עבור לתוכן

מחשב נייד לעבודה מחוץ לבית תקציב 1K-2K.

Featured Replies

פורסם

אני חייל ומחפש מחשב נייד שאוכל לעבוד איתו על פי הדרישות הבאות:

* מטרות המחשב? פוטושופ / צפייה בסרטים (שאשים מראש על המחשב), קיובייס (למטרת למידה בלבד, התוכנה קיימת על המחשב החזק בבית), אינטרנט.

* גודל המסך? 15 ומעלה.

* רזולוציית המסך? FHD.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין.

* משקל רצוי? לא משנה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות. (אופציונאלי).

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לכמה שיותר כניסות USB רצוי 3.0, (כונן חיצוני / עכבר חיצוני)

* Bluetooth? לא חובה אבל טוב שיהיה.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB ומעלה.

* כונן אופטי? לא.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

פורסם

שלום לך וברוך הבא לפורום. :hi:

בגדול, אתה מחפש מחשב סטנדרטי ולא חסרים כאלה, אבל הדבר היחיד שבעייתי הוא רזולוציית המסך. אני לא חושב שתמצא מחשבים עם רזולוציית FHD בפחות מ2000 שקלים.

פורסם
  • מחבר
שלום לך וברוך הבא לפורום. :hi:

בגדול, אתה מחפש מחשב סטנדרטי ולא חסרים כאלה, אבל הדבר היחיד שבעייתי הוא רזולוציית המסך. אני לא חושב שתמצא מחשבים עם רזולוציית FHD בפחות מ2000 שקלים.

היי תודה על המענה :) בגדול ביקשתי fhd מהסיבה של עבודה עם פוטושופ אני לא יודע עד כמה זה משנה במחשב נייד, אם יש משהו פחות יקר מזה שיתן לי תמורה טובה אשמח לדעת

פורסם

זה לא עניין של "משהו פחות יקר שייתן תמורה טובה". הנקודה היא שלא תוכל למצוא FHD בתקציב שלך, בכלל. לפחות כל מה שאני מצאתי התחיל מ3000 שקלים ויותר מכך.

המחשבים הבסיסיים שייכנסו לך בתקציב ייעו עם מסך HD - כלומר 1366X768. לטעמי זה מגביל מאוד בעבודה רצינית, אבל כל אחד ושיקוליו.

אם אתה מתכוון לחבר את המחשב הנייד למסך חיצוני לצורך העבודה עם הפוטושופ, אז הרזולוציה של הנייד עצמו באמת לא משנה.

נערך על-ידי QttP

פורסם

אף אחד מהם לא חיית ביצועים, אבל מבין שניהם הראשון (עם הPentium N3540) ייתן ביצועים עדיפים. במחיר הזה אי-אפשר להיות בררנים. :)

פורסם
  • מחבר

אז לדעתך הראשון ייתן את המענה הטוב ביותר מבין שניהם לדרישות שלי?

תהיה לי אפשרות להרחיב אותו ל8 גיגה ראם

פורסם

כמו שאני מבין זאת, מבין שניהם הוא העדיף. וכן, אפשר להרחיב זכרון ל8G.

בשניידר אפשר לקנות אותו ב100 שקלים יותר זול מאשר באייבורי.

https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5255&aff=Ret&utm_source=ret.co.il

הם גם מציעים הרחבת זכרון במעמד הרכישה, אבל 500 שקלים זה יקר לזה לטעמי.

כמו כן, הוא בלי מערכת הפעלה. אותו מחשב עם Win8.1 יעלה 400 שקלים יותר.

אפשר גם להרחיב אחריות ל3 שנים (עוד 200-300 שקל), אבל לא בטוח שהייתי טורח בשביל מחשב כזה.

נערך על-ידי QttP

פורסם
  • מחבר

להתקין ווינדוס זה שטויות :)

זה לא מה שמטריד אותי כי אני מנוסה בעניין, יש לי אפשרות לרכוש בנפרד זיכרון 4 גיגה ב130 שח ברור שלא אשקיע 500 , מאיזו סיבה הamd פחות טוב?

פורסם

מהמעט נתונים ובנצ'מארקים שהצלחתי לאתר נראה שהוא איטי יותר וגם צורך קצת יותר חשמל.

פורסם

המעבד אמור להיות חזק יותר בצורה מורגשת. שמתי לב שיש תת-דגמים עם צורב ויש ללא צורב (למרות שזה כנראה לא משנה לך).

פורסם
  • מחבר
המעבד אמור להיות חזק יותר בצורה מורגשת. שמתי לב שיש תת-דגמים עם צורב ויש ללא צורב (למרות שזה כנראה לא משנה לך).

אוקיי תודה, לא לא משנה לי הקטע של הצורב יש לי צורב usb. יותר משנה לי אם הוא ייתן תמורה טובה יותר לצרכים שלי הוא גם מגיע עם זכרונות בתדר 1600Mhz.

לעומת הפנטיום 1333mhz.

יש גם הבדל בביצועים הגרפים ביניהם?

פורסם

גם הביצועים הגרפיים לטובת הi3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים