פורסם 2015 באוקטובר 110 שנים האם המפרט הזה יריץ משחקים כבדים ביותר על ULTRA עם מסך 4K 23'' ? http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23394&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0אני בטוח שכרגע כן אבל האם משחקים עתידיים לא יכבידו עליו יותר מדי לדעתכם? תודה.
פורסם 2015 באוקטובר 110 שנים לא .. שום כרטיס מסך יחיד לא באמת מריץ משחקים על ULTRA ב4K .. נעזוב לרגע את בזבוז הכסף שהמפרט הזה מראה , הפתרון היחיד הוא צמד כרטיסי מסך כמו Fury X או שני 980TI . וזה אם להתעלם מזה שהמפרט הזה בזבוז כסף אחד ענקי.
פורסם 2015 באוקטובר 110 שנים לא חסר ביקורות על ה980 ti, תסתכל עליהם.בהמשך ללא-אתה לא חייב לשחק על אולטרה, ברזולוציה כזאת רואים טוב גם על הגדרות נמוכות יותר ובלי פילטרים.המסך קטן מדי לדעתי בשביל 4k.התמורה של המעבד הזה זניחה לעומת מעבדים שעולים פחות מחצי ממנו, עם 3 כרטיסים ומעלה יש הצדקה.לא נותן כלום לקחת חלקים שלא צריך למשל ספק 1000Wתמלא שאלון ותקבל מפרט עדיף.
פורסם 2015 באוקטובר 110 שנים זה שאתה על 4K לא אומר אתה יכול להוריד באיכות הטקסטורות והאפקטים ולקבל את אותה איכות תמונה. אתה משלם בפירוט שגם רזולוציה אינסופית לא תיתן לך
פורסם 2015 באוקטובר 110 שנים לא אמרתי שזו אותה איכות, אבל עדיין רואים הרבה יותר טוב מfhd באותם הגדרות, חלק טוענים שיותר מ1440p בהגדרות גבוהות, מן הסתם זה ישתנה מאחד לאחד.
פורסם 2015 באוקטובר 110 שנים 4K במסך 23 זה מיותר. אני עם 1440P ב-27 וזה מצוין. פחות מזה לא משמעותי.אם כבר 4K שזה יהיה מסך שיצדיק את הרזולוציה.זה כמו מסך "5 בטלפון עם HD ואותו טלפון ומסך עם FHD. זה לא באמת 'וואו'...אולי מוטב שתקנה 1440P בגודל 27 ואז 980 TI יחזיק בלי בעיה.וכמובן שעל המפרט אין מה לדבר.
פורסם 2015 באוקטובר 110 שנים מחבר 4K במסך 23 זה מיותר. אני עם 1440P ב-27 וזה מצוין. פחות מזה לא משמעותי.אם כבר 4K שזה יהיה מסך שיצדיק את הרזולוציה.זה כמו מסך "5 בטלפון עם HD ואותו טלפון ומסך עם FHD. זה לא באמת 'וואו'...אולי מוטב שתקנה 1440P בגודל 27 ואז 980 TI יחזיק בלי בעיה.וכמובן שעל המפרט אין מה לדבר.תודה רבה , גם אם ה 4K לא יתאים לי מסך זה משהו שתמיד אפשר להחליף
פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים דבר אחד בטוח ,אתה תהנה לשחק שעות עם Scaling בהתחשב בזה שוינדוס פשוט לא מיועד לכזה DPI .
פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים מחבר דבר אחד בטוח ,אתה תהנה לשחק שעות עם Scaling בהתחשב בזה שוינדוס פשוט לא מיועד לכזה DPI .מזאת אומרת scaling ו dpi? חשבתי ש dpi זה המהירות של העכבר
פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים DPI יכול להיות גם צפיפות הפיקסלים של המסך. במקרה של ווינדוס ככול שהDPI גבוהה יותר ככה האלמנטים קטנים יותר, ובמסך 4K האלמנטים מאוד קטנים במיוחד במסך קטן כמו 23-24" , מה שאומר שתיהיה חייב לשחק עם הגדרות Scaling שזה אומר במקרה של וינדוס הכרחת אלמנטים להיות גדולים יותר מהגודל הטבעי שלהם מה שיכול לייצר תמונה מרוחה ולא חדה ובאופן כללי בעיות עם אפלקציות שונות .
פורסם 2015 באוקטובר 310 שנים מחבר DPI יכול להיות גם צפיפות הפיקסלים של המסך. במקרה של ווינדוס ככול שהDPI גבוהה יותר ככה האלמנטים קטנים יותר, ובמסך 4K האלמנטים מאוד קטנים במיוחד במסך קטן כמו 23-24" , מה שאומר שתיהיה חייב לשחק עם הגדרות Scaling שזה אומר במקרה של וינדוס הכרחת אלמנטים להיות גדולים יותר מהגודל הטבעי שלהם מה שיכול לייצר תמונה מרוחה ולא חדה ובאופן כללי בעיות עם אפלקציות שונות .אבל אם אני פשוט אשים רזולוציה 2k עם המסך הזה זה יהיה בסדר לא?
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים לא, כי למרוח תמונה ברזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית של המסך יגרום לתמונה מטושטשת ולא חדה. באמת שעדיף לך כבר לקנות מסך 1440P בגודל 27" שיחסוך לך בעיות ויתן לכרטיס מסך כמו 980TI לשרוד כמה שנים.
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים מחבר לא, כי למרוח תמונה ברזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית של המסך יגרום לתמונה מטושטשת ולא חדה. באמת שעדיף לך כבר לקנות מסך 1440P בגודל 27" שיחסוך לך בעיות ויתן לכרטיס מסך כמו 980TI לשרוד כמה שנים.לא יכול 27 זה גדול לי מדי , אבל באמת שעם מחשב כזה מסך זה בעיה קטנה יחסית , נראלי אני אלך על 1080p עם 23 אינץ' משהו כזה , זה גם טוב לדעתך?
פורסם 2015 באוקטובר 410 שנים קח את ה24 אינץ' של דל. המסך הזה מעולה ואני נהנה ממנו בטירוף. ההבדל בין 1200 ל1440 הוא לא כזה משמעותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.