיון :)

פורסם

הU24 שווה כל אגורה.

מעבר לתכונה המדהימה שלו עם המסגרת הדקה יש לו מסך עם ציפוי מט שזה דבר נהדר כשעובדים עם טקסט בלילה

פורסם
הU24 שווה כל אגורה.

מעבר לתכונה המדהימה שלו עם המסגרת הדקה יש לו מסך עם ציפוי מט שזה דבר נהדר כשעובדים עם טקסט בלילה

אני די בטוח שלכל 3 המסכים שדיברו עליהם באשכול הם בעלי מסך עם ציפוי מט. אני די בטוח שכל המסכים שדיברו עליהם בדף 1 הם בעלי ציפוי מט..

אני גם די בטוח שהזגוגית גם כן טובה לעבודה עם טקסט בלילה, אם אתה מוריד בהירות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים