פורסם 2015 בספטמבר 3010 שנים יש לי מחשב שיושב בתוך מארז z3 mid atx zalman: i5-4440 עם מאורר freezer 13 של arctic cooling , לוח אם micro atxספק כוח 400w של antecכרטיס מסך geforce 750tiדיסק קשיח 7200rpmדיסק ssd רגילפרט לזה אין כוננים או כרטיסים נוספים.המחשב נמצא בסלון, והוא די מכער אותו. הוא נמצא בצמוד לשידת טלויזיה עם הרבה מקום פנוי (אבל לא מספיק כדי לדחוף את המארז הגדול פנימה9. אני מתלבט בין האופציה הפשוטה של לקנות מארז htpc, לבין לחבר את החלקים ישירות לחלק פנוי בשידת הטלויזיה ואז להסתיר את הכל מקדימה עם איזו רשת שתראה דקורטיבית אבל תעביר אוויר.אפשר לעשות משהו כזה? אני מוטרד מ:1. קירור אפקטיבי.2. רעש מוגבר כי הרכיבים לא בתוך מארז.3. פגיעות יותר גדולה של הרכיבים (לדוגמה הדיסק הקשיח).תודה!
פורסם 2015 בספטמבר 3010 שנים אין בעיה לחבר את הכל לשידה השאלה רק אם יהיה שם מספיק אוורור. מרשימת הרכיבים המחשב שלך לא אמור להתחמם יותר מדי. מצד שני לעשות את זה יפה זה די פרוייקט ותצטרך גם לשחוט את המארז כדי לשלוף ממנו את כפתורי ההדלקה והריסט. אני עצלן הכנסתי את כל המארז לאחד כזה:http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={98878163-8D17-438C-B75A-692B327A28E0}&details_type=1&itemid={A99EC45C-BA97-43F4-AF60-09782A49A3CB}
פורסם 2015 בספטמבר 3010 שנים יש סיבה להיות מוטרד מקרינה אלקטרומגנטית שנפלטת ממחשב ללא מארז?או אולי פגיעות של רכיבי המחשב לפולסים כאלה ואחרים?אני מניח שאין סכנה במקרה המתואר, אבל אשמח לתשובה ממישהו שמבין.
פורסם 2015 באוקטובר 110 שנים זה אולי יהיה קצת רלוונטי אצלי למשל יש מחשב בסלון, מחשב רגיל והכל, אבל מאחורי הסלון יש חדר עם שולחן וכו' אז המחשב מחובר לשם ויש חור מאחורי טלוויזיה ששם עוברים הכבלים. הייתי ממליץ לך למצוא מארז שיכול להתאים ולהשתלב עם הסלון. זה מחשב למשחקים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.