עבור לתוכן

איזה אנטיוירוס הכי נחשב בימנו?

Featured Replies

פורסם

אשמח להמלצות האנטיוירוס האחרון שהשתמשתי בו היה נראה לי נורטון ב2005

פורסם
  • מחבר

תודה אחי, ומה השני הכי מומלץ אחריו?

פורסם

אם יש לך windows עדכני, האנטי וירוס המובנה טוב מאוד.

פורסם

ממליץ על AVAST Free.

פורסם

נחשב מאיזו בחינה? זיהוי? השפעה על ביצועים? מחיר? מספר פרסומות מעצבנות שקופצות לך (אם מדובר במוצר חינמי)?

פורסם

הכל תלוי בצרכים שלך. היו פה כמה דיונים על יעילות של אנטי וירוסים חינמים מול אנטי וירוס בתשלום... בכל מקרה, nod32 מומלץ. אתה יכול גם להפעיל סריקה מהאתר שלהם בחינם כבר עכשיו

פורסם
  • מחבר

תודה הכי נחשב התכוונתי מבחינת גילוי כמה שיותר וירוסים ואיומים, אני כנראה הולך על Bitdefender מכיוון שכנראה אין תשובה נכונה

פורסם

אני בלי אנטיוירוס כבר לא זוכר כמה שנים. יש לי רק ניסיון רע עם התוכנות האלה, שהיו מזהות קבצי מערכת כוירוס ומוחקות אותם, מה שהיה גורם לאינסוף בעיות.

פורסם

כנ"ל, גם אני בלי אנטיוירוס כבר שנים. מצד שני אני גם לא מוריד כל מיני קבצים ממקומות מפוקפקים.

פורסם

אני בלי אנטי-וירוס שנים על גבי שנים בלי שום בעיה....

אבל הבנתי ש-panda antivirus הוא חזק, וגם יש לו גירסא חינמית.

מומלץ לקרוא reviews ולהחליט.

פורסם

מניסיון אישי האנטי וירוסים הכי חזקים הם של קספרסקי ונורטון כמובן בתשלום.(שהן מעצמות בתחום)

שאר הAV בחינם לא שווים התקנה כי הם מעמיסים פרסומות ובדרך כלל הם אוספים ממך מידע תמורת זה שהמוצר "חינם" , אז קח את זה בחשבון!

מי שמחפש בחינם, האנטי וירוס הכי אידאלי זה הAV שבא אם הווינדוס הוא פשוט קל נוח ולא מציק!

וכמובן לא לשכוח חוסם פרסומות בדפדפן.

בהצלחה לך ולכולם. :]

פורסם

חוסם פרסומות ופלאש בדפדפן האנטי וירוס הכי טוב שיש

פורסם

אני מ 2005 עם ESET NOD32 _ (וניסיתי אחרות), פשוט אין כמו NOD32!

לא צורכת המון,

משתפת מאגרים,

אין פרסומות

אפשרות להגנה מלאה _ (למרות שאני רק עם AV)

ומי שאין לו אנטיורוס ז אומר שהוא לא משתמש ברשת נכון (אם בכלל), או שהוא סהרורי. (אה ושכחתי, או שאין לא אנטרנט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים